Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009

Τρία βιβλία του Γιάννη Φραγκούλη. Κλικάρετε πάνω σε όποιο θέλετε να κατεβάσετε στο PC σας σε μορφή pdf.

Στο βιβλίο αυτό, "Ο ιός του Θεού", είχε μπλοκαριστεί η κυκλοφορία του από τα γνωστά σας άγνωστα μαυροφορεμένα πρόσωπα (που ΠΟΤΕ δεν πληρώνουν φόρους και που τους ζείτε εσείς) από τον Ιανουάριο του 2007.

Δεν ήθελαν να "μάθετε" τα όσα σας αποκαλύπτονταν εδώ μέσα.

Το ξεμπλοκάρισμα του μυαλού και η γνώση, δοσμένα με άφθονο και ορισμένες φορές καυτό χιούμορ, όπως μόνο ο Γιάννης Φραγκούλης ξέρει.

Τα 3 αυτά βιβλία διατίθενται ελεύθερα από αυτόν εδώ τον ιστοχώρο και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εμπορία τους από "άλλους". Όποιος από εσάς έχει την ευχαρίστηση και θέλει, ας καταθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσόν των 3 μόνο ευρώ, για να μαζευτεί το ποσόν που χρειάζεται για την έκδοση ενός άκρως φιλοσοφικού περιεχομένου βιβλίου, που κι αυτό οι γνωστοί μας θα μπλοκάρουν αν πέσει εκδότης στην μέση, εκτός κι αν το εκτυπώσει ο ίδιος ο συγγραφέας με δικά του έξοδα.

Αν δεν θέλετε να τον βοηθήσετε,... καλή καρδιά.

Ο αριθμός λογαριασμού του, είναι:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

197/491003-68

Σαν αιτιολογία γράψτε: "Δωρεά για βιβλία".

αναρτηθηκε απο billaggel Πέμπτη 20/8/09

5 σχόλια:

 1. http://www.thermopilai.org/content/e-aletheia-ton-arithmon

  Διαβάστε κύριοι, να δείτε πως μας δουλεύουν κανονικά οι αλήτες του κυνοβουλευτισμού. Στην κλασσική ερώτηση, που έχει διατυπωθεί και εντός βουλής, πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες, απαντούν με μισόλογα του τύπου ε, θα 'ναι, δεν θα 'ναι;.

  Η αλήθεια είναι όμως ότι γνωρίζουν πολύ καλά, όπως προδίδει η στατιστική υπηρεσία. Εφ' όσον τα μη ενεργά άτομα είναι 148.323 που αντιστοιχούν στο 6,3%, με την απλή μέθοδο των τριών βρίσκουμε ότι το 100% του αλλοδαπού πληθυσμού, του ικανού προς εργασία, είναι 2.354.333 άτομα. Αν σε αυτά προσθέσουμε τα μικρά παιδιά και κάποιους -λίγους- ηλικιωμένους, μιλάμε για έναν πληθυσμό της τάξεως 3.500.000+ . Δηλαδή με απλά Ελληνικά, η χώρα επιβαρύνεται με 31+% πληθυσμό επιπλέον του γηγενούς!

  31+%, το οποίο έρχεται σε εμάς χωρίς να έχει πάει ποτέ του σε γιατρό και καταλαμβάνει τα μισά κρεβάτια των νοσοκομείων, έχει προτεραιότητα σε παιδικούς σταθμούς, τους μαθαίνουμε γράμματα χωρίς να έχουν πληρώσει ποτέ τους φόρους.

  Η μείωση των δημοσίων δαπανών πρέπει να ξεκινήσει από τα χρήματα που ξοδεύονται για αυτά τα ρεμάλια, τα οποία περνούν τα σύνορα με το έτσι θέλω και ζητάνε και τα ρέστα μετά!

  Η κοινωνική πολιτική έχει ένα σοβαρό κόστος, το οποίο πληρώνει ο Ελληνικός λαός, όπως έχει υποχρέωση, ακόμα και από το υστέρημά του, για να στηρίξει τον συμπατριώτη του, τον συνάνθρωπό του. Ο λαθρομετανάστης ούτε είναι ούτε θα γίνει ποτέ του συμπατριώτης και συνάνθρωπος. Είναι ένας εκμεταλλευτής της καλοσύνης και της ανεκτικότητάς μας.

  Διαβάζουμε στη Καθημερινή:  ΕΣΥΕ: Στο 6,3% η ανεργία στους αλλοδαπούς

  Σύμφωνα με την έρευνα, τα μη ενεργά άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας ανέρχονται σε 148.323.

  Στο 6,3% ανέρχεται η ανεργία στα άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας σύμφωνα με την ειδική έρευνα για τη θέση στην αγορά εργασίας των μεταναστών και των αμέσων απογόνων τους που διεξήγαγε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος (ΕΣΥΕ).

  Η πλειοψηφία των ατόμων που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό ήρθε στην Ελλάδα για να βρει εργασία το ποσοστό αυτό είναι ιδιαίτερα υψηλό στα άτομα που έχουν γεννηθεί σε κάποια από τις 12 νέες χώρες -μέλη της ΕΕ (60,4%). Τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε κάποια από τις 15 παλαιότερες χώρες-μέλη της ΕΕ δηλώνουν κατά πλειοψηφία (59,8%) ότι έχουν έρθει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους (π.χ. γάμος με Έλληνα/Ελληνίδα ή άλλος λόγος).

  Ένα σημαντικό ποσοστό ατόμων με αλλοδαπή ιθαγένεια δήλωσε ότι έχει περιορισμένη άδεια παραμονής στη χώρα (47,9%) ενώ το ποσοστό ατόμων που δήλωσε ότι δεν έχει άδεια παραμονής ανέρχεται σε 2,9%.

  Εξάλλου, ένα ποσοστό 46,4% δήλωσε ότι έχει άδεια παραμονής αόριστης διάρκειας. Τέλος, ένα σημαντικό ποσοστό των αλλοδαπών δήλωσε ότι σχεδιάζει να παραμείνει στην Ελλάδα μόνιμα (46,6%) ή πάνω από πέντε έτη (23,4%) ή από ένα έως πέντε έτη (9,9%).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν ένας συγγραφέας παρουσιάζει μεγάλες αλήθειες με αλαζονικό, επιθετικό, εκδικητικό, ισοπεδωτικό και χυδαίο τρόπο, κινδυνεύει να χάσει το δίκιο του και υπονομεύει το στόχο του. Όταν λείπει η συγκολλητική ουσία της Αγάπης, η αλήθεια υποφέρει. (Αυτό το θυμίζω και στον εαυτό μου όταν παρεκτρέπομαι.)

  Πάντως συγχαίρω τον Γ. Φραγκούλη για την προσπάθεια αφύπνισης των κοιμωμένων, του εύχομαι δύναμη να συνεχίσει, και τον ευχαριστώ για τη δωρεάν διάθεση των βιβλίων του.

  Μακάρι να τον μιμούνταν οι Εκδόσεις Γεωργιάδη, που τόοοσο πολύ αγαπάνε την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

  Υ.Γ.
  Αργύρη, τι λέει ο φίλος σου ο Άδωνις γι' αυτές τις προκλητικές "απιστίες" σου;
  Πάντως έχεις θάρρος και ανοιχτό μυαλό και σου βγάζω το καπέλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 2απαντήσεις: 1)Φίλε ανώνυμε (8.21) το σχόλιό σου αναρτήθηκε αφού είναι κάτι που μας βασανίζει ΟΛΟΥΣ και τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την μαθηματική σου ακρίβεια. Θα το αναφέρει και ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του σήμερα 2.30μμ στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
  Απάντηση 2 στην αγαπημένη μας συγγραφέα , φιλόσοφο, φιλόλογο και ΚΑΛΟ άνθρωπο Κα ΜΑΡΙΑ ΣΕΦΕΡΟΥ: Θα έχετε διαπιστώσει ότι πάρα πολλές φορές τα σχόλιά μας ή οι αναρτήσεις μας δεν συμφωνούν με όλους και ειδικά με τις θέσεις, απόψεις, κ.λ.π. του ΛΑ.Ο.Σ, και αυτό γιατί βλέποντας τα λάθη και υπογραμμίζοντάς τα μαθαίνουμε και εμείς και οι πολιτικοί να τα διορθώνουμε και να μην τα ξανακάνουμε. Όσο αφορά τα βιβλία του κ. Φραγκούλη , φυσικά σε κάποια σημεία δεν συμφωνούμε, αλλά πιστεύουμε στην αρχή του να ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, είτε συμφωνούμε είτε όχι με τα αναγραφόμενα.
  Άλλο τόσο είμαι σίγουρος ότι συμφωνεί και ο φίλτατος κ. Άδωνις, του οποίου η εμμονή στις δημοκρατικές διαδικασίες και αρχές με εκπλήσσει θετικά.
  Άρα δεν πρόκειται περί θάρρους ή "απιστίας" μου, αλλά για αγάπη πρός τον κάθε συγγραφέα που θέτει στην κοινή βάσανο το έργο του. ΕΚΕΙ κρίνεται ή κατακρίνεται. Καλή συνέχεια με ΟΛΗ μας την αγάπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ: Καλημέρα σας. Χάρηκα που είδα ότι κάποιος ανάρτησε τα βιβλία μου για κατέβασμα. Θα ήθελα να απαντήσω στην φίλη Μαρία Σεφέρου. Μαρία μου, ΔΕΝ είμαι εκδικητικός ούτε αλαζόνας. Εξαρτάται μάλλον από τα κέφια που θα είχες όταν διάβασες κάποιο από τα βιβλία. Συμφωνώ στο ότι ο τρόπος γραφής μου είναι ακραίος αλλά είναι έτσι επειδή το θέλω εγώ να είναι. Όταν έχεις πόλεμο δεν μιλάς ευγενικά στον αντίπαλο. (ώχ, μήπως σας τραυμάτισα εξ επίτηδες; Πονάτε, να σας φέρω οινόπνευμα; κλπ.)
  Σε παραπέμπω στο http://www.hellasforever.gr/satyrapantiseis.html να διαβάσεις ένα άρθρο μου. Το προσυπογράφω σαν ΑΙΣΧΥΛΟΣ. Κάπου στην αρχή του άρθρου έχω έναν σύνδεσμο για να κατεβάσεις το γράμμα που έστειλαν ώστε με ανάγκασαν να συντάξω αυτό το άρθρο. Μην ξεχνάς κι ότι υπάρχει και ο Αριστοφάνης. Ίσως το στύλ μου να είναι αυτό. Δεν ξέρω, έτσι μου έχουν πει οι μεγαλύτεροι συγγραφείς. Που δεν παρεξηγούνται από το ύφος μου αλλά με γνωρίζουν και σαν άνθρωπο προσωπικά. Ο Καραϊσκάκης ήταν μέγας βωμολόχος αλλά δεν πάει να πει κι ότι ήταν ανθέλληνας ή παλιάνθρωπος. Δεν εννοώ φυσικά ότι μου καταλογίζεις αυτά, αλλά το ότι η Ελληνική γλώσσα αν την αναλύσεις σε βάθος δεν περιέχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ που να είναι βρισιά. Κάντο και θα μείνεις προ εκπλήξεως. Σου δίνω ένα URL, κάντο copy-paste στον explorer και θα σου έρθει ένα ΖΙΠ αρχείο να κατεβάσεις.
  http://www.epsilon.hellasforever.gr/paraitiseis.zip
  Θα δεις με τα μάτια σου ότι τον Έλληνα δεν τον πουλάω για καμία καρέκλα (και είχα 4) και για κανένα χρηματικό ποσόν. Διάβασέ τα όλα και θα δεις ότι μάλλον με αδικείς. Θα καταλάβεις ότι ο χυδαίος τρόπος αρμόζει να απευθύνεται σε χυδαίους ανθρώπους. Σε σωστά άτομα δεν έχουμε λόγο να χρησιμοποιούμε ακραίες εκφράσεις. Σκέφτηκες ποτέ το ΑΝ o πρωθυπουργός χρησιμοποιούσε αυτό το στύλ ότι ο Νίμιτς θάχε πάει στο σπίτι του και η Ευρώπη θα μας σεβόταν; Διάβασε και το γράμμα μου στον Νίμιτς από εδώ. Τόχει ο Νίμιτς στα αγγλικά στο γραφείο του.
  Επειδή είμαι χυδαίος, στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό που έγινε στην Στουτγκάρδη φώναζαν το όνομά μου αλλά και το ράδιό τους είχε το κείμενο και εκτενή συζήτηση πάνω σε αυτό. Κι όπως θα δεις, βρίζω χυδαία. Μήπως η γλώσσα πρέπει κάποτε να αρχίσει να χρησιμοποιείται όπως πρέπει σε αυτούς που πρέπει;
  http://www.epsilon.hellasforever.gr/makedonia.html
  Όχι μόνο δεν έχασα το δίκιό μου, αλλά ΓΙΑΤΙ να δώσω αυτήν την συγκολλητική ουσία της αγάπης που λες, σε ένα άτομο που ΔΕΝ μας αγαπάει και ο σκοπός του είναι να μας εξαφανίσει από προσώπου γης; Σε 3 δικαστήρια δεν μπόρεσαν οι δικαστές να με δικάσουν γιατί τους είχα κολλήσει στον τοίχο, με ΑΥΤΟΝ τον τρόπο, και είδαν κι έπαθαν να σταματήσουν το κοινό από το να χειροκροτεί. Θα σε συμβούλευα λοιπόν όταν έχεις δίκιο και βλέπεις ότι δεν μπορείς να το πάρεις επειδή γύρω σου υπάρχουν ας πούμε πληρωμένα καθάρματα, να βγάλεις με δύναμη ότι έχεις μέσα σου αλλά κάντο με στυλ. Που όταν φύγεις από την συζήτηση, να σε θυμούνται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χώρισα το γράμμα σε 2 μέρη επειδή ήταν πολλοί οι χαρακτήρες και δεν το πήρε όλο.
  Απαντώ στον φίλο Αργύρη τώρα.
  Αργύρη χαίρομαι που δεν συμφωνείς μαζί μου σε όλα. Θα ήταν πολύ βαρετό αν όλοι συμφωνούσαμε σε όλα, σκέτη μονοτονία. Όπως μονοτονία θάτανε να είμαστε όλοι άσπροι ή μαύροι. Με την ευκαιρία όμως της εδώ επίσκεψής μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ορισμένα σημεία που δεν τα γνωρίζει κανείς παρά μόνον εγώ κι ο μακαρίτης ο Ανέστης Κεραμυδάς. Όταν βλέπεις ότι έχεις γύρω σου μυαλά που έχουν σκουριάσει και δεν σκέπτονται πλέον, ο μόνος τρόπος για να τα κάνεις να ξαναλειτουργήσουν είναι να πας με το μέρος τους και να τα σπρώξεις να σκεφτούν. Με τον Ανέστη είχα συμφωνήσει για μία τριλογία βιβλίων που θα ξεμπλόκαρε τον σταματημένο εγκέφαλο των νέων. Έτσι, άρχισα να γράφω σε ακραίο στυλ, στην γλώσσα που μιλούν οι νέοι σήμερα. Σε ορισμένα σημεία φάσκω κι αντιφάσκω αλλά επίτηδες. Το μυαλό τους έχει ήδη έρθει μαζί μου αλλά στο επόμενο βιβλίο τους αναιρώ πολλά από τα του προηγούμενου γραφόμενα, κάνοντάς τους να σκεφτούν και να δουν μόνοι τους τον λάκκο που είχαν πέσει. Έχω όμως κι ορισμένα κρατήσει για το επόμενο, που στο επόμενο τους λύνεται εξ ολοκλήρου ο επίδεσμος αφού έχω αναιρέσει πια με το βαμπάκι, το 50% από τα 2 πρώτα βιβλία και μπορούν να βλέπουν καθαρότερα και να σκέπτονται ΜΟΝΟ με το ΔΙΚΟ τους μυαλό πια κι όχι να καταπίνουν αμάσητο ότι τους δώσουν οι άλλοι. Στο δεύτερο είχα προβλέψει ότι το ΛΑΟΣ θα μπει στην βουλή. Τότε ήταν Outsider. Το θυμάστε; Άρα δεν γράφω ότι μου κατέβει. Ούτε για την γρίπη των πτηνών, ούτε για τα μεταλλαγμένα καλαμπόκια, αλλά κάτι αναφέρω στα ψιλά και περί της νέας φτιαχτής γρίπης που περνάμε τώρα. Δυστυχώς το τρίτο βιβλίο δεν βγήκε, επειδή ο Κεραμυδάς έκανε ένα τραγικό λάθος (δεν θα το αναφέρω) και του το μπλοκάρανε πάνω στο πιεστήριο. Οι γνωστοί. Θα δείτε ότι γράφω μέσα και για τις φωτιές που θα έβαζαν το 2007. Σήμερα είναι Κυριακή 23 Αυγούστου 2009 και η Αττική κατακάηκε. Αν έχει 40 βαθμούς, να πω πάει στο διάολο, αλλά με 25 βαθμούς ΠΩΣ αρπάζει φωτιά; Ας μην ξεφεύγω από το θέμα.
  Οπότε φίλε μου Αργύρη, ίσως να διάβασες κάποιο προηγούμενο βιβλίο και έχεις αμφιβολίες. Αν τα πάρεις με την σειρά, εκτός του ότι θα σου φτιάξει το κέφι και θα γελάσεις, θα καταλάβεις το σκηνικό που πάω να παίξω. Και πάλι ορισμένες διαφωνίες που θα έχεις, είμαι σίγουρος ότι είναι απολύτως υγιείς. Δεν μπορούσα να παίξω πολύ το παιχνίδι και να τα δώσω όλα με την μία. Καλό θα είναι να σκέφτονται μόνοι τους. Την γενική φιλοσοφία μου θα την έγραφα σε ένα τέταρτο βιβλίο, που δεν έχει καμία σχέση με τα 3 προηγούμενα αλλά το έχω σταματήσει λόγω φόρτου εργασίας και λόγω του ότι πλέον ο Ανέστης έφυγε. Ίσως και να απελπίστηκα με την πολλή Ελληνοπρέπεια σε λάθος άτομα. Δεν εννοώ τον Ανέστη. Θα καταλάβετε απολύτως τα σκεπτικά μου, αν πάτε και διαβάσετε την πρώτη σελίδα του νέου μου site που έχω υπό κατασκευή
  http://www.hellasforever.gr Αυτό το βιβλίο αν καταφέρω και το τελειώσω, δεν θα το δώσω σε κανέναν εκδότη, θα το βγάλω μόνος μου για να μην μπλοκαριστεί ξανά. Ο τίτλος είναι: «Ένας καρκίνος που τον έλεγαν Ελπίδα». Ο καρκίνος είναι οι Ελληνοπώλες που πουλάνε λόγια του αέρα και φρούδες ελπίδες απλά για να πουλήσουν και να έχουν γεμάτη την τσέπη. (Ντιβάνια-καρέκλες-κομοδίνα κλπ. Καταλαβαίνετε ποιούς εννοώ.) Τελειώνοντας, ευχαριστώ για την φιλοξενία και μην ξεχνάτε ότι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα ΈΨΙΛΟΝ που υπάρχει είστε εσείς οι ίδιοι. Αν βλέπετε μόνο τον στόχο κι όχι δίπλα, τότε θα νικήσετε. Ποιόν εχθρό; Τον εαυτό μας ο καθένας.
  Καλή σας ημέρα.
  Γιάννης Φραγκούλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive