Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ! Ανακ. Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα

MAΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΟΝ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ «ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ» ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

Μια τέτοια δήλωση σημαίνει ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, με το Ελληνικό Ιστορικό Όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» εντός της ονομασίας των πλαστογράφων! Κάτι τέτοιο όμως, εκτός όλων των άλλων, είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ:

1. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ 1992 ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

2. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ, ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Άρα δεν είναι ούτε «Εθνική», ούτε «Κόκκινη Γραμμή» η Σύνθετη Ονομασία με «γεωγραφικό προσδιορισμό»!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ, ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ».-

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩ

www.NOIAZOMAI.

3 σχόλια:

  1. Αν θέλουν ονομασία με "γεωγραφικό προσδιορισμό", γιατί να μην λέγονται... "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" - "EUROPIANS"? και πρέπει να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"-"MACEDONIANS"?

    H να λέγονται.. "ΓΗΙΝΟΙ"-"EARTHMEN"!...

    Έλεος.. Για Εθνική ονομασία μιλάμε (χώρα) όχι για Γεωγραφική ονομασία, όταν μάλιστα σε αυτή την γεωγραφική περιοχή ζουν και άλλα έθνη, και όταν μάλιστα αποδεδειγμένα κάποιοι προσπαθούν να καπηλευτούν την ιστορία της αυτής γεωγραφικής περιοχής που δεν τους ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Λύκος κι αν εγέρασε κι ασπρίσαν τα μαλλιά του ουτε τη γνώμη άλλαξε ούτε και τα μυαλά του

    Κι ο τελειώτερος και καλλιτερότερος υποψήφιός σας, έχει πολλαπλώς μιλήσει σύμφωνα με τις πεποιθήσεις που τον έκαναν οταν ήταν μεσολαβητης της ενδιαμεσης συμφωνίας και του ελσίνκι να τις εκφράσει !!!
    Εχερι βάλει την υπογραφή του στην αρση του εμπολέμου με την Αλβανία χωρίς αντάλλαγμα, έχει υποστηρίξει τελείως ανευ επιτυχίας την ενδιάμεση συμφωνία έχει ενστερνισθεί εντελως καιροσκοπικά ιστορίες για αγρίους των Εξαχρείων!
    Τώρα δεν χρειάζεται καν να σιωπα!
    Ηρθε ο καιρος να μιλήσει ανοιχτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους δωσουμε ονομα που να εχει μεσα τον ορο Μακεδονια, να ησυχασουν αυτοι κι εμεις...
    Η προταση ειναι ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive