Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR


Φίλοι και φίλες, blogers και μη,
Ύστερα απο την πρόσφατη κατάρρευση της ανίκανης Κυβέρνησης Καραμανλή και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών για τις 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009, μπαίνουμε σε μια ΝΕΑ περίοδο για την ΕΛΛΑΔΑ μας.
Σημαντική συνεισφορά στο γκρέμισμα της πιο φαύλης και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ Κυβέρνησης, είναι η παρουσία των blogs και η ΕΛΕΥΘΕΡΗ διακίνηση των ιδεών των Ελλήνων blogers, που αντίθετα με τα παραδοσιακά ΜΜΕ, παρουσίασαν την ΚΡΥΜΕΝΗ πραγματικότητα.
Το SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR, στάθηκε κριτικά απέναντι στο φαινόμενο της απίστευτης λεηλασίας του Εθνικού πλούτου και του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ των Εθνικών μας κεκτημένων.
Απο ΣΗΜΕΡΑ μπαίνουμε ΜΑΧΗΤΙΚΑ στον Προεκλογικό αγώνα.
Χωρίς λασπολογίες , συκοφαντίες, χυδαιότητες.
Χαιρόμαστε που ενας απο τους διαχειριστές μας ο κ. ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, παίρνει μέρος σ`αυτόν τον καθοριστικό αγώνα με το ΛΑ.Ο.Σ και τον Γιώργο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ στη Β`ΑΘΗΝΩΝ και του ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ κάθε επιτυχία. Θα είναι ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ BLOGERS η είσοδος στη Βουλή ενός μέλους της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ!
Αυτονόητο είναι, ότι στηρίζουμε τις προσπάθειες ΟΛΩΝ των υποψηφίων και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυτών που δεν ανήκουν στα αναθεματισμένα πολιτικά τζάκια και δεν εχουν την οικονομική δυνατότητα να διαθέσουν εκατομμύρια όπως θα κάνουν οι εκπρόσωποι της οικογενειοκρατίας και του κατεστημένου.
Σ`αυτή τη βάση περιμένουμε να αναρτήσουμε θέσεις και απόψεις, υποψηφίων απο ΟΛΑ τα κόμματα.
Δεν θα κρίνουμε εμείς όσα εξαγγέλει και υπόσχεται ο καθένας.
ΕΣΕΙΣ είσαστε ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ κριτής και στις 5 Οκτωβρίου θα αποδειχθεί πόσο ΩΡΙΜΟΙ είμαστε ΟΛΟΙ.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
αναρτηθηκε απο Αγγελική Νιαροπέτρου Τεταρτη 2/9/09

1 σχόλιο:

  1. Μηπως χτυπαει λιγο ασχημα το μπανερακι πανω αριστερα;Καλη επιτυχια στον Αργυρη,αλλα καλο ειναι να τηρουνται και τα προσχηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive