Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Ο Καρχιμάκης αντί να επισκεφτεί πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Κρήτης, προτίμησε να πάει …. ποδόσφαιρο! Tου ανταποκριτή μας απο Κρήτη

Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε λίγο θα κάνετε την Ν.Δ. να φαίνεται ΑΓΙΑ, με τα καμώματά σας.

http://exastal.blogspot.com/2009/10/blog-post_5698.html

Απερίγραπτος ο Καρχιμάκης! Ενώ το νησί μας πλήττεται από βαριά κακοκαιρία και οι καταστροφές είναι πρωτοφανείς, ο κύριος αυτός αντί να επισκεφτεί τα χωριά που επλήγησαν και ακόμα πλήττονται, προτίμησε να πάει στο ….. ποδόσφαιρο! Προτίμησε χθες, να παρακολουθήσει αγώνα με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Έγραψε κανονικά τους ψηφοφόρους του ενώ και από άλλες περιοχές της Κρήτης, μόλις έμαθαν ότι χθες βρίσκονταν στον Άγιο, ζήτησαν από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές τους και να δει από κοντά τις τεράστιες καταστροφές που δημιούργησε η κακοκαιρία. Αυτός ήταν ….. άφαντος!!!
Εξοργισμένοι με τον υφυπουργό οι αγρότες του Λασιθίου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης!
Την αγανάκτηση τους εξέφρασαν πολλοί παραγωγοί που έπαθαν σοβαρές ζημιές όταν αναζητώντας τον υφυπουργό ώστε να τους επισκεφτεί και να παρέμβει για την αποκατάσταση των ζημιών και την αποζημίωση τους, έμαθαν πως βλέπει ποδόσφαιρο!!!!!!
Η αλαζονεία της εξουσίας δεν φαίνεται να μειώθηκε στο ελάχιστο από τις παροτρύνσεις του ΓΑΠ.
Ο Μιχάλης Καρχιμάκης με τα σταλινικά ποσοστά που παίρνει το ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι νομίζει πως θα κοροϊδεύει τους πάντες.
Οι αγρότες καταστρέφονται και αυτός διασκεδάζει.
Ακούγεται πως οι σχέσεις του με την υπουργό δεν είναι καθόλου καλές λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων και «φιλοσοφίας». Έντονη ήταν και δυσαρέσκεια του για την τοποθέτηση του σε αυτό το υπουργείο αφού θα προτιμούσε να είναι στο Αμύνης για να κάνει τα ρουσφέτια του και να συντηρεί την πελατεία του. Οι κακές γλώσσες λένε πως δεν μπορεί να χωνέψει ότι τον καπέλωσαν με μια άγνωστη που δεν έχει τη δική του ιστορία και "προσφορά" στο κίνημα.
[Είναι αλήθεια ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ήθελε με τίποτα τον Καρχιμάκη υφυπουργό του; Έτσι διαδίδεται!]
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Πέμπτη 29/10/09


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive