Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Τι μας λές συντρόφισσα Αλέκα; ΚΑΙ οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, είναι "ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;" Τους... ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ;

ΑΧ, ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ , ΑΧ!!

"Με το κεφάλι ψηλά"

Έκκληση στους νέους να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές στις 4 του Οκτώβρη "με το κεφάλι ψηλά και όχι χαμηλά και την πλάτη στον τοίχο όπως θέλουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ" απηύθυνε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας χθές, σε συγκέντρωση της νεολαίας του κόμματος.

Αναφέρθηκε και στο θέμα των μεταναστών και χαρακτήρισε τους μετανάστες "αναπόσπαστο τμήμα του ελληνικού λαού και του εργατικού κινήματος" και υποστήριξε την απόκτηση ιθαγένειας των παιδιών των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα.
Ασκησε δριμεία κριτική - όπως είπε "τόσο σε αυτούς που υποστηρίζουν την ποσόστωση και το ρατσισμό, όσο και στην κοσμοπολίτικη και ελιτίστικη άποψη βίαιης ενσωμάτωσής τους στην ελληνική κοινωνία, πίσω από την οποία κρύβεται η
επιθυμία απόκτησης ψήφων".
Τέλος, αναφέρθηκε ειδικά στην κατάσταση στον Αγιο Παντελεήμονα, λέγοντας ότι "εκτός από τη Χρυσή Αυγή, που είναι προκεχωρημένο φυλάκιο, υπάρχουν και πολλοί θύλακες και κοινοβουλευτικά κόμματα που δουλεύουν για το ρατσισμό".

αναρτηθηκε απο ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗ Υπ.Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Β`ΑΘΗΝΩΝ

2 σχόλια:

  1. Αναποσπαστος απο ποτε;
    Και γιατι;
    Τους χρωσταμε τιποτα;
    Η' μηπως ειδαμε και κανενα καλο απο ολους αυτους;
    Και η κυρια 8% με ποιο δικαιωμα μιλα για το συνολο του Ελληνικου λαου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive