Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! Να γίνει ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ της αφαίρεσης.

Και απο το "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ" και απο το "ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"

ΕΛΛΗΝΕΣ το πήρατε χαμπάρι;
Ότι το υπουργείο παιδείας δεν λέγεται πια υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας, αλλά υπουργείο ...δια βίου μάθησης, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω;
Το εθνικής εξαλείφθηκε από τη νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και της υπουργού παιδείας Άννας Διαμαντόπουλου και αντικαταστάθηκε με το Δια Βίου Μάθησης... Μήπως σε λίγο το ονoμάσουν υπουργείο.. πολυεθνικής παιδείας ή πολυπολιτισμικής;
Η εγκύκλιος του υπουργείου παιδείας που έφτασε στα σχολεία της χώρας ζητάει από τους διευθυντές να αλλάξουν τις ως τώρα σφραγίδες που περιείχαν το επίθετο "εθνική" στο παιδείας και να τις αντικαταστήσουν με νέες που θα γράφουν δια βίου μάθησης.
Το περίεργο είναι ότι η νέα κυβέρνηση του Γιωργάκη μετά από την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης καταργεί τώρα και τον όρο ΕΘΝΙΚΗ από το υπουργείο παιδείας και ακόμη δεν έχουμε δει καμιά αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive