Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΟΡΓΗ ΣΤΗ FYROM ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στη βεβήλωση και στην καταστροφή οποιουδήποτε εθνικού συμβόλου, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ!
stoxos.gr
Κάψιμο ΣημαίαςΠανό με συνθήματα

Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ ζήτησε από τις αρχές του Κοσόβου να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον εντοπισμό και την τιμωρία αυτών που έκαψαν την σημαία της ΠΓΔΜ στην Πρίστινα, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ δύο ομάδων από το Κόσοβο.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Πρίστινας μετέδωσαν ότι προχθές,
στη διάρκεια του αγώνα στην Πρίστινα μεταξύ των ομάδων «Πρίστινα» και «Βλαζνίμι», οπαδοί έκαψαν τη σημαία της ΠΓΔΜ.Στις κερκίδες του σταδίου όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας είχαν αναρτηθεί πανό με συνθήματα κατά της ΠΓΔΜ.
Τα ίδια μέσα ενημέρωσης εκτιμούν ότι
οι αντιδράσεις αυτές στην Πριστίνα απορρέουν από την «έντονη δυσαρέσκεια» για τις «αναλήθειες της μακεδονικής εγκυκλοπαίδειας σχετικά με τους Αλβανούς».

ΔΕΙΤΕ και τους δικούς μας ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ , μόνο που εμείς είμαστε..... υπεράνω, μη πω τίποτα, του παρέχουμε ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ τους πληρώνουμε ΚΑΙ SERVER, τους δίνουμε ΚΑΙ κρατική κάλυψη ΚΑΙ........ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ !!
αναρτηθηκε απο ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗ Υπ.Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Β` ΑΘΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive