Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ - ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ

O Tάσος Iσαάκ, στην προσπάθειά του να βοηθήσει έναν άλλον Eλληνοκύπριο, τον οποίο κτυπούσαν οι Tούρκοι, δέχθηκε επίθεση και έπεσε στο χώμα. Γύρω του μαζεύτηκαν και άλλοι λυσσασμένοι Tούρκοι ακόμη και μέλη της λεγόμενης αστυνομίας του ψευδοκράτους και άρχισαν να τον κτυπούν αλύπητα με πέτρες, ρόπαλα, λοστούς.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ

αναρτηθηκε απο σιδερη Αργυρη Δευτερα 10/8/09

2 σχόλια:

  1. TΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΤΕΣ. ΟΛΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 74? ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ? ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ- ΣΚΟΤΩΣΑΝ- ΒΙΑΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive