Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΔΙΑ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Το είδαμε το πρωϊ στον ΑΝΤ1 και δεν το πιστεύαμε όμως πρίν λίγο στην εκπομπή του Αδωνι Γεωργιάδη στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ μας το επιβεβαίωσε. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, κατηγορείται ότι έκανε ΕΙΚΟΝΙΚΗ δίκη και πήρε το διπλανό του οικόπεδο στη Ραφήνα, απο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Ιδιοκτήτη, με τη μέθοδο της ... χρησικτησίας.
ΑΥΤΑ αναφέρθηκαν ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, απο τον αλητάμπουρα της δημοσιογραφίας, ΕΞΟΧΩΤΑΤΟ κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο,

γνωστού και ως ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΓΙΕΝ
.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης που παρεβρίσκετο στο πάνελ, τον προκάλεσε να δημοσιοποιήσει το όνομα και ο Μάκης είπε ότι θα το κάνει.
Σκεφτείτε τώρα ΤΙ θα ζητήσει για να ΜΗΝ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑ!!
Πιστεύουμε ότι θα παρουσιάσει και τα υπόλοιπα στοιχεία που του είχε παραδώσει ο αποπεμφθείς δημοσιογράφος, κουμπάρος του και κολλητός του 18 χρόνια, ήδη τρόφιμος και ... συγκάτοικος σε συκοφαντικό μπλόγκ σκοτεινών δημοσιογραφικών υπονόμων, (Άντε τώρα να βρείτε ΠΟΙΟΝ εννούμε).
Και τώρα ΤΙ γίνεται; Θα μείνει ΣΠΙΛΩΜΕΝΟΣ ο Πρωθυπουργός της χώρας, σαν ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ;;
Ή θα υψώσει το ... ανάστημά του και θα καλέσει τον Εισαγγελέα, να καλέσει τον αρχιδιαπλεκόμενο Μάκη να καταθέσει τα ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ στοιχεία;; "Κοντός ψαλμός , αληλούια"!
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Δευτερα 24/8/09

1 σχόλιο:

  1. Argiri, o Adonis metefere tis plirofories tou proktikou kai eipe oti exei tis epifilakseis tou mexri na dei ta stixia tou Maki...min ton kapsoume ton Adoni an vgei moufa i eidisi.

    http://www.youtube.com/watch?v=1oLgY5GxH04
    http://www.youtube.com/watch?v=TRcvNTskOmM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive