Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου
Xrysoxoidis gia xtipima sto A.T. Ag. Paraskevis
Αιματηρή τρομοκρατική επίθεση με έξι τραυματίες αστυνομικούς, εκ των οποίων οι δυο σοβαρά, σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν ένοπλοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες άνοιξαν πυρ εναντίον ομάδας αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής.
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΤΕΣΕ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΦΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ...ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι κυβερνώντες πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει σε εξέλιξη αντάρτικο πόλεων. Διεστραμμένοι εγκέφαλοι -επηρεασμένοι από τις Μαρξιστικές και αναρχικές θεωρίες- πυροβολούν για να σκοτώσουν χωρίς δισταγμό. Η Δημοκρατία πρέπει να αμυνθεί με μέτρα έκτακτα -λυπούμαι που το λέω αλλά εκεί που φτάσαμε με το "σας και με το σεις" δεν γίνεται τίποτε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆντε να δούμε τώρα τι θα κάνει ο κ. Υπουργός που του έφταιξε ο αρχηγός της αστυνομία, επειδή οι αστυνομικοί έκαναν το καθήκον τους κυνηγώντας μολοτωφιστές κουκουλοφόρους;
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ,,6 xronia fonases ja paratithoun i tis n.d irthe i sira su..paretisou..
ΑπάντησηΔιαγραφή