Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΩΡΑ !!


ΖΗΤΑΩ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, από το ΛΑ.Ο.Σ. (το κόμμα που με αντιπροσωπεύει) να μάθω ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ από το Ελληνικό κοινοβούλιο κατα κύριο λόγο, τα υπουργεία, τους Γ.Γ. και τις θέσεις κλειδιά του Ελληνικού κράτους, ανήκουν σε άλλη Εθνικότητα - ΚΑΙ ΠΟΙΑ, πέραν της Ελληνικής. Θέλω επίσης να μάθω και πόσοι από αυτούς έχουν αποκρύψει αυτή την πληροφορία (της Εθνικότητάς τους) από τα βιογραφικά τους.
ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝ - ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ… ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ!
αναρτηθηκε απο Billaggell Σαββατο 22/11/09

18 σχόλια:

  1. Το γράμμα-σχόλιο απευθύνετε στον Άδωνη Γεωργιάδη.
    Επειδή είπε πως παρακολουθεί το παρόν blog.
    Άδωνη
    Το σχόλιο σου για τον Βαρθολομαίο είναι η αίτια να μην ξαναψηφίσω ΛΑΟΣ.
    Πέρασα μια «βόλτα» αλλά είναι ώρα να φεύγω. Καλά κάνετε να πιστεύετε ότι θέλετε αλλά δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Η επίσκεψη μου στις τάξεις σας έγινε γιατί μιλάτε για πατρίδα. Αλλά εγώ την πατρίδα μου δεν την θέλω μελανζε…
    …και βέβαια ήξερα τις θέσεις σας, άλλωστε το λέει και η ονομασία του κόμματος αλλά να μου λες εμμέσως ότι οι έλληνες έχουν προπάτορες κάποιους που δεν είχαν και τις καλλίτερες σχέσεις με εμάς, ε… πάει πολύ. (δεν χρειάζεται να αναφέρω τα λόγια από το Ζαχαρίας Θ, 13-15)
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
    Μιλώ για τον σχολιασμό σου σχετικά με την επίσκεψη του Βαρθολομαίου στην εβραϊκή συναγωγή.
    Που πήγε και τι έκανε ο πρώην αξιωματικός του τούρκικου στρατού, δεν δίνω δεκάρα. Αυτός την δουλειά του κι εμείς την δική μας.
    Με ενδιαφέρει όμως η δική σου τοποθέτηση και η δικαιολόγηση αυτής της επίσκεψης .
    Είπες πως μίλησε ως χριστιανός, όταν είπε εκεί μέσα πως έχουμε τους ίδιους προπάτορες με τους εβραίους. Δηλαδή τον Αβραάμ τον Ισαάκ και τον Ιακώβ.
    Αυτό λες, το είπε ως χριστιανός.
    Δηλαδή κι εσύ ως χριστιανός έχεις τους ίδιους προπάτορες αλλά ως Έλλην έχεις άλλους?
    Ναι, θα μου πεις ότι αυτοί… οι εβραίοι, είναι οι πνευματικοί να το πω… θρησκευτικοί να το πω… προπάτορες. Αλλά οι εθνικοί προπάτορες είναι άλλοι.
    Αυτό που είπε Άδωνη, ο πατριάρχης, εκεί που πήγε, έρχεται και κουμπώνει με τα λόγια του συναδέλφου του Γεννάδιου Σχολάριου.
    «Τους ασεβείς και καταραμένους αυτούςΕλληνιστές, και με φωτιά και με ξίφος και με πνιγμό και με κάθε τρόπο θανατώστε τους. Μαστιγώστε , φυλακίστε, κόψτε τους τη γλώσσα, ύστερα το χέρι και αν επιμένουν, τότε στείλτε τους στο βυθό της θάλασσας. Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην. Αν με ρωτήσει κανείς τι είμαι, απαντώ Χριστιανός είμαι.» (Πατριάρχης Γεννάδιος Σχολάριος)
    Και αυτός Άδωνη, ως χριστιανός μίλησε… βλέπεις καμία διαφορά? Ο Γεννάδιος το είπε αυτό λίγο πριν την παράδοση της Πόλης. Κι αυτός τελούσε υπό ομηρία?
    Σωστά Άδωνη , ο Βαρθολομαίος μίλησε ως χριστιανός. Αλλά δεν είναι δυνατόν να είμαι την μια ολυμπιακός και την άλλη παναθηναϊκός, αναλόγως σε ποια κερκίδα βρίσκομαι.
    Δεν γίνετε να είναι κάποιος και τα δυο. Αν λέει ότι είναι και τα δυο κάτι βρωμάει…
    Είπες ότι είναι δύσκολη η θέση του πατριάρχη γιατί τελεί υπό ομηρία.
    Λες Άδωνη οι τούρκοι είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να επιτρέψουν να γίνει κάποιος πατριάρχης σε τουρκικό έδαφος, χωρίς να εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα?
    Όταν αλωνίζουν στην Θράκη? Αυτό δεν θα το επέτρεπαν ποτέ οι τούρκοι. Αυτό είναι δική μας πατέντα. Η ιστορία των τελευταίων χιλίων επτακοσίων χρόνων , διδάσκει ότι ο ελληνισμός είναι όμηρος του χριστιανισμού. Με τα λόγια του Βαρθολομαίου και με την δική σου θέση, συμφωνούν όσοι είναι πρώτα χριστιανοί κα μετά έλληνες… όσοι είναι πρώτα έλληνες, μάλλον δεν θα συμφωνήσουν.
    Κάποιοι όμως είναι μόνο έλληνες όπως εγώ, που ομολογώ ότι ψήφισα δυο φορές ΛΑΟΣ… αλλά δεν θα υπάρξει τρίτη, αφού είστε ορθόδοξος συναγερμός, και δικαίωμα σας, αλλά εγώ δεν έχω προπάτορες αυτούς τους κυρίους . Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα.
    Και ένα τελευταίο.
    Εγώ προσωπικά δεν έχω μνήμη που διαρκεί όσο κρατεί το δελτίο των 8.
    Για αυτό θα σου θυμίσω κάτι.
    Κάποτε ήσουν καλεσμένος σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης και απαντούσες σε ερωτήσεις τηλεθεατών. Κάποιος ρώτησε την γνώμη σου για την παλαια διαθήκη.
    Απάντησες ότι είναι η μυθολογία ενός άλλου λάου και εμάς δεν μας αφορά.
    Σε λίγες μέρες, παραμονές Πάσχα, πουλούσες την βίβλο καινή και παλαια διαθήκη από το Τήλε άστυ.
    Γιατί προτείνεις να διαβάσουμε κάτι που δεν μας αφορά? Εσύ το είπες…

    Σείριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλαδα ειναι η ποιο ωραια χωρα που κατοικηται απο τους ποιο ανησωροπους ανθρωπους.Κι εμεις ψη
    φηζουμε το ΛΑ.Ο.Σ ,αλλα παιδια συνελθεται.Αν αυτοι οι ξενοι οπως
    λετε εχουν φτασει τοσο ψηλα να
    εργαζωνται σε τετιες υψηλες θεσεις
    παει να πει οτι αξειζουν σιγουρα δεν περνανε τον καιρο τους στα μπα
    ρακια,στα μπουζουκια,στα παρτυ κλπ.
    ουτε καινε την Ελλαδα,μαλον την αγαπανε πιο πολυ απο εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητε αδωνη,
    ειναι καιρος να δουμε εσενα και τους υπολοιπους συναδελφους σου απο το ΛΑΟΣ να κανετε κατι ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ περα απο τις σιγανες και χλιαρες φωνουλες σας για το θεμα των λαθρομεταναστων που κυριολεκτικα εχουν πνιξει την Ελλαδα.
    καθημερινα δεκαδες,για να μην πω εκατονταδες απο τριτοκοσμικα σκουπιδια περναν καθε σημειο της χωρας χωρις κανεις να ειναι σε θεση να σταματησει αυτη την εισοδο.
    Που πιστευεις θα ειναι το τελος,ποσοι πιστευεις οτι πρεπει να μπουν ακομα μεσα?
    Αφηστε στην ακρη το βολεμα που εχετε και καντε κατι για αυτο που ο λαος σας ορισε αλλιως θα καταντησετε κουκουρουκου πατριωτες και ολα οσα λεγατε θα θεωρηθουν φουσκες και εσεις γελοιοι και τραγικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ανώνυμος 7.04

    Αν θεωρείς ότι σε όσο ψηλότερη θέση είναι κάποιος - ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (την χώρα με την μεγαλύτερη ΔΙΑΦΘΟΡΑ αποδεδειγμένα!) - τόσο περισσότερο αγαπάει την χώρα, τότε νομίζω ότι είσαι άξιος της μοίρας σου και αυτοί όντως αξίζουν να σε κυβερνάνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση προς τον Ανώνυμο που τα βάζει με το Χριστιανισμό.
    Μιλώ ως Έλλην Ορθόδοξος Χριστιανός.
    Αυτό που έκανε (να εισέλθει δηλαδή σε Συναγωγη Ιουδαίων) ο Πατριάρχης σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες(ΞΕ') της Εκκλησίας ήταν απαράδεκτο και όποιος Ιερέας το κάνει πρέπει να αποσχηματίζεται. Επίσης:Κανών ΚΕ',αν ένας Επίσκοπος πέσει σε Πορνεία ή Επιορκία να καθαιρείται και να διώχνεται ως προδότης και καταπατητής του όρκου του.Οι όρκοι του εκάστοτε Πατριάρχη κατά τη χειροτονία του:
    "Κύριε Ιησού Χριστέ ορκίζομαι ενώπιόν Σου και του Αγίου Θυσιαστηρίου Σου να φυλάττω όλους τους νόμους της Αγίας Αποστολικής Εκκλησίας και ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ,με όλη τη δύναμη της φωνής μου ΟΛΟΥΣ τους αιρετικούς,ΑΝΑΘΕΜΑ!" Ο συγκεκριμένος Πατριάρχης έχει καταπατήσει τον όρκο του δεκάδες φορές με τις συμπροσευχές με τον Πάπα!Ένας σωστός Χριστιανός Ορθόδοξος δεν πράττει όπως ο σημερινός Πατριάρχης.
    Όσο για τα υπόλοιπα που λες περί Γενναδίου,θα σου παραθέσω αυτό που έχει απαντηθεί πολλάκις σε τέτοιες θέσεις:"Εδώ ακριβώς έχουμε και το ακατανόητο εκείνο για τους αγραμμάτους δυστυχώς, και συγνώμη που μιλώ έτσι, γιατί όταν δεν ξέρει κανείς κάποια πράγματα μόνο από κακία και από μίσος και πάθος μπορεί να αποφαίνεται όπως αποφαίνονται οι νεοπαγανιστές εναντίον του χριστιανισμού μάλιστα της ορθοδοξίας. Ο Πλήθων ο Γεμιστός το 15ο αιώνα λίγο πριν από την άλωση, έλεγε οτι είμεθα Έλληνες όπως ομολογεί η πάτριος φωνή η γλώσσα μας δηλαδή και η καταγωγή μας, είμεθα Έλληνες. Και εννοούσε την καταγωγή και όχι τον ειδωλολάτρη, παρ' όλο που στον Πλήθωνα και η ειδωλολατρεία έπαιξε έναν ρόλο, αλλά εννοούσε την καταγωγή και κανείς δεν το αρνείται αυτό το πράγμα. Ο Γεννάδιος Σχολάριος, ο πρώτος πατριάρχης μετά την άλωση έλεγε οτι αν με ρωτούσε κάποιος τι είμαι " ουκ αν θέειν Έλλην είμαι, οτι Χριστιανός ειμί" δεν θα έλεγε ο Γεννάδιος οτι είμαι Έλλην δηλαδή ειδωλολάτρης διότι είμαι Χριστιανός. Ο ένας ο Πλήθων χρησιμοποιεί με την έννοια της καταγωγής το όνομα, ο άλλος το χρησιμοιποιεί με την πνευματική έννοιαν που άρχισε όπως είπα από τον 3ο αιώνα πρό χριστού και μάλιστα συνέβη και το εξής: Βλέπετε, εμείς προσπαθούμε, ξύνουμε τα νύχια μας για να καβγαδίζουμε μεταξύ μας μένουμε Έλληνες, αυτό το ελάττωμα είναι Ελληνικό πέρα για πέρα. Αλλά πρσπαθούμε να αλληλοεξοντωθούμε, σε κάποια βουνά βρισκόμαστε σε μόνιμο εμφύλιο πόλεμο οι νεοειδωλολάτρες και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ενώ οι άνθρωποι εκείνοι ομονοούσαν και συνειργάζοντο για το έθνος για το γένος μας."
    Το να μην ψηφίσεις ΛΑ.Ο.Σ. αποτελεί τραγικό λάθος γιατί αναιρείς την όποια τιτάνια προσπάθεια γίνεται από τον Γιώργο Καρατζαφέρη,να σπάσει το κατεστημένο! Και αυτό μόνο αυτός το μπορεί; Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις τον...Λάκη να χαίρεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 8:37

    Η Ιστορία διδάσκει ότι οι Τούρκοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν την Συμβασιλεύουσα.
    Το κατάφεραν μόνο με την προδοσία από τους καλoγήρους του μέχρι σήμερα αποκαλουμένου Τσαούς Μοναστήρ, δηλαδή της Μονής Βλατάδων, στον Μουράτ Β', πατέρα του Μεχμέτ (Μωάμεθ) του Πορθητή.
    Γράφει λοιπόν ο έγκυρος ιστορικός της Μακεδονίας Απ. Βακαλόπουλος στον μνημειώδη τόμο του "Ιστορία της Μακεδονίας". σελ. 92. "Στην Ελληνική παράδοση διεσώθη μέχρι τα χρόνια μας ότι η Θεσσαλονίκη έπεσε στα χέρια των Τούρκων στα 1430 με προδοσία της Μονής Βλατάδων, και αυτό σ' ανταπόδοση, ότι δεν θα θίξει τα μοναστηριακά κτήματα της Μονής".
    Και έτερο ντοκουμέντο (βλ.Ν.Β.Κοσμά): Ο ανέκδοτος Κώδικας 161 της Χίου για τη σύνοδο της Φλωρεντίας, την άλωση από προδοσία της Θεσσαλονίκης το 1430, και τη μάχη της Βάρνας, Αθήνα 1975, σελ.21. "Αμή να ακούσετε πώς το επήρε (τη Θεσσαλονίκη) να θρηνήσετε μεγάλως. Το μέρος όπου έπινεν ο λαός της συμπρωτεύουσας, έρχετον απ' έξω από τόπον όπου λέγεται του Χορτιάτη με σωληνάρια-αγωγούς και έμπαινεν από κάτω από την γην μέσα εις την Θεσσαλονίκην. Και ωσάν ήρθε αυτός ο Σουλτάνος και την επολέμα ήτον εις αδημονίαν μεγάλην, όπου δε ημπορούσε να την επάρη και έταζε χαρίσματα μεγάλα και δωρεάς, όποιος του δείξει να την επάρη. Και ως έμαθον τούτο οι καλόγεροι του μοναστηρίου των Βλαταίων, όπου είναι το μοναστήρι τους εις την καρδίαν της Θεσσαλονίκης, έγραψαν γράμμα μια νύχτα και το έριξαν από το μοναστήρι έξω εις τον Σουλτάνον Μουράτ Β' γράφοντας και λέγοντας έτζι: Ημείς οι δούλοι σου από το μοναστήρι των Βλαταίων προσκυνούμεν την αυθεντίαν Σου και δεόμεθα του Θεού να σε βοηθήσεις να επάρης τούτο το κάστρον το περίφημον και άλλα πολλά και να σε ιδούμεν και βασιλέα στην Πόλη. 'Ομως δίδωμεν Σου είδησιν ότι αν θέλεις να επάρης το κάστρον τούτο της Θεσσαλονίκης στείλε από το φουσάτον Σου ανθρώπους εις του Χορτιάτη την περιοχήν όπου έρχεται απ' εκεί το νερό εδώ μέσα στην πόλη μας ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΚΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ".
    Την ίδια αιτία, ως αιτία κατάληψης της Θεσσαλονίκης, αναφέρει και το χρονικό του Ιέρακος.
    "Αφ' ου δε παρεγένετο ο Σουλτάνος προς εκείνην την πόλιν της Θεσσαλονίκης ουδόλως γαρ ηδύνατο ελείν και εκπορθήσαι ηθύμει δε και ήσχαλε μεγάλως. Τότε τινές των μοναχών εκ της Βλατέων μονής έγραψαν τω Σουλτάνω. Κύριε, Εαν βούλεσαι άρξαι και καταλαβείν την Θεσσαλονίκην, λαβείν δε και ημάς υπό την κραταιάν υμών προστασίαν, πάντας τους υδροφόρους έκκοψον σωλήνας του όρους Χορτιάτου. Πάντων δε υπό δίψης πιεζομένων και απελπισία καταλαμβανομένων Συ ΘΑ ΕΚΠΟΡΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ".
    Τα κάστρα αλώνονται από μέσα, διότι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν προδότες. Και σήμερα οι "ταγοί" αγωνίζονται ποιός θα προδώση πιό γρήγορα από τους άλλους για να εξασφαλίση την εύνοια των εξουσιαστών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Area51gr
    τι ειρωνια φιλε,το λες και μονος σου (Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ)ποιος την δημιουργη την διαφθορα;αυτοι που την κατοικουν φυσικα.Καιρος λοιπον να δει αυτος ο ωραιος τοπος καλυτερες μερες δεν
    νομιζεις;Οτοπος δεν τον νειαζει
    ποιοι κατοικουν επανω του,αρκει
    αυτη να τον αγαπουν να τον σεβονται
    να τον διατηρουν ωραιο καθαρο.Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 9:42

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑθΗ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ Η "ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ" ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

    ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ.

    ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ.

    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ...

    ΤΩΡΑ...ΑΝ ΚΑΝΩ ΘΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ...ΤΟΤΕ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηθελα λιγο να σας ταραξω και καπως το καταφερα.Ειμαι Ελληνιδα,ζω 47
    χρονια εξω.Για την πατριδα μου πε
    θαινω.Χαιρωμε που υπαρχουν τετοια
    παληκαρια σαν και εσας.Ως για την ορθογραφια ,τη να σου κανει φιλε μου 6 χρονια δημοτικο;και παλι
    καλα δεν νομιζεις;ομως στο θεμα μας
    τους διεφθαρμενους ,ποιος τους ψη
    φισει;οι εξωγηνηι;να εισαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς τον 10:13 πμ

    συμφωνω απολυτα μαζι σου.
    και στο σχολιο μου στις 7:06 πμ αυτο ακριβως αναφερω.
    οι πουλημενοι και προδοτες πολιτικοι θα πρεπει επιτελους να καταλαβουν οτι θελουμε την Ελλαδα που βρηκαμε απο τους γονεις μας να την παραδοσουμε στα παιδια μας.
    κανεις ξενος στην Ελλαδα.
    Μηδενικη ανοχη στην λαθρομεταναστευση που δεν λυνεται με αστυνομικες επιχειρησεις τυπου σκουπας αλλα με πολιτικη βουληση.
    Αληθεια Αδωνη, την διαθετεις εσυ και οι υπολοιποι του ΛΑΟΣ η θα πρεπει να πατε γρηγορα στα σπιτια σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποτε ήσουν καλεσμένος σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης και απαντούσες σε ερωτήσεις τηλεθεατών. Κάποιος ρώτησε την γνώμη σου για την παλαια διαθήκη.
    Απάντησες ότι είναι η μυθολογία ενός άλλου λάου και εμάς δεν μας αφορά.
    Σε λίγες μέρες, παραμονές Πάσχα, πουλούσες την βίβλο καινή και παλαια διαθήκη από το Τήλε άστυ


    Αυτό το κομμάτι είναι φοβερό, έχω συναντήσει κόσμο που αρνείται να διαβάσει την παλαιά διαθήκη με αυτή ακριβώς την δικαιολογία. Τώρα καταλαβα ποιος τους τα μαθε αυτά. Πέρσυ στα επεισόδια είχα συναντήσει κάποιους μάρτυρες του Ιεχωβά. Μου διαβάσανε απο την γραφή και τους παρέπεμψα στις προφητείες των χόπι, για διαστάυρωση. Το θεωρήσανε ενδιαφέρον και το συζητήσαμε, πιστεύω όμως πως δεν θα το χρησιμοποιούν στο πλαίσιο της προπαγάνδας τους, έστω και μόνο για να δείξουν συνέπεια στις θέσεις τους. Ο μπουμπούκος όμως, ο μάρτυρας της AGB, πουλάει στους ιθαγενείς τις χάντρες που δεν του κάνουν. Θα ήθελα να τονίσω πάντως πως αρχίζουν πολλές αξιόλογες πένες ενάντια στο ΛΑΟΣ. Σας το χα πει πως μόδα ήταν και θα περάσει. Λίγο έμεινε για να αλλάξει ο χρόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΗ 10:42 ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΑΙΡΟΥΝ.

    ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.

    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=rGbWeGygGek&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=uxYiOI-fgmU&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=2_f46R8xOP8&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε 10,42 σε ευχαριστω,Οι ορδες
    των τουρκων στην Ζμυρνη μας,εσφαξαν
    μονο απο την οικογενεια της γιαγιας μου 12 ατομα εγω ξερω πολυ καλα τι θα πει η γη αυτη η
    ευλογημενει ειναι ποτισμενη απο το δικο μας αιμα.Οταν ακουω Ελληνες
    πολιτικους να λενε οτι θελουν την τουρκια στην ΕΕ αναρωτιεμαι αν πραγματικα αυτοι ειναι ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε 11.10 ηθελα να πω ειμαι η ελληνιδα
    Συγουρα θα μπω και στο yutube να δω τα βιντεακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά. Η απάντηση του κ. Άδωνι:

    Πρώτον, το Ελληνικό Κράτος ασφαλώς και ΔΕΝ είναι Μονοεθνικόν!. Έλληνες πολίτες μπορούν να είναι και είναι και άτομα μή ελληνικής Καταγωγής.

    Δεύτερον, πουθενά το ελληνικό Σύνταγμα δεν επιβάλλει σε κανέναν να δηλώση την καταγωγή του, ούτε και υπάρχουν περιορισμοί καταγωγής σχετικά με τις θέσεις που θα λάβη κάποιος στον Κρατικό Μηχανισμό.

    Δηλαδή όσοι είναι πολίτες έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα ανεξαρτήτως καταγωγής.

    Τρίτον, η κα Δαμανάκη πράγματι είπε ότι είναι Εβραία, νομίζω όμως ότι το είπε ρητορικά για να δείξη ότι ασποστρέφεται τον αντισημιτισμό παρά ως πραγματική δήλωσι καταγωγής. Άλλωστε είναι άθεη, άρα ούτε Εβραία είναι.

    Τέταρτον, ασφαλώς και κανείς βουλευτής δεν έχει κανέναν απολύτως τρόπο και δεν θά’ πρεπε κατά την γνώμη μου να ρωτάη την ιδιοκαταγωγή κανενός.

    Ως προς το βασικό σου επιχείρημα, ότι δηλαδή θα έπρεπε να ξέρουμε την καταγωγή τους πριν τους ψηφίσουμε, θα σου πω ότι μόλις προ 40 ημερών οι Έλληνες έδωσαν 44% και 160 έδρες στον κ. Γιώργο Παπανδρέου, όταν όλοι εγνώριζαν ότι εγεννήθη στις Η.Π.Α., ότι λεγόταν Τζέφρεϋ και ότι έχει Αμερικανική Υπηκοότητα. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε από το να τον ψηφίσουν, άρα προφανώς η ιδιοκαταγωγή δεν ενδιαφέρει τους Έλληνες.


    Αρχικό άρθρο: http://area51gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_21.html ή στο blog του κ. Άδωνι.

    ---------


    Απορία....

    Αν το Ελληνικό κράτος ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟΕΘΝΙΚΟ, τότε γιατί φωνάζουμε επειδή η Δαμανάκη είπε πως είναι Εβραία (που δεν είναι - άθεη είναι), ή επειδή ήθελαν να είναι βουλευτές ΤΟΥΡΚΟΙ;... Εγώ όλη την φιλοσοφία μου και τον αγώνα μου τον στήριζα στην ιδέα πως η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν Μονοεθνικό κράτος και θέλαν να την κάνουν πολυεθνικό χωρίς να ρωτήσουν τον κόσμο - τους πολίτες. Και ξαφνικά δια χείλη κ. Άδωνι, ακούω ότι... Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, δηλαδή είναι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ, και επομένως ο Πολυπολιτισμός του ΓΑΠ είναι γεγονός και αποδεκτός ακόμα και από το ΛΑ.Ο.Σ... (;;;;;;) ...

    Αν είναι έτσι, τότε ίσως δεν έχει πια νόημα να ασχολούμαι γιατί........... The game is over....!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ...ΜΗΔΗΣΕ...

    ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
    Η Ν.Δ. ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΕ ΤΗΣ...
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ...

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ...ΤΕΛΟΣ...

    ΣΤΟ
    Η ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ...
    ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΕΦΡΑ?

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λέγοντας: «Πρώτον, το Ελληνικό Κράτος ασφαλώς και ΔΕΝ είναι Μονοεθνικόν!», ο κ. Γεωργιάδης δεν εκφράζει θέση, αλλά λογικότατη διαπίστωση που ο καθένας αν σκεφτεί λογικά την κάνει. Μην τον κατηγορείτε άδικα.

    Το θέμα είναι, αν οι βουλευτές μας, ακόμα και του ΛΑ.Ο.Σ., διαπιστώνουν ότι πλέον ο πολυπολιτισμός έχει περάσει στην χώρα μας, και το μονοεθνικό μας κράτος αποτελεί παρελθόν, και γι' αυτό δεν έγινε καμία διαδήλωση η κανένας ξεσηκωμός, τότε με ποιο δικαίωμα γίνονται αναφορές περί του Έθνους μας σε σχέση με το κράτος μας - αφού είναι άκυρες;

    Γιατί π.χ. φωνάζουμε (το κόμμα μας έστω) για Εθνική παιδεία, όταν γνωρίζουμε (το κόμμα γνωρίζει) ότι το Κράτος μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ (μονοεθνικό) αλλά ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ;

    Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, το ΛΑ.Ο.Σ. να θέλει να επαναφέρει το μονοεθνικό κράτος. Αλλά αυτό πέρα από το ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει - έως αδύνατο, θα πρέπει να είναι σαφές και ξεκάθαρο προς τους ψηφοφόρους του - εμάς.

    Δεν έκανα το σχόλιο για να κατηγορήσετε τον κ. Άδωνι, ο οποίος είναι τίμιος και ειλικρινής στις απαντήσεις του, αλλά για να αναλογιστούμε λίγο το τι συμβαίνει και για πιο λόγο διαμαρτυρόμαστε για τα Εθνικά μας θέματα που απ' ότι φαίνεται... είναι παρελθόν!!!... (εκτός φυσικά κι αν εγώ δεν το καταλαβαίνω σωστά καθώς είμαι σχετικά άπειρος σε αυτά τα θέματα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αναρωτιέμαι, στην Τουρκία ή στο Ισραήλ, που θεωρούνται Μονοεθνικά κράτη, έχουν πολιτικά δικαιώματα μη Τούρκοι ή μη Εβραίοι; Αν όχι, τότε είναι ολοφάνερο πως η Ελλάδα δεν είναι πια μονοεθνικό κράτος... αλλα πολυπολιτισμικά, πολυεθνικό κράτος!...

    Και αυτό γιατί κανένας δεν αντέδρασε ΝΟΜΙΚΑ στις υποψηφιότητες ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ στις βουλευτικές του 09. Μάλιστα όσο το σκέφτομαι μου έκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί "όλοι" απλά φωνάζανε (κι εγώ μαζί με αυτούς) για το πως Τούρκοι βάζουν υποψηφιότητα για την Ελληνική βουλή, ενώ κανείς, ούτε το ίδιο το ΛΑ.Ο.Σ. δεν κινήθηκε νομικά εναντίων αυτών των πράξεων.

    Αν αυτό δεν είναι ΑΠΟΔΟΧΗ του δικαιώματος να μπαίνουν στην εξουσία άτομα διαφορετικής εθνικότητας από την Ελληνική τι είναι;... Και αν αυτό δεν είναι πολυπολιτισμός - και άρα αποδοχή του πολυπολιτισμού από όλα τα κόμματα (αφού κανένα δεν κινήθηκε νομικά!) τότε τι είναι;

    Τελικά μήπως η πολυπολιτισμικότητα, και ο διαχωρισμός Ελληνικού Έθνους και κράτους, επικυρώθηκε στις βουλευτικές του 09, αφού δεν υπήρξε καμία ουσιαστική αντίδραση (ούτε νομική, ούτε διαδηλώσεις ούτε τίποτα, πέρα από 5-10 blogs που είπαν 5 πράγματα);

    Τελικά μήπως ο ΓΑΠ καλά κάνει και κάνει ότι κάνει (μόνο οι bloggers αντέδρασαν (εκ του ασφαλούς και εκ του καναπέος) και στην κατάργηση του ονόματος "εθνικό" από τα υπουργεία - καμία πορεία, καμία διαδήλωση, τίποτα!), κι εμείς απλά... κοιμόμαστε τον ύπνο των bloggers;.....

    Σκέψεις απογοήτευσης......

    ...

    Τι στο καλό σημαίνει Μονοεθνικό κράτος στο κάτω κάτω, αν δεν σημαίνει ότι το κράτος δίνει προτεραιότητα (έστω σε επίπεδο κρατικής διαχείρισης) σε πολίτες ενός συγκεκριμένου μονού έθνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive