Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Φόρουμ,αντιφόρουμ,λεφτά για τους μετανάστες...ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ!ΓΙΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/11/blog-post_02.html

Π έρα από τη μάχη για τη διαδοχή στην ηγεσία της ΝΔ,η σημερινή ειδησεογραφία έχει ως εξής:
-Σε εξέλιξη οι εργασίες του Διεθνούς Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη.
Το Φόρουμ διοργανώνει το «Κοινωφελές Ίδρυμα Αλ.Ωνάσης» και διεξάγεται υπό την προεδρία του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά (να κλάψουμε ή να γελάσουμε τώρα;).

-Διεθνής Σύνοδος Μεταναστευτικών και Αντιρατσιστικών Οργανώσεων στην Αθήνα.
Οι εργασίες του «αντι-φόρουμ» που διεξάγεται στην ΑΣΟΕΕ συνεχίζονται τη Δευτέρα -για το απόγευμα έχει προγραμματισθεί συναυλία στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα- και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη (ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΡΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!).

-Έχουμε κοινές προσπάθειες να μοιραστούμε με την Εκκλησία, τόνισε ο πρωθυπουργός.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «στόχος είναι να αναβαθμίσουμε την ελληνική κοινωνία και να δώσουμε προοπτική στη συνεργασία μας σε τομείς όπως της πρόνοιας, της φτώχειας και των μεταναστών».
Όπως καταλαβαίνετε,αγαπητοί φίλοι,στην ατζέντα της ημέρας και όχι μόνο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!Να έγινε άραγε αυτό επειδή...λύθηκαν;;;Ζούμε άραγε σ'έναν...παράδεισο,στον οποίο το μόνο που μας απασχολεί είναι ο "αντιρατσισμός" και η λαθρομεταναστολαγνεία;
Καλά,από τον συνήθως άλαλο Αρχιεπίσκοπο δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο:ο Γιωργάκης όμως γνωρίζει πως εδώ και χρόνια η Εκκλησία βοηθάει τους πάντες,από Έλληνες μέχρι ξένους,όπως μπορεί;
Την ώρα που ο ελληνικός λαός αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα,το κράτος ξοδεύει εκατομμύρια για τη διοργάνωση "φόρουμ" θολοκουλτουριάρηδων,υπό την ηγεσία υβριστών του Έθνους και της Θρησκείας μας.
Την ώρα που τα Πανεπιστήμιά μας έχουν καταντήσει άντρα εγκληματιών και η εγκληματικότητα είναι στα ύψη,κάποιοι μαζεύουν εκεί μέσα και τους ξένους "συντρόφους" τους,υπό τη σκέπη του ασύλου.

Τέλος,την ώρα που ο Γιωργάκης κάνει ταξιδάκια στην Ευρώπη για να μιλήσει για την κλιματική αλλαγή (!!!),ο Έλληνας πολίτης περιμένει τους νέους φόρους και τρέμει,με την ιδέα να μην έχει να περάσει αύριο.
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ,ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
Δεν αργεί όμως η ώρα που ο κόσμος θα ξυπνήσει για τα καλά και θα σας πάρει με τις πέτρες..

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/11/blog-post_02.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive