Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Καταφθάνει Τουρκική βοήθεια με εντολή Ερντογάν

Aντε κουμπάρε, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ !! απο το:Foreign Press


Η τουρκική κυβέρνηση στέλνει με εντολή του Ταγίπ Ερντογάν ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος για να συμβάλει στις προσπάθειες ελέγχου της πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική.
Την πληροφορία για τη διάθεση του τουρκικού αεροσκάφους στην προσπάθεια πυρόσβεσης μετέδωσε τη Δευτέρα το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. H Χουριέτ γράφει ότι το αεροσκάφος που μπορεί να μεταφέρει 4,5 τόνους νερού θα απογειωθεί από την Αττάλεια και αφού κάνει ανεφοδιασμό θα φθάσει στην Ελλάδα.
Προηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής τηλεφωνική επικοινωνία του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου με την Ντόρα Μπακογιάννη, προς την οποία μετέφερε την τουρκική αλληλλεγύη και ετοιμότητα για την προσφορά βοήθειας.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία ο Τούρκος υπουργός υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη λύπη του για την καταστροφή και την συμπαράσταση της κυβέρνησής του προς τον ελληνικό λαό.
Τις ελληνικές δυνάμεις συνδράμουν ήδη δύο ελικόπτερα από την Ιταλία, ενώ το βράδυ έφτασαν της Κυριακής δύο από τα τέσσερα γαλλικά αεροπλάνα και ένα κυπριακό ελικόπτερο Kamov.
Από την Αυστρία αναμένονται έξι αεροπλάνα και ελικόπτερα. Η Κύπρος ανακοίνωσε ότι μπορεί να στείλει και πρόσθετες δυνάμεις εφόσον ζητηθούν.
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη δευτερα 24/9/09


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive