Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Απόρρητο έγγραφο συνομωσιών! Tί συμβαίνει στο Κυπριακό; Αμερικανοί και ο ΟΗΕ ετοιμάζουν την "Ομάδα Κρούσης", για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη!!!

Σήμερα η εφημερίδα το "Πρώτο Θέμα" δημοσιοποιεί ένα κείμενο για την διαρροή χιλιάδων σελίδων με έγγραφα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Πρόκειται για τα πρακτικά των διαπραγματεύσεων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
αναρτηθηκε απο ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗ Υπ.Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Β`ΑΘΗΝΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Αφού το πρακτοράκι κόβει τα σχόλια στο μαγαζί του, όσο να φτιάξουμε κα μεις οι ευμνήμονες Βλογκ,ας του θέσουμε από δώ το ερώτημα αγαπητέ Σιδέρη!
    Γιατί ο φιλαράκος σου τα κόβει!

    "Δηλαδή όσοι ήταν υπέρ του σχεδίου Αννάν για την Κύπρο, τα πήρανε;;;;
    Δηλαδή και ο εκλεκτός σου ό Γιωργάκης;;;
    Η σαν την Ντορούλα και εκείνος ήταν απλώς με την μεριά του δικαίου και του ορθού!
    Του "κώλου" δηλαδή καλόπαιδο, του "κώλου"::!::
    Αν είναι να ρωτήσεις κάποιον τί θα γίνει, ρώτα τον αμερικάνο που υπερασπίζεσαι!
    Ρώτα τα σκυλιά σαν τον Ρόντο που ξανακουβάλησε για σύμβουλο.
    Ρώτα όλους αυτούς που έκαναν μπάχαλο τη χώρa, γιατί τάχα τους πείραξε ο Καραμανλής που υπέγραψε για τους αγωγούς, ενώ τους Βούλγαρους που κάνανε το ίδιο, τους κατάργησαν την βίζα για αμοιβή.
    ...ο εκλεκτός σου θα βγεί.
    ...Το συμβόλαιο που υπέγραψες, το εκτέλεσες
    ...Ακόμα και με γυναίκες τα έβαλες για το καλό του σκοπού!

    ΘΑ τα ξαναπούμε στ΄ αλωνια του διδικτύου μετά από λίγο καιρό φίλε!
    να δούμε με τι μούτρα θα δεχτείς τα έργα και τις ημέρες του αμερικάνου και την δικιά του υπογραφή, στην σκυλευση αυτου του τόπου!
    δεν θα τα΄βάλεις αυτά που σου λέω, αλλα να θυμάσαι ότι θα σου ζητησω το λογο!
    Σκέφτομαι να κάνω και γω κανα βλογκ.
    ΚΑι απλά τα ονόματα να αλλάζω όταν φωναζω με τον ίδιο γεναίο τρόπο ξεφτιλισμένο, προδοτη, αμερικανοτσολιά, ηλίθιο και ζαβό τον περιούσιο Τζέφρυ!

    Αστα λα βιστα κομΠάρδε το α με ο!
    Μη σκιάζεσαι του Δρουσιώτη... Καλεσμένος του θα είναι και το πουλέν σου!Ομοιδεάτες είναι!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive