Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Τρία βιβλία του Γιάννη Φραγκούλη. Κλικάρετε πάνω σε όποιο θέλετε να κατεβάσετε στο PC σας σε μορφή pdf.

Στο βιβλίο αυτό, "Ο ιός του Θεού", είχε μπλοκαριστεί η κυκλοφορία του από τα γνωστά σας άγνωστα μαυροφορεμένα πρόσωπα (που ΠΟΤΕ δεν πληρώνουν φόρους και που τους ζείτε εσείς) από τον Ιανουάριο του 2007.

Δεν ήθελαν να "μάθετε" τα όσα σας αποκαλύπτονταν εδώ μέσα.

Το ξεμπλοκάρισμα του μυαλού και η γνώση, δοσμένα με άφθονο και ορισμένες φορές καυτό χιούμορ, όπως μόνο ο Γιάννης Φραγκούλης ξέρει.

Τα 3 αυτά βιβλία διατίθενται ελεύθερα από αυτόν εδώ τον ιστοχώρο και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εμπορία τους από "άλλους". Όποιος από εσάς έχει την ευχαρίστηση και θέλει, ας καταθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσόν των 3 μόνο ευρώ, για να μαζευτεί το ποσόν που χρειάζεται για την έκδοση ενός άκρως φιλοσοφικού περιεχομένου βιβλίου, που κι αυτό οι γνωστοί μας θα μπλοκάρουν αν πέσει εκδότης στην μέση, εκτός κι αν το εκτυπώσει ο ίδιος ο συγγραφέας με δικά του έξοδα.

Αν δεν θέλετε να τον βοηθήσετε,... καλή καρδιά.

Ο αριθμός λογαριασμού του, είναι:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

197/491003-68

Σαν αιτιολογία γράψτε: "Δωρεά για βιβλία".

αναρτηθηκε απο billaggel Πέμπτη 20/8/09

3 σχόλια:

  1. http://www.thermopilai.org/content/e-aletheia-ton-arithmon

    Διαβάστε κύριοι, να δείτε πως μας δουλεύουν κανονικά οι αλήτες του κυνοβουλευτισμού. Στην κλασσική ερώτηση, που έχει διατυπωθεί και εντός βουλής, πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες, απαντούν με μισόλογα του τύπου ε, θα 'ναι, δεν θα 'ναι;.

    Η αλήθεια είναι όμως ότι γνωρίζουν πολύ καλά, όπως προδίδει η στατιστική υπηρεσία. Εφ' όσον τα μη ενεργά άτομα είναι 148.323 που αντιστοιχούν στο 6,3%, με την απλή μέθοδο των τριών βρίσκουμε ότι το 100% του αλλοδαπού πληθυσμού, του ικανού προς εργασία, είναι 2.354.333 άτομα. Αν σε αυτά προσθέσουμε τα μικρά παιδιά και κάποιους -λίγους- ηλικιωμένους, μιλάμε για έναν πληθυσμό της τάξεως 3.500.000+ . Δηλαδή με απλά Ελληνικά, η χώρα επιβαρύνεται με 31+% πληθυσμό επιπλέον του γηγενούς!

    31+%, το οποίο έρχεται σε εμάς χωρίς να έχει πάει ποτέ του σε γιατρό και καταλαμβάνει τα μισά κρεβάτια των νοσοκομείων, έχει προτεραιότητα σε παιδικούς σταθμούς, τους μαθαίνουμε γράμματα χωρίς να έχουν πληρώσει ποτέ τους φόρους.

    Η μείωση των δημοσίων δαπανών πρέπει να ξεκινήσει από τα χρήματα που ξοδεύονται για αυτά τα ρεμάλια, τα οποία περνούν τα σύνορα με το έτσι θέλω και ζητάνε και τα ρέστα μετά!

    Η κοινωνική πολιτική έχει ένα σοβαρό κόστος, το οποίο πληρώνει ο Ελληνικός λαός, όπως έχει υποχρέωση, ακόμα και από το υστέρημά του, για να στηρίξει τον συμπατριώτη του, τον συνάνθρωπό του. Ο λαθρομετανάστης ούτε είναι ούτε θα γίνει ποτέ του συμπατριώτης και συνάνθρωπος. Είναι ένας εκμεταλλευτής της καλοσύνης και της ανεκτικότητάς μας.

    Διαβάζουμε στη Καθημερινή:



    ΕΣΥΕ: Στο 6,3% η ανεργία στους αλλοδαπούς

    Σύμφωνα με την έρευνα, τα μη ενεργά άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας ανέρχονται σε 148.323.

    Στο 6,3% ανέρχεται η ανεργία στα άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας σύμφωνα με την ειδική έρευνα για τη θέση στην αγορά εργασίας των μεταναστών και των αμέσων απογόνων τους που διεξήγαγε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος (ΕΣΥΕ).

    Η πλειοψηφία των ατόμων που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό ήρθε στην Ελλάδα για να βρει εργασία το ποσοστό αυτό είναι ιδιαίτερα υψηλό στα άτομα που έχουν γεννηθεί σε κάποια από τις 12 νέες χώρες -μέλη της ΕΕ (60,4%). Τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε κάποια από τις 15 παλαιότερες χώρες-μέλη της ΕΕ δηλώνουν κατά πλειοψηφία (59,8%) ότι έχουν έρθει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους (π.χ. γάμος με Έλληνα/Ελληνίδα ή άλλος λόγος).

    Ένα σημαντικό ποσοστό ατόμων με αλλοδαπή ιθαγένεια δήλωσε ότι έχει περιορισμένη άδεια παραμονής στη χώρα (47,9%) ενώ το ποσοστό ατόμων που δήλωσε ότι δεν έχει άδεια παραμονής ανέρχεται σε 2,9%.

    Εξάλλου, ένα ποσοστό 46,4% δήλωσε ότι έχει άδεια παραμονής αόριστης διάρκειας. Τέλος, ένα σημαντικό ποσοστό των αλλοδαπών δήλωσε ότι σχεδιάζει να παραμείνει στην Ελλάδα μόνιμα (46,6%) ή πάνω από πέντε έτη (23,4%) ή από ένα έως πέντε έτη (9,9%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ένας συγγραφέας παρουσιάζει μεγάλες αλήθειες με αλαζονικό, επιθετικό, εκδικητικό, ισοπεδωτικό και χυδαίο τρόπο, κινδυνεύει να χάσει το δίκιο του και υπονομεύει το στόχο του. Όταν λείπει η συγκολλητική ουσία της Αγάπης, η αλήθεια υποφέρει. (Αυτό το θυμίζω και στον εαυτό μου όταν παρεκτρέπομαι.)

    Πάντως συγχαίρω τον Γ. Φραγκούλη για την προσπάθεια αφύπνισης των κοιμωμένων, του εύχομαι δύναμη να συνεχίσει, και τον ευχαριστώ για τη δωρεάν διάθεση των βιβλίων του.

    Μακάρι να τον μιμούνταν οι Εκδόσεις Γεωργιάδη, που τόοοσο πολύ αγαπάνε την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

    Υ.Γ.
    Αργύρη, τι λέει ο φίλος σου ο Άδωνις γι' αυτές τις προκλητικές "απιστίες" σου;
    Πάντως έχεις θάρρος και ανοιχτό μυαλό και σου βγάζω το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2απαντήσεις: 1)Φίλε ανώνυμε (8.21) το σχόλιό σου αναρτήθηκε αφού είναι κάτι που μας βασανίζει ΟΛΟΥΣ και τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την μαθηματική σου ακρίβεια. Θα το αναφέρει και ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του σήμερα 2.30μμ στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
    Απάντηση 2 στην αγαπημένη μας συγγραφέα , φιλόσοφο, φιλόλογο και ΚΑΛΟ άνθρωπο Κα ΜΑΡΙΑ ΣΕΦΕΡΟΥ: Θα έχετε διαπιστώσει ότι πάρα πολλές φορές τα σχόλιά μας ή οι αναρτήσεις μας δεν συμφωνούν με όλους και ειδικά με τις θέσεις, απόψεις, κ.λ.π. του ΛΑ.Ο.Σ, και αυτό γιατί βλέποντας τα λάθη και υπογραμμίζοντάς τα μαθαίνουμε και εμείς και οι πολιτικοί να τα διορθώνουμε και να μην τα ξανακάνουμε. Όσο αφορά τα βιβλία του κ. Φραγκούλη , φυσικά σε κάποια σημεία δεν συμφωνούμε, αλλά πιστεύουμε στην αρχή του να ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, είτε συμφωνούμε είτε όχι με τα αναγραφόμενα.
    Άλλο τόσο είμαι σίγουρος ότι συμφωνεί και ο φίλτατος κ. Άδωνις, του οποίου η εμμονή στις δημοκρατικές διαδικασίες και αρχές με εκπλήσσει θετικά.
    Άρα δεν πρόκειται περί θάρρους ή "απιστίας" μου, αλλά για αγάπη πρός τον κάθε συγγραφέα που θέτει στην κοινή βάσανο το έργο του. ΕΚΕΙ κρίνεται ή κατακρίνεται. Καλή συνέχεια με ΟΛΗ μας την αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive