Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

"ΡΙΞΑΝ ΑΓΚΥΡΑ" ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ !!


"ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΟΥΝ" τα ελικόπτερα της ΕΛΑΣ εδω και καιρό, συγκεκριμένα απο τότε που άλλαξε χέρια η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, τρίβουν τα χέρια τους οι πάσης μορφής κακοποιοί. Κι αυτό γιατί ΔΕΝ είχαν προβλέψει οι προηγούμενοι κουφιοκέφαλοι ΠΟΥ θα εδρεύουν και ΠΟΙΟΣ θα τα συντηρεί αφού η βάση που είχαν στο Ελ.Βενιζέλος πήγε στην Νέα ιδιοκτησία και τα ελικοπτεράκια μας έμειναν άστεγα και ΑΕΡΓΑ, την ώρα που η εγκληματικότητα ανεβαίνει στα ύψη, τα ελικόπτερά μας είναι δεμένα στο έδαφος. Τι κάνουν οι καινούργιοι κουφιοκέφαλοι 40 μέρες τώρα; ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ !!
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

3 σχόλια:

  1. O Βαρθολομαίος παρασημοφορεί μασσώνους


    http://agiooros.freeforums.org/o-t3477.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ κολλάει ο Βαρθολομαίος με τα........ Ελικόπτερα , πατριώτηηηηη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΡΧΙΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΡΟΗΧΘΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΤΙΘΕΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ (ΜΗΠΩς ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑς ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ???????)
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ (ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ )ΤΗςΣ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ/????????
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗς ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΓΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive