Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΡΑΠΙΣΜΑ στους γραικύλους:Το 84% των Ελλήνων ΣΥΜΦΩΝΕΙ με τις μαθητικές παρελάσεις!!!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/10/84.html


Α φιερωμένο εξαιρετικά στα ΖΩΑ που ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ μας έπρηξαν με τα "προοδευτικά" ερωτήματά τους για το "αν έφτασε η ώρα να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις" και άλλα τέτοια φαιδρά:ΔΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE και θα διαπιστώσετε ότι ο ελληνικός λαός,παρά την ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ,δεν τρώει κουτόχορτο και διατηρεί αναλλοίωτα τα εθνικά του χαρακτηριστικά!
Εμάς αυτό το ποσοστό αποδοχής των παρελάσεων μας θυμίζει αντίστοιχα που έχουν καταγραφεί σε έρευνες για τη θρησκευτικότητα των Ελλήνων:φαίνεται ότι οι μηχανισμοί αποδόμησης του Έθνους μας ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ,παρά τα τεράστια μέσα που διαθέτουν.
Διαβάστε κι εδώ μια άποψη για το θέμα.
Δείτε και το σχετικό βίντεο:http://www.youtube.com/watch?v=h8y7ZA99aFk
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΔΕΣ,ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ!ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΞΥΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...!

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη τεταρτη 28/10/09

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive