Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Αδωνι, λυπήσου τη τη Γυναίκα, θα την κάνεις να ξαναγυρίσει στο φυσικό της χώρο, απο εκεί που τη διώξανε, στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Άδωνις εναντίον ΚΚΕ . Κι εγώ μαζί του!

Θαυμάστε!




Σχόλια:
Καταγράφω κάποια πράγματα που είπε η κ. Κανέλλη (και ο Αυτιάς!):
- Ότι λέει το ΛΑ.Ο.Σ. είναι για τα Μπάζα.
- Με συγχωρείς, δεν κάνω διάλογο μαζί σου αυτή τη στιγμή γιατί απάντησα στον ψωμιάδη
-- Πάει στη βουλή και φεύγει χωρίς καν να κάνει διάλογο
- Εγώ δεν αντέχω την μούρη μου δίπλα στη δικιά σου, το καταλαβαίνεις αυτό;
- Θα βρουν τα 1500 ευρώ, από το μεγάλο Κεφάλαιο. .. Από την τσέπη του κ. Άδωνι!
- Είσαι υπερ του να πάρουν 28 (Άδωνις: Εγώ είμαι κατά του να πάρουν 28. το καταψήφισα στη Βουλή, μη κάνεις συκοφαντίες)
- Σιγά μη δε τα πάρω. Σιγά μη δε τα πάρω.
- Όταν η λαϊκή εξουσία έρθει, [στην επιφάνεια] θα τα πάρει
- Τι να απαντήσω Χριστιανέ μου; Στον Άδωνι Γεωργιάδη;
- Εσύ έχεις. Εσύ υπηρετείς το σύστημα που έχεις. Κατάλαβες;
- Εσύ τα έχεις.
- Εσύ είσαι υπερ του μεγάλου κεφαλαίου. Τα 'χεις. Πως το λένε.
- Από αυτά που υποστηρίζεις θα τα πάρω.
- Είσαι μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους
- Καλάθι στο σφυροδρέπανο δεν υπάρχει.
- Και επειδή είναι κομμουνιστής του πούλησε τα λιμάνια; χοχοχοχο .. άντε απάντα τώρα.(ε!;)
- Άντε μωρέ παρώλα τώρα που θα συζητήσω πολιτικά...
- Αυτιάς: Σε μια χώρα με τόση μεγάλη φοροδιαφυγή και με ένα Κεφάλαιο το οποίο λειτουργεί ασύδοτα μπορούσα να βρουν λεφτά για να στηρίξουνε τον εργαζόμενο και τον άνεργο νεό.....
Κανέλη: Επομένως ποιός θα την πληρώσει; Ο Μισθωτός και ο συνταξιούχος. [Ποιός άλλος;] Ο μεγάλος φορολογούμενος;
Αυτιάς: Θα σας πω το εξής. Βρέθηκε μια γυναίκα να σας βάλει τα γυαλιά!
(έλεος!)

Τώρα αυτό αν δεν είναι λαϊκισμός τι είναι;
Αγνοούν:
1. Ότι τα κομμουνιστικά κράτη διελύθηκαν από μόνα τους, και οι γυναίκες τους κατάντησαν από παραδουλέυτρες σε άλλα κράτη μέχρι άλλων υπηρεσιών.
2. Η Κίνα, για να επιβιώσει, προσχώρησε στο καπιταλιστικό σύστημα.
3. Ο Στάλιν, τον οποίο δεν αποδοκιμάζουν αλλά αποδέχονται, υπήρξε ο μεγαλύτερος σφαγέας μετά τον Χίλτερ, και μάλιστα.. έσφαζε και τους δικούς του ανθρώπους σε αντίθεση με τον Χίτλερ!
4. Οι κομμουνιστές, για να γίνουν προλεταριάτο του Στάλιν αιματοκύλησαν την χώρα με τον εμφύλιο.

Και μας λένε το λαϊκιστικό, πως το Κεφάλαιο λειτουργεί ασύδοτα και την πληρώνει ο μισθωτός και ο συνταξιούχος, υπονοώντας πως αυτοί έχουν την λύση - όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος δεν την έχει!.. Και η λύση τους φυσικά είναι να πάρουν τα χρήματα από τον καθένα που μόχθησε να τα αποκτήσει.

ΟΧΙ κ. ΚΑΝΕΛΗ!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟ ΝΑ «ΔΗΜΕΥΣΟΥΜΕ» ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!... ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ!... ΕΛΕΓΧΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΟΙΝΕΣ ΙΣΟΝΟΜΑ!.. Και όχι να «σκοτώνουμε» όποιον «έχει» για να του τα μοιραστούμε με το έτσι θέλω! Είδικά αυτούς που μόχθησαν για να τα αποκτήσουν, σε αντίθεση με κάτι κοπρίτες αφισσοκολητές, που αντι να δουλεύουν ασχολούνται συνέχεια με την πολιτική, με τις διαδηλώσεις, τις απεργίες κτλ που θέλουν να τα «κλέψουν» με το ζόρι!.. Όποιος έχει ΔΟΥΛΕΙΑ γνωρίζει ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να συμμετέχει κανείς συνέχεια σε εκδηλώσεις, σαν αυτές που κάνετε συνέχεια εσείς οι... δουλευταράδες!....

Και εδώ που τα λέμε, μην ξεχάσω τις ΑΝΑΦΟΡΕΣ για την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ:
http://area51gr.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. - To ΛΑ.Ο.Σ. είναι για τα μπάζα γιατί ποτέ δεν έφερε αποδείξεις για το Γερμανό.
    - Η Κανέλλη είχε απόλυτο δίκιο σε όσα έλεγε άσχετα αν ο μπουμπούκος πετιόταν ορυώμενος για να μην ακουστεί. Μόνο έτσι αλλάζει η οικονομία. Αν τα πάρεις από τραπεζίτες, εφοπλιστές, μεγαλοβιομήχανους και τα κάνεις δημόσια περιουσία. Και καθόλου δεν τα έχουν βγάλει με το μόχθο τους. Αν ήταν όποιος εργαζόταν σκληρά να πλουτίζει, οι πιο πλούσιοι θα ήταν οι εργάτες. Τα έχουν βγάλει γιατί δεν έχουν κανένα ηθικό δισταγμό όταν έρχεται η ώρα να κάνουν κομπίνες, γιατί είναι αναμεμειγμένη στη διαπλοκή ως το λαιμό, γιατί είναι αγκαλιά με τις κυβερνήσεις, γιατί έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι, αλλά προπάντων γιατί εκμεταλλεύονται την εργατική υπεραξία. Τα έλεγε ο Μαρξ πριν απο 150 χρόνια κι ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο εργάτης ένα μέρος του χρόνου εργασίας του δουλεύει για το μισθό του και ένα άλλο μέρος δουλεύει για το κέρδος του εργοδότη του. Απλό είναι και λέγεται υπεραξία. Απλά οι αστοί έχουν νομιμοποιήσει αυτό το κλέψιμο από το οποίο παράγεται όλη αυτή η οικονομική ανισορροπία. Αν ο βαρδινογιάννης δεν στηριζόταν σε εργάτες ούτε πεντάρα δεν θα έβγαζε μόνος του. 'Αρα δεν είναι η εργατικότητα αλλά η εργατική δύναμη και η κομπίνα που κάνει τον πλούτο. Μάλιστα για την κομπίνα το έλεγε κι ο Ανταμ Σμιθ ότι είναι σύμφυτη με την έννοια του καπιταλισμού κι ότι βοηθάει στην ανάπτυξή του.

    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ

    Ποτέ το ΚΚΕ δεν ήταν λαικιστικό κόμμα σε αντίθεση με το Λαικίστικο Ορθόδοξο Συναγερμό.

    - Τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν διαλύθηκαν από μόνα τους αλλά ανατράπηκαν αφού συνέβαλλαν τα μέγιστα οι δυτικές χώρες με μπροσταρη την Αμερική.
    - Σωστά η Κίνα προσχώρησε στον Καπιταλισμό όμως τί φώναζε ο άδωνις με όλη του τη δύναμη? Οτι η Κίνα είναι Κομμουνιστική. Εδώ το ξέρετε εσείς ότι προσχώρησε στον καπιταλισμό και δεν το ξέρει ο Αδωνις? Αυτό είναι ο λαικισμός αγαπητέ μου, το λέει μόνο για να το ακούει ο κόσμος. Για αυτό και του είπε και το επιχείρημα η Κανέλλη, άμα είναι κομμουνιστική η κίνα, γιατί δώσατε τα λιμάνια στους κομμουνιστές? ΄Οπου δεν απάντησε και είπε "άλλο λέω εγώ".

    - Οσο για τον Στάλιν, την ιστορία την γράφουν οι νικητές. Τα νούμερα που εμφανίζουν ώς θύματα του Στάλιν είναι σίγουρα παραφουσκωμένα. Ομως υπήρξε και στην ΕΣΣΔ εμφύλιος πόλεμος. Ταξικός πόλεμος ενάντια των καταπιεστικών τάξεων. Στον οποίο συμμετείχαν και οι δυνάμεις της δύσης μαζί και της Ελλάδας ενάντια στην ΕΣΣΔ. Στη Ρωσία ο Στάλιν είναι απο τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη εκτίμηση, όπως έδειξε και η έρευνα με τους μεγαλύτερους άνδρες της Ρωσίας.

    - Τί εννοείς να γίνουν προλεταριάτο του Στάλιν? Η είσαι προλετάριος ή δεν είσαι. Είναι η τάξη του προλεταριάτου όπως είναι και η αστική τάξη. Εκτός αν εννοείς προτεκτοράτο. 'Δηλαδή προστατευόμενη χώρα, που δεν είναι και λάθος γιατί όλες οι σοσιαλιστικές χώρες δέχονταν την διεθνιστική οικονομικη/εμπορική/στρατιωτική βοήθεια της ΕΣΣΔ.
    Οπως αντίστοιχα η Ελλάδα έγινε προτεκτοράτο των ΗΠΑ κι ακόμα είναι. Ομως η Ελλάδα δέθηκε στο άρμα του Ιμπεριαλισμού και σε κάθε πόλεμο που γίνεται βουτάει κι αυτή τα χέρια της στο αίμα των λαών. Όπως έγινε με Κορέα, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιρακ. Στον πρώτο πολεμο συμμετείχαμε κιόλας στους άλλους συναινέσαμε και μετά στείλαμε και στρατό.


    Η Ελλάδα παράγει τεράστιο πλούτο. Αλλά αυτός πηγαίνει στο Βαρδινογιάννη, τον Λάτση, τον Κόκκαλη, το Νιάρχο, το Λιβανό, τον Περατικό, τον Πατέρα.

    Κανένας από αυτούς δεν δουλεύει πιο σκληρά από έναν εργάτη. Αλλοι δουλεύουν γι'αυτούς. Δεν τα διακαιούνται τα λεφτά που βγάζουν γιατί βγήκαν με την εκμετάλλευση του ιδρώτα των εργατών και παίζοντας καλά το παιχνίδι του καπιταλισμού..
    Μόνο με την κρατικοποίηση των μέσων παραγωγής αλλάζει η οικονομία κι όχι με το να τηρούνται οι καπιταλιστικοί νόμοι όπως λένε κάποιοι, οι οποίοι πάντα θα έχουν παράθυρα υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου.

    Παρακαλώ να αναρτηθεί

    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνοπτικά θα σου απαντήσω στο pdf.
    - To ΛΑΟΣ επιδοθηκε σε λασπολογικό αγώνα κατά του ΚΚΕ χωρίς να μπορεί να αποδείξει τίποτα. Με ρίζες από ΕΠΕΝ και Παπαδόπουλο, φιλικό προς τον ναζιστή Κώστα Πλεύρη, με τον Καρατζαφέρη να δηλώνει ότι η χρυσή αυγή είναι απαραίτητο συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας. Να έχει πρώην μέλη της χρυσής αυγής στο ψηφοδέλτιό του και άλλα πολλά τέτοια..

    2. Το περισσότερο δημόσιο εξαρτάται από ποιός ελέγχει το δημόσιο. Αν το ελέγχουν δεξιοί και κεντρώοι που σκοπό έχουν να το απαξιώσουν και σιγά σιγά να το ιδωτικοποιήσουν όπως γίνεται και τώρα σίγουρα γίνεται πεδίο γραφειοκρατίας και κομματικού ρουσφετιού. Αν το ελέγχουν κομμουνιστές που είναι η βάση της ιδεολογίας τους δεν θα το αφήσουν στα χάλια που είναι τώρα.

    Επίσης τα κέρδη που βγάζουν οι επιχειρήσεις είναι τεράστια και μην ξεχνάς ότι μεγάλο μέρος είναι και αφορολόγητα εβρισκόμενα σε off-shore εταιρείες.

    3. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα όλοι θα είχαν πλουτίσει.
    ο μέσος εργάτης αποκλείεται να πλουτίσει. Αν βρεθούν ελάχιστοι που το καταφέρουν είναι εξαιρέσεις που είχαν τις κατάλληλες άκρες. Δεν μπορούν να πλουτίσουν όλοι.
    Αν δουλέψεις για 40 χρόνια θα κάνεις επένδυση στα 60 σου? Κι αν δουλεύεις δηλαδη 40 χρόνια για 700 ευρώ θα μαζέψεις ποτέ χρήματα για επένδυση? Ακόμα κι αν δουλεύεις 2 και 3 δουλειές και βγάζεις 1500 ευρώ το μήνα μπορεί στα 50 σου να κάνεις καμιά επενδυσούλα. Δε θα γίνεις όμως βαθύπλουτος.
    Τώρα αν δώσεις την επιχείρησή σου όπως λες στο παιδί σου. Νόμιμο είναι. Αλλά είναι δίκαιο? Το παιδί σου δεν αγωνίστηκε καθόλου για να πάρει έτοιμη την εταιρεία σου ή την περιουσία σου μέσω του κληρονομικού δικαίου.

    4. Σίγουρα αν δουλέψει για το σοσιαλιστικό δημόσιο θα έχει ευνοικότερες συνθήκες εργασίας και καλύτερες απολαβές από ότι δίνει ο ιδιώτης. Πάλι ένα μερος της εργασίας του θα πηγαίνει στο δημόσιο (μικρότερο μέρος) αλλά τα λεφτά του δημοσίου χρησιμοποιούνται για κοινωφελείς σκοπούς. Ωστε να έχουμε σύγχρονη δωρεάν υγεία, παιδεία, αθλητισμό, πολιτισμό, διακοπές κλπ.
    Τα λεφτά του δημοσίου ανήκουν σε όλους μας. Τώρα είναι για να τα λυμαίνεται το μεγάλο κεφάλαιο και να μη μένει τίποτα ούτε για υγεία, για παιδεία, ούτε για πυρόσβεση κλπ.

    Βέβαια ο εργοδότης κλέβει συνέχεια τον εργάτη.
    Αν εσύ για ένα χωράφι που καλλιεργείς χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν εργάτη και το χωράφι θα σου εποδώσει 2000eu, αν υποθέσουμε ότι βάζετε ίση δουλειά, μόνος σου θα έπαιρνες μόνο 1000eu για το χωράφι και αν. Εσύ αποκλείεται να δώσεις 1000 Ευ στον εργάτη γιατί δεν σε συμφέρει. Θα του δώσεις όσα λιγότερα σε παίρνει π.χ. 500eu. Ετσι βγάζεις ένα κέρδος 500eu από την υπεραξία του εργάτη. Σε περίπτωση κρατικοποίησης των μέσων παραγωγής, ο εργάτης και ασφαλισμένος θα είναι πάντα και σε καλυτερο περιβάλλον θα δουλεύει και περισσότερα χρήματα θα παίρνει από το δημόσιο και η υπεραξία του θα πηγαίνει στο δημοσίο δηλαδή θα επιστρέφει σ'αυτόν αφού θα δαπανώνται για έργα κοινής ωφελείας και την καλυτέρευση της ζωής του λαού.
    Μη βγάλουμε και τον Μάρξ ανόητο. Ηταν διάνοια και πρωτοπόρος.

    Το άλλο που λες ότι κανείς δεν αναγκάζει τον εργάτη να δουλέψει με το ζόρι και ότι ο εργάτης καθορίζει το μισθό που θα πάρει είναι άστοχο, όταν έχουμε τέτοια ανεργία.Με τέτοια ανεργία θα βολευτείς με ότι υπάρχει και θα λες και ευχαριστώ..

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5. Σίγουρα ο βαρδινογιάννης μπορεί να βρει όσους υπάλληλους θέλει. Απλά τονίζω το γεγονός ότι και 24ώρες το 24ωρο να δουλεύει ο βαρδινογιάννης δεν μπορεί να γίνει πλούσιος χωρίς τους εργάτες. 'Αρα οι εργάτες είναι απαραίτητη προυπόθεση για τον πλουτισμό του.
    Ο βαρδινογιάννης τώρα είναι απαραίτητη προυπόθεση για το μισθό των εργαζομένων? Οχι. Κι επειδή εδώ μιλάμε για τεράστια κέρδη, είναι και τεράστια η υπεραξία των εργατών η οποία πάει στον όμιλο βαρδινογιάννη ας πούμε. Αλλιώς θα πήγαινε στο δημόσιο και το δημόσιο θα έιχε λεφτά να φτιάξει και νοσοκομεία άψογα και να προσλάβει προσωπικό, και οι βάρδιες να είναι ανθρώπινες και ένα σωρό πράγματα που έρχονται προς όφελος της κοινωνίας.

    6. Δε μιλάμε να ανοίξεις ένα μαγαζάκι. Εννοούμε να ανοίκεις στο μεγάλο κεφάλαιο, να έχεις εξουσία.
    Ενας εργάτης άντε και πες ότι το κατάφερε με χίλιες δυο κομπίνες που τώρα με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην αγορά το βλέπω πολύ δύσκολο, αλλά το σύνολο των εργατών δεν μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο, ούτε και η πλειοψηφία των εργατών μπορεί να γίνει αυταπασχολούμενη.

    7. Εμείς τώρα γιατί μιλάμε για το αν είναι καλός ο κομμουνισμός ή για το αν στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η δύση υπερίσχυσε της ανατολής. Για το αν το 70% του καπιταλιστικού κόσμου υπερίσχυσε στο 30% του σοσιαλιστικού νεογέννητου? Η μας ενδιαφέρει να δούμε για το αν αξίζει να παλέψουμε για το σοσιαλισμό?
    Σαν να λέμε π.χ. ότι Αφού ο Χίτλερ είναι ανίκητος ο κομμουνισμός δεν πρόκειται να στεριώσει ποτέ. Τάσσεσαι υπέρ του Χίτλερ? Και μη μου πεις άλλο ο Χιτλερ γιατί η Αγγλία και η Αμερική έφτιαξε τον Χίτλερ με σκοπό να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ αλλά και μετά την ήττα της γερμανίας στον ΒΠΠ οι καταδικασμένοι για εγκλήματα πολέμου φασίστες στρατηγοί της γερμανίας μπήκαν σε στρατηγικές θέσεις του ΝΑΤΟ για να ενταχθούν στον αντικομμουνιστικό πόλεμο.
    Αρα το θέμα είναι και ο συσχετισμός δυνάμεων αλλά πάνω από όλα είναι το αν είναι δίκαιος ο αγώνας.

    8. Ο Αδωνις όποτε τον συμφέρει αντιμετωπίζει την Κίνα ως κομμουνιστική και όποτε τον συμφέρει ως καπιταλιστική. Αυτό είναι λαικισμός.

    9. Μιλάμε για την εκτίμηση του λαού και ο Χίτλερ δε χαίρει καθόλου εκτίμησης στη Γερμανία.

    10. Εγινε προτεκτοράτο, άσχετα αν οι ΗΠΑ περισσότερο χρησιμοπιούν την Ελλάδα παρά την προστατεύουν. Το θέμα είναι ότι προστάτεψε την αστική τάξη στον εμφύλιο, και απο εκεί και πέρα έναντι του ανατολικού μπλοκ. Αν δηλαδή οι Σοβιετικοί έμπαιναν στην Ελλάδα θα ξεκινούσε πόλεμος.
    Η Ελλάδα πήρε πολλά λεφτά με το σχέδιο Μάρσαλ πολλά από τα οποία πήγαν για να δημιουργηθούν τα νέα "τζάκια" της Αθήνας. Με το αζημίωτο βέβαια.
    Τι θα πεί οικονομικό προτεκτοράτο?

    Για ποιούς δικούς της λόγους πήγαμε στην Κορέα δηλαδή?
    Κόσοβο, αφγανιστάν, Ιράκ. Είπαμε ναι και στείλαμε και στρατό μετά.
    Συμφωνείς με αυτούς τους πολέμους?
    Η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να κάνει ότι της πει το ΝΑΤΟ.

    11. Δεν καταλαβαίνω πώς βγάζουν 20 δις για την Ελλάδα και αυτοί παίρνουν το 1.
    Χώρια που είναι πάνω από 1 δις τα έσοδα του κεφαλαίου κάθε χρόνο, αυτά είναι και καθαρά. Ενώ και ο φόρος στην κρατικοποίησή τους πηγαίνει στο δημόσιο. Συν ότι το μεγάλο κεφάλαιο κοιτάνει να φοροδιαφεύγει, ενώ το δημόσιο δεν έχει τέτοια ανάγκη..

    Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ;
    Ή ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΣΟ Η Β. ΚΟΡΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ, Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάμε για πολύ λαικιστική ερώτηση όπου κάθε συζήτηση καταλήγει όταν ο άλλος δεν έχει επιχειρήματα πάνω στη θεωρία.

    -Γιατί μεγάλωσα στην Ελλάδα κι αγαπώ τον τόπο μου.
    -Γιατί έχω δικούς μου ανθρώπους που δεν θέλω να αφήσω
    -Η Βόρεια Κορέα βρίσκεται σε καθεστώς ιμπεριαλιστικής απομώνωσης και εμπορικού αποκλεισμού. Πιστεύεις ότι σε συνθήκες παγκόσμιου σοσιαλισμού η Βόρεια Κορέα με καπιταλισμό θα τα κατάφερνε καλύερα? Με τίποτα.
    Και πάλι η Βόρεια Κορέα είναι υπολογίσιμη χώρα. Συν ότι δεν ξέρουμε τις συνθήκες που επικρατούν από πρώτο χέρι.
    Ολα αυτά είναι θεωρητικά. Όταν επικρατήσει ο σοσιαλισμός παγκοσμίως, τότε να μου πεις ότι δεν είναι καλός. Ο Μαρξ πάντως είπε ότι ο σοσιαλισμός είναι η εξέλιξη του καπιταλισμού. Ο τελευταίος μάλιστα κοντεύει να παραδώσει το πνεύμα του..
    -Προτιμώ να μείνω στη σοσιαλιστική Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive