Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ "TROKTIKA". H ZEΣΤΗ ΦΤΑΙΕΙ? ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ? ΒΑΜΠΙΡ ΤΩΝ BLOGGS ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!!

Διαβάστε τι γράφουν τα αηδέστατα λερωμένα (λόγω υπονόμων έτσι;) "troktika": EΔΩ>>Ο Καρατζαφέρης με την αμύθητη περιουσία από το ...tv press

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ BLOG ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ TROKTIKO - ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ....

Το ΛΑΟΚ και Κολωνάκι το παίζουν ότι είναι έξω από όλα και έχουν τα περισσότερα blogs που με...ισλαμικό φανατισμό υποστηρίζουν τους δωδεκάθεους, φασίστες και τραμπούκους που έχει το κόμμα(όσους έχει και δεν λέμε για όλους). Επειδή είπαμε να στείλει ο κόσμος καταγγελίες για το ΛΑΟΣ δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται να στείλει για τα άλλα κόμματα. Άλλωστε αυτούς τους κράζουμε μόνοι μας και είναι φανερές οι λαμογιές τους. Αλλά όχι και να γίνει τιμητής ο Καρατζαφέρης. Η ιστορία του είναι γνωστή. Από ένα κανάλι tv press έκανε ολόκληρη μυθική περιουσία την στιγμή που...

Σχόλιο SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Κατά βάθος το χαίρομαι, γιατί ασχολούνται και με κάτι σοβαρό επιτέλους,...τον Γιώργο Καρατζαφέρη και το ΛΑ.Ο.Σ, εντάξει προσπαθούν να πλήξουν το κόμμα , επειδή δεν τους αρέσει η φαλάκρα του Δαραβίγκα. Και τι να κάνουμε τώρα εμείς; Να κάνουμε έρανο να μαζέψουμε τρίχες και να τις φυτέψουμε;Γιατί,μήπως έχουμε εμείς;;. Και για νάχουμε το καλό ρώτημα, ΤΙ φταίει ο Καρατζαφέρης , το ΛΑ.Ο.Σ και 400.000 ψηφοφόροι του επειδή εσείς κι ο Δαραβίγκας, μαλλιοτραβιώσαστε; Εδω που τα λέμε, προκειμένου στίς 100 αναρτήσεις τους να σχολούνται στίς 90 με τσαχπινογαργαλιάρικα θέματα, καλύτερα είναι να ψιλοασχολούνται και με την πολιτική, κάτι θα μάθουν ως ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετοι. Τώρα ΤΙ ΖΟΡΙτραβάνε και ΤΙ τους πειράζει ο Καρατζαφέρης που έκανε λεφτά με τη δουλειά του; ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!! Ενέχει κάτι το ύποπτο αυτό; Ξέρουν κάτι; Αν ΝΑΙ να το πουν στα ΙΣΙΑ. ΑΝΤΡΙΚΙΑ και ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ. Διαφορετικά ΓΙΑΤΙ διαδίδουν γκαιμπελίστικα και ΑΝΑΝΔΡΑ και γιατί κατηγορούν τους άλλους (ΧΙΟΥΣ, ΜΑΚΗΔΕΣ, ΔΑΡΑΒΙΓΚΕΣ) ως συκοφάντες και λασπολόγους , αφού αυτοί κάνουν τα ΙΔΙΑ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ; Αμ, το άλλο έγκλημα του Καρατζαφέρη το ξέρετε; Χαιρετήθηκε -λένε τα "troktika" με ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ!! Σε εκδήλωση.Αν είναι ποτέ δυνατόν!! Αυτό κι αν είναιΤΕΡΑΣΤΙΟ πολιτικό ατόπημα, ΩΧΡΙΟΥΝ τα κάθε λογής σκάνδαλα μπροστά του. Τι έπρεπε να κάνει ο κάθε σωστός Καρατζαφέρης; Έπρεπε να του αστράψει δυο ΜΠΟΥΦΛΕΣ, να του ρίξει μια ροχάλα, να του τραβηξει τα μαλλιά (αυτός έχει) και να του ρίξει και καμιά κλωτσιά στα .. οπίσθια. Ακούς εκεί. Να μην εχει ασκήσει εξουσία, να μην έχει κλέψει, να μην έχει δώσει ποτέ αφορμή για την προσωπική ζωή, να δίνει 1 εκ€ στο ταμείο των φτωχών, να φιλοξενεί ΔΩΡΕΑΝ αστέγους σε σπίτια του, να συνδράμει φτωχούς και άπορους,να δουλεύει απο 12 χρονών !! να μην μπορείς να του προσάψεις ΤΙΠΟΤΑ εκτός απο την αγάπη του για την Ελλάδα και το Λαό της, να έχει κάνει λεφτά απ τη δουλειά και το μυαλό του ΜΟΝΟ και να κυκλοφορεί... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Αν είναι (ξανά)ΠΟΤΕ δυνατόν. ΕΝΤΙΜΟΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;

Αρπάξτε τον μωρέ, πρίν μας χαλάσει την πιάτσα στο τέλος!
Έχουμε ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ,
Βέέέέβαια, κάποια Bloggs γράφουν ΥΠΕΡ του Καρατζαφέρη και ΚΑΤΑ του "troktikou" και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΑΔΕΙΑ!!
Αν είναι (ξανά) ΠΟΤΕ δυνατόν!
Βρε συμπαθέστατα τρωκτικούλια, δε βάζετε τα κεφαλάκια σας κάτω απο καμιά βρύση;

Ή για καλύτερη ... θεραπεία πάρτε αυτά τα τηλ. -σημειώστε-:
1) 213.2054000 και 2) 210.8980633 το ένα είναι το.. ΔΑΦΝΙ και το άλλο η ΚΑΣΤΑΛΙΑ.
Σημ. ΚΑΙ εφημερεύουν ΚΑΙ έχουν και ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ!!

Μην αργείτε, γιατί όσο περνάει η ώρα χειροτερεύει η κατάστασή σας και απο ποντικοσχιζοφρένεια θα μετατραπεί σε... ΛΥΣΣΑ!!
Άντε , Άντε, τα ποντικοκουβαδάκια σας και στο... ΔΑΦΝΙ!!

ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ (άνευ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ και ΕΠΩΝΥΜΩΣ) Πέμπτη 13/8/09

Υ.Γ. Ανακαλύψαμε ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ του ΛΑ.Ο.Σ : Ήταν το ΜΟΝΟ κόμμα που εξέδωσε ανακοίνωση ΣΤΗΡΙΞΗΣ του "troktikou" όταν το ΦΙΜΩΣΑΝ ακόμη και ο Βουλευτής του Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή του 5` για αυτό κι εμείς απο δω κάναμε καμιά 40αριά αναρτήσεις στήριξης! Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το ρητό:"Θεέ μου ΦΥΛΑΞΕ ΜΕ απο τους ευεργετηθέντας παρ εμί"
Μόνο οι Πέρσες είχαν νόμο κατά της αχαριστίας και των αχαρίστων! Μήπως θα πρέπει να το δούμε ΚΑΙ ΕΔΩ;
Ο ΙΔΙΟΣ

6 σχόλια:

  1. Ν' αγιάσει το στόμα σας..γιατί αν έστελνα εγώ μήνυμα σε αυτούς,δε θα το δημοσίευαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαζί σου αδερφέ.τα γράφω και εγώ αυτά καθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχμ.. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι θέλανε να πούμε!

    «Αλλά όχι και να γίνει τιμητής ο Καρατζαφέρης. Η ιστορία του είναι γνωστή. Από ένα κανάλι tv press έκανε ολόκληρη μυθική περιουσία την στιγμή που... άλλοι έχουν μεγάλα κανάλια και δεν τα καταφέρνουν. Μαγκιά του.»

    Δηλαδή από την μια λένε, όχι να γίνει τιμητής, από την άλλη λένε «Μαγκιά του».. χαχαχαχα

    Το τρωκτικό μετά το κλείσιμο που έφαγε νομίζω έμεινε με ψυχολογικά προβλήματα! :Ρ Άρχισε να παραπονιέται ότι:
    «Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ BLOG ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ TROKTIKO»

    Συγνώμη τροκτικό, αλλά το δικό μου θέμα, δεν με έβαλε ο κ. Καρατζαφέρης να το πω για σένα - γνώμη μου γράφω: http://area51gr.blogspot.com/2009/08/blogs-blog.html

    Μετά επίσης αυτό που επιβεβαιώνει την ποιότητα του τροκτικού:
    «Επίσης όποιος μας στέλνει την εφημερίδα του την βάζουμε αρκεί να είναι σοβαρό και όχι φασιστικό έντυπο.».. Φαίνεται η δημοκρατικότητα και η ανεξάρτητη στάση ενημέρωσης του τρωκτικού, από τα ίδια του τα λόγια!

    Προκαλεί σαν μικρό παιδί που όλο λέει και κλαίει!..

    Όπως έχω πει κι αλλού, καλό είναι αν γνωρίζει λάθη του ΛΑ.Ο.Σ. να τα δημοσιεύει, γιατί:
    α. Συνετίζει το κόμμα και εμάς για τυχόν παρατυπίες.
    β. Όταν το κόμμα τα αντιμετωπίζει αυξάνει η εμπιστοσύνη μας και η πίστη μας σε αυτό.

    Αλλά εδώ το τρωκτικό, δεν λέει τίποτα περισσότερο από ανισόρροπες «παρλαπίπες» που απλά το εξευτελίζουν!

    Προσωπικά δεν κατάλαβα καν ποιο είναι το θέμα σ' εκείνο το topic. Το μόνο που είδα είναι.. ένα παράπονο, μια γκρίνια.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλά τα λέτε παιδιά. Έλεος με αυτή τη σάπια επίθεση στον Πρόεδρο. Επίσης, σε άλλη τους ανάρτηση επικροτούν την αποχή. Δεν τους έχει πει κανείς ότι αυτό είναι αντιδημοκρατικό; Τώρα θα μου πείτε, δεν είναι Δημοκρατία αυτό που ζούμε σήμερα, είναι μια αριστοκρατική ολιγαρχία των τζακιών, αλλά είναι απαράδεκτο το να μην πηγαίνουμε να ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να επικροτούν την αποχή, μπορεί να σημαίνει κι άλλο πράγμα - να πείσουν όσους ασχολούνται με αυτό να μην ψηφίσουν, για να πάνε να ψηφίσουν αυτοί και να βγάλουν αυτόν που θέλουν! :Ρ

    Αντι να επικροτούν την συμμετοχή στα κοινά, την ενημέρωση, τις κινητοποιήσεις, επικροτούν.. την αποχή! Λες και η αποχή είναι η λύση!

    Αποχή και Ζωοποίηση:
    http://area51gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive