Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

...
ΑΝΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ "ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Με δήλωση του ο Τζέφρυ Γεώργιος Παπανδρέου ανήγαγε την τουρκία σε "μητέρα πατρίδα" της Κύπρου...

Είπε επι λέξη από την Κωνσταντινούπολη... "πρέπει να απαλλάξουμε την Κύπρο από τις "μητέρες πατρίδες". Να την ελευθερώσουμε..."

Μιά δήλωση που θα γραφτεί στην Ιστορία είναι αυτή... Τι ντροπές να λέμε τώρα και τι αίσχος... Λόγια δεν υπάρχουν...

3 σχόλια:

  1. μπα...την ελλαδα εννοει..ειναι πασιφανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιοι τσαντίστηκαν για την φωτογραφία που του βάζεις! Και χθες στην εκπομπή του Σκαϊ την νυχτα απειλουσαν θεούς και δαίμονες γιατί το κάνουν στο ΛΑΟΣ αυτό!
    Καλά θα κάνεις να το κάνεις φείγ βολάν! του αξίζει!
    Κάποτε ο Τζεμ του είπε:
    "Αν φύγεις ποτέ από την Ελλάδα έλα στη Τουρκια Σιγουρα θα βγείς βουλευτής"
    Τωρα θα αρχίσουν οι κοψοχέρηδες να αναρωτιούνται πως και γιατί το πρώτο ταξίδι του Τζέφρυ ήταν στην ...Τουρκία. Πρώτα στον αφέντη και μετά-μετά στην ερμη την Κυπρο!
    *
    έχει ΜΕΓΑΛΗ πλάκα
    αυτοί που σε ψηφίζουνε,
    αυτοί και να σε βρίζουνε
    και να σε λένε εσένανε,
    χωρίς ντροπή,
    ...μαλάκα!
    *
    Όλα τα είπε το "Παιδί", από υπάρξεώς του!
    Χιλιάδες σελίδες, χιλιάδες πόστς, χιλιάδες βλογκς, χιλιάδες βίντεα, μαρτυρούν και τους σκοπούς και τις ιδέες του!!!
    Και οι αγαπητοί Μακεδόνες και Θρακιώτες και Θεσσαλοί και, και, και, τον ψήφισαν.
    1000 νοματαίοι παραπάνω από κείνους που τον ψήφισαν το 2004, αλλά πάντως περισσότεροι!
    Εναντίον όλων εκείνων που δεν άντεξαν να γίνουν χάντρες στο κομπολόι που είχε στα χέρια του ένας άνθρωπος που στοχοποιήθηκε να εξαφανιστεί μαζί του, ό,τι πατριωτικό -υποτιθεται-εξέφραζε αυτός ο τόπος!
    Η Κοινωνική Μηχανική διδάσκει της τεχνικές της επιρροής των μαζών χρόνια τώρα, στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ!
    Αν πιστέψατε ότι η επικράτηση της ΝΔ στις 17 Σεπτεμβρίου 2007,
    ήταν αστοχία των ..."Χαρβαρτιανών", είστε γελασμένοι!
    Η πτώση, όταν γίνεται από τον 1ο όροφο, δεν σημαίνει τίποτα!
    Αν γίνει από τον 5ο, άστο το είδαμε, μέχρι και ο ΖαχόΠουλος την γλύτωσε!
    Ο 10ος ήταν αναγκαίος ώστε να μην υπάρξει, έστω μία, πιθανότητα ανάστασης!
    Η ΝΔ απόθανε! Η ανάστασή της αναμένεται την… Δευτέρα Παρουσία!
    Σε όσους πιστεύουν τέτοια ...θάματα!
    Σύντομα σχετικά, άν είναι απ αυτούς που την προσδιορίζουν στις 23 Δεκεμβρίου 2012!
    Με την επιστροφή των ...Ανουνάκι!
    Στους άλλους, τους πρακτικούς, μένει να την ελπίζουν ως νεκρανάσταση, ως βρυκολάκιασμα! Με μια κόρη του Μπαμπά της ως αρχόντισσά της!
    Βρυκολακού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγινε προχθές και χθες, σάρωμα στα Εξαρχεια εξ αιτίας της επίθεσης των "παιδιών". Συλληψεις εξακριβώσεις, προσαγωγές, "συζητήσεις" στα ψηλά της ΓΑΔΑ...Επεσαν αρκετές ψιλες τα θρασύδειλα κλαίνε και απειλούνε "ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ", αλλά απ΄ ολους τσιμουδιά!
    Ουτε άχνα για μπατσους, γουρούνους δολοφόνους! Αυτά, όταν τα κάνει η κακούργα δΕξιά!
    "Ακουσε" κανένας κανένα παράπονο για τον Χρυσοχοϊδη; Οχι!
    Μεχρι και οι παθόντες -και είναι φυσικό- αισθάνθηκαν ανακουφισμένοι και συνγχαρηκαν και χαρηκαν την αλλαγή και την αποτελεσματικότητα του ...του...του ...Τσατούρα!
    Αυτού ντε, του ίδιου, που ήταν 10 μέρες πριν και καταγγελόνταν ώς άχρηστος από τους τιμητάς της Προστασίας του Πολίτη που την κάναν και υπουργείο!
    Το καταλαβαίνουν τα βλητα που σαν τα κοθώνια πήγαν για μπάχαλο στην γνωστη γειτονιά και τους συνήθως καμμένους της Σόλωνος; Δινοντας νωρίς νωρίς την αφορμή ο Πρστάτης άει Μιχάλης ο ΚουκουλοΚτόνος να επέμβει να σώσει να συλλάβει και να σφαλιαρώσει τα παλιόπαιδα τ΄ ανάρχια!
    Ωστε να παει ήσυχος ο Γιώργος -άτυπα λέει- "αδιαφορώντας για το τί θα ακούσει από τους επικριτές με δήθεν αφορμή τη διαβαλκανική, στην Τουρκία πρώτα και μετά στην Κύπρο", οπως πρίν λιγο δήλωσε ο Αλι μπιράντ!

    Βάλτε τις δηλώσεις του Γιώργου και εκείνες του Μπιράντ!
    Εσεις είστε η αντιπολίτευση για αρκετό καιρό! Εσείς εχετε έστω και ένα μικρό κανάλι! Εστω μια εφημερίδα!
    Αν υπόψιαστώ ότι φρονιμέψατε και σεις αστα, θα την χάσουμε την πατριδα πατριώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive