Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ


Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ, ο οποία προέκυψε από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία του κόμματος, υπό την προεδρία του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης,ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι το κόμμα του πέτυχε το στόχο του, αυξάνοντας κατά 50% τους βουλευτές, για τη νέα εκλογική περίοδο.

Εκτίμησε ότι η νέα κοινοβουλευτική περίοδος θα είναι ενδιαφέρουσα, εξαιτίας, όπως είπε, των επιλογών του κ. Γ. Παπανδρέου.

Ο Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στην κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, λέγοντας ότι "εκπληρώθηκε ο στόχος του Νίμιτς".

Και ανακοίνωσε ότι την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ θα εκπροσωπεί ο Αστέριος Ροντούλης, με αναπληρωτές τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Κωστή Αϊβαλιώτη.

Γραμματέας της ΚΟ ορίστηκε ο Μάκης Βορίδης, ενώ ο ΛΑΟΣ θα προτείνει για τη θέση Αντιπροέδρου της Βουλής τον Βαΐτση Αποστολάτο.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τεταρτη 7/10/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive