Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

TO ΠΑΣΟΚ..."ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ και τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ. Εκτός Ψηφοδελτίου ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!



Στα πολλά πολιτικά μου χρόνια , απέκτησα την μοναδική εμπειρία να αναγνωρίζω τους ΑΞΙΟΥΣ απο τους ΑΝΑΞΙΟΥΣ και τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ απο τους ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ που ανήκουν πολιτικά αυτοί. Είναι μια υπόσχεση που είχα δώσει στον Μέντορά μου Ευάγγελο και θα την κρατώ μέχρι τέλους. Διαβάσαμε την απόφαση του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΑ κ. Αλέκου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ να μην "εκτεθεί" με το ΠΑΣΟΚ, προ ολίγου μου ήρθε ΤΑΜΠΛΑΣ με mail απο τον Χάρη ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ τον αγωνιστή, πόντιο Πατριώτη, ότι το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ!!
Φαίνεται ότι στο ΠΑΣΟΚ χωράνε ΜΟΝΟ δηλωμένα όργανα της άρχουσας τάξης, ανθέλληνες, μέλη της λέσχης BILDERBERG και κάθε καρυδιάς καρύδι. Τα σκληρά , πατριωτικά , ΕΛΛΗΝΙΚΑ καρύδια δε χωράνε στις τρύπιες αμερικανοραμμένες, ανθελληνικές κομματικές γραμμές που εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ , η Ν.Δ. και τα άλλα φιλοσκοπιανά κόμματα.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive