Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΑ.Ο.Σ και ΕΛ.ΑΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ . ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ... ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ !

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους μετά την σημερινή επίσκεψή του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε:

Γ. Καρατζαφέρης: Για πάρα πολλά χρόνια, απαξιώνεται η Αστυνομία και το έργο της. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ανεβάσουμε το ηθικό των αντρών, να τους αναγνωρίσουμε το δύσκολο έργο που επιτελούν, να νομοθετήσουμε και να υιοθετήσουμε τον ρόλο τους και βεβαίως να τους δώσουμε τα αναγκαία προς επίτευξη των στόχων που θέτει η κοινωνία. Χωρίς αποτελεσματική και ικανή Αστυνομία, η Δημοκρατία θα μετατραπεί σε άντρο κανιβάλων. Ας προστατεύσουμε λοιπόν την Δημοκρατία, ενισχύοντας της Αστυνομία.

Δημοσιογράφος: Με ποιο κόμμα από τα δύο θα συνεργαζόσασταν μετεκλογικά;
Γ. Καρατζαφέρης: Ο πατριωτικός παρεμβατισμός δεν έχει καμία σχέση με αστικές, κατεστημένες αντιλήψεις οι οποίες δεν προάγουν το αύριο, αλλά μας οδηγούν στο χθες.

Δημοσιογράφος: Μέσω των κυρίων Ψινάκη και Ανατολάκη, σε ποιο μέρος του εκλογικού σώματος απευθύνεστε;
Γ. Καρατζαφέρης: Την πλάτη στην πολιτική την έχει γυρίσει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Είμαστε πολύ δυσάρεστοι. Τα σκουρόχρωμα κουστούμια δεν εμπνέουν τα νέα παιδιά, αλλά και άλλες κατηγορίες. Απευθύνθηκα στον κ. Ψινάκη, δεν ξέρω αν ο χρόνος επωάσεως ήταν αρκετός για να μπει σε αυτήν την διαδικασία, γιατί θέλω να επιστρέψουν στην πολιτική τα νέα παιδιά που δεν μας δίνουν καμία σημασία, που δεν μας σέβονται εμάς και τον κοινοβουλευτισμό. Τον δε κ. Ανοτολάκη τον επέλεξα, πιστεύοντας στο ήθος και την ευπρέπεια του, έναν παίκτη του Ολυμπιακού και της Εθνικής, με σκοπό να μπορέσουν τα παιδιά της εξέδρας, οι χούλιγκανς από την θύρα κάθε ομάδας να καταλάβουν ότι πέρα από το ποδόσφαιρο και την αντιπαλότητα, υπάρχει η πολιτική, η Δημοκρατία, η κοινωνία. Μακάρι και τα άλλα κόμματα, τα δήθεν προοδευτικά, να μπορούσαν να βάλουν μέσα στην πολιτική, στην Δημοκρατία, στον κοινοβουλευτισμό, εκείνους που για οποιοδήποτε λόγο έχουν γυρίσει την πλάτη.
Αναρτηθηκε απο ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗ Υπ.Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Β`ΑΘΗΝΩΝ

1 σχόλιο:

  1. "Ας προστατεύσουμε λοιπόν την Δημοκρατία, ενισχύοντας της Αστυνομία"

    Αυτό είναι αντίστοιχο του "Ας προστατέψουμε την ειρήνη, ενισχύοντας τους στρατούς". Δεν αντιλέγω πως χρειάζεται πολιτοφυλακή αλλά αν η "δημοκρατία" μας βασίζεται σε αυτή, μάλλον για χουντίτσα μου κάνει

    "Είμαστε πολύ δυσάρεστοι"

    Ω ναι, η μόνη αλήθεια που έχω ακούσει εδω και καιρό. Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρετε τον πούλο λοιπόν

    "θέλω να επιστρέψουν στην πολιτική τα νέα παιδιά που δεν μας δίνουν καμία σημασία, που δεν μας σέβονται εμάς και τον κοινοβουλευτισμό"

    Μην ανυσηχείς, απλά ενίσχυσε την αστυνομία και ανάγκασε τους πιτσιρικάδες να συμμετέχουν. Μόνο το τσίρκο και τα λούσα σας έχουν σημασία στην τελική

    "να μπορέσουν τα παιδιά της εξέδρας, οι χούλιγκανς από την θύρα κάθε ομάδας να καταλάβουν ότι πέρα από το ποδόσφαιρο και την αντιπαλότητα, υπάρχει η πολιτική, η Δημοκρατία, η κοινωνία"

    Μπα περάσανε οι καλές παλιές εποχές που έβρισκες ποιοτική βία και στους κομματικούς αγώνες. Η μηπως όχι? Θα το δούμε σε αυτές τις εκλογές

    Τελικά με τον φιλότουρκο ψινάκη τι θα κάνετε? Α ρε γίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive