Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Α, το καημένο το ΠΑΣΟΚούλι, το κορόϊδεψε ο κακός Καραμανλής. ΡΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ, ΛΑΟΜΠΑΙΧΤΕΣ !!


Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει εξαπατημένο!

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ: ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

1. Μιλώντας σήμερα ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, κ. Προβόπουλος, αποκάλυψε ότι στη συνάντηση που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό, κ. Καραμανλή, στις 2 Σεπτεμβρίου τον είχε προειδοποιήσει ότι το έλλειμμα ήταν ήδη στο 8% και «έβαινε προς διψήφιο ποσοστό στο τέλος του έτους».

2. Εμείς πιέζαμε κάθε μέρα προεκλογικά την κυβέρνηση της καταστροφής να πει την αλήθεια, που μόνο εκείνη ήξερε σε όλη της τη διάσταση, για το έλλειμμα.

3. Δεν το έκαναν. Μιλούσαν για έλλειμμα μέχρι 6%. Ακόμη και στο debate ο ίδιος ο κ. Καραμανλής απάντησε σε ερώτηση του Γιώργου Παπανδρέου για το αν τα νούμερα για το έλλειμμα είναι αυτά που παρουσίαζε η πρώην κυβέρνηση, με την προκλητική φράση: «τα νούμερα τα γνωρίζετε κ. Παπανδρέου…»

4. Μας εξαπάτησαν όλους. Συνειδητά. Απροκάλυπτα. Ούτε και ο κ. Προβόπουλος μπορούσε να φανταστεί το τελικό μέγεθος της απάτης: 12,7% έλλειμμα. Ντροπή τους.

=============================
Σχόλιο: Εξαπατήθηκε το ΠΑΣΟΚ και με ψεύτικα στοιχειά παρασύρθηκε και σήμερα αναγκάζεται να είναι στην Κυβέρνηση. Δηλώνει: “Μας εξαπάτησαν όλους συνειδητά ντροπή τους”.

Ποιος τα γράφει αυτά τα πράγματα; Τα σκέπτεται καθόλου; Εκεί στο e-PASOK τα συζητάνε;

tag: “θα μας πάρουν με τις πέτρες”

2 σχόλια:

  1. Καυμενοι ειμαστε οσοι ειμαστε, φανατικοι με τα κομματα.
    Αυτοι σκασιλα τους, βεβαια δεν κοροιδευουν ο ενας τον αλλο μα τους ψηφοφορους, αν πιστευουν πως αξιζουν της υποδοχης ,που τους κανουν οπου πανε...
    αν δεν ξυπνησουμε, απλα να προσεχουμε να λλαζουμε συχνα κομμα, οχι παλια και γνωστα..να γινουν και νεα ειμαστε καυμενοι κι αξιοι της αφραγκιας μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΛΑΕΙ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ...


    http://www.youtube.com/watch?v=wIpPB4zd6E0&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive