Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Φίλοι ΚΥΠΡΙΟΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ !!Ένα αστέρι του Σιωνισμού γεννιέται στη Κύπρο



Το κίνημα Σαμπάντ (Chabad Movement) όπως μαθαίνουμε εδώ και εδώ είναι μια ακροδεξιά θρησκευτική Σιωνιστική Εβραϊκή οργάνωση που όπως δηλώνουν τα ίδια τα μέλη της εδώ
έχουν σταλεί στη Κύπρο το 2003 για την"αναζωογόνηση του Ιουδαϊσμού στο νησί".
Το κίνημα Σαμπάντ φαίνεται να είναι πολύ ενεργό αλλά και πολύ πλούσιο, αφού μέσα σε 2 χρόνια έχουν κτίσει δικό τους Πολιτιστικό Κέντρο, Συναγωγή, Λουτρό για θρησκευτικούς σκοπούς, και σχολείο στη Λάρνακα.
Το κίνημα σήμερα ανάγεται στις 350 οικογένειες (δηλαδή γύρο στα 2,000 άτομα) που εγκαταστάθηκαν στη Κύπρο για να αναζωογονήσουν τη θρησκεία τους και όχι μόνο.
Τα μισά μέλη (που όλο και αυξάνονται) είναι Ισραηλινοί πολίτες και τα άλλα μισά προέρχονται από Εβραίους της Ρωσίας και της Αγγλίας.
Έχουν ανακηρύξει τον εαυτό τους ως "Εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρου" και μάλιστα έχουν δημιουργήσει και αναρτήσει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με την καθόλου συμβολική ονομασία "Εβραϊκή Κύπρος" που
μπορείτε να τη βρείτε
εδώ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Ένα αστέρι του Σιωνισμού
Αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τεταρτη 21/10/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive