Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Συναίνεση ζητά ο Παπανδρέου.


Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Συναντήσεις Γ. Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ ανοίγει ασφαλιστικό, εργασιακά

Η πλήρης καταγραφή και δημοσιοποίηση των μεγάλων προβλημάτων της οικονομίας και η δρομολόγηση διαλόγου για σειρά διαρθρωτικών αλλαγών αποφασίστηκε σε κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου. Στο ανωτέρω πλαίσιο, ο κ. Παπανδρέου προτίθεται να συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς επιζητώντας την ευρύτερη δυνατή συναίνεση καθώς, όπως επισημάνθηκε, εάν δεν υπάρξουν άμεσα γενναίες αποφάσεις η χώρα είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει, πέραν των πιέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και πρόβλημα δανεισμού. Ηδη χθες ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ανατροπές στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

πηγή: Αναζητείται συναίνεση για μεταρρυθμίσεις.

=======================

Σχόλιο: επιστροφή στο παρελθόν. Να δούμε και την αντιπολίτευση να ζητά εκλογές με αφορμή την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας και όλα θα βρίσκονται στον περασμένο Απρίλιο. Μόνο τα πρόσωπα θα έχουν αλλάξει.

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: "ΠΑΜΕ Σύντροφοι, ΠΑΜΕ!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive