Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Οι τρείς προσπάθειες του Σιωνισμού για την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας

Το «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη. Η τότε εβραϊκή κοινότητα της πόλης, δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί πίστευαν πως η ανάπτυξη της πόλης οφείλοταν στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της πόλης συνταυτίζεται με τη κοινότητά τους, κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τη θέση τους»(Ρένα Μόλχο-Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης).
Βέβαια οι Εβραίοι, γνωστοί παγκοσμίως δεν είναι για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη των περιοχών που διαμένουν, αλλά για την ικανότητά τους να δανείζουν και σκλαβώνουν με τα δάνειά τους, τους πληθυσμούς των περιοχών αυτών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Οι τρείς προσπάθειες
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Δευτερα 31/8/09

2 σχόλια:

  1. Επειδη πολυς λογος γινετε για την θετικη παρουσια των Εβραιων στην Θεσσαλονικη και ποσο αρμονικα συμβιωναν με τους Ελληνες κι αλλα πολλα δακρυβρεχτα εγω θα ηθελα να κανω ενα ερωτημα κι οποιος θα μπορουσε να μου απαντησει θα του ημουν υποχρεως.
    Το ερωτημα μου ειναι εαν υπαρχει καποιο κοινοφελες κτηριο,υπηρεσια,εργο προσφορα της Εβραικης κοινοτητας στους κατοικους της Θεσσαλονικης κατα την 500ετη σχεδον παρουσια της στην εν λογω πολη;
    Εγω εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχει,οπως δεν υπαρχει πουθενα στο κοσμο εβραικη δωρεα-προσφορα για αλλους ανθρωπους εκτος απο την δικη τους καταγωγη.
    Στην Αμερικη πχ.εχουν δικα τους νοσοκομεια που επουδενη θα δεχθουν αλλους ασθενεις,οσο σοβαρα κι αν ειναι,εαν δεν ειναι εβραικης καταγωγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ λίγα είναι όσα αναφέρονται. Και έτσι μπορούν στα πλαίσια της εκτάσεως του κειμένου των σχολίων να εμπλουτισθούν. Όχι όμως πλήρως.

    Άς πούμε πρώτα για τον Ααβόρι και κατα κόσμον Σημίτη και Πρωθυπουργό της Ελλάδος. Ο κύριος αυτός, γνωστής εβραϊκής προελεύσεως, πέρασε επι της θητείας του Νόμο, σύμφωνα με τον οποίο επιτρέπεται ο επαναπατρισμός των Πολωνοεβραίων της Θεσσαλονίκης. Όσων απέμειναν φυσικά απο το Ολοκαύτωμα. Επειδή όμως οι αριθμοί στο Ανώτατο Σιωνιστικό Συμβούλιο δέν έβγαιναν, ο Σημίτης υποχρεώθηκε να φέρει τροπολογία, σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται πλέον και ο επαναπατρισμός των συγγενών αυτών.

    Προσθέτω εγώ εκ παλαιάς εμπειρίας. Και των ψευδομαρτύρων.

    Στην Θεσσαλονίκη εδώ και χρόνια ετοιμάζεται παροικία για να στεγασθούν περισσότεροι απο ένα εκατομμύρια απο δαύτους. Μας έρχονται στην Ευρώπη, Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία και Ελλάδα κυριολεκτικά κυνηγημένοι απο τους Ρώσσους. Μας έρχονται και απο το Ισραήλ, επειδή οι εκεί γονείς ποτέ δέν αισθάνονται ασφαλείς για τα παιδιά τους.

    Στο θέμα της μοχθηρίας αυτής της ράτσας ανθρώπων, που ήταν και η αιτία του διωγμού τους απο την Ισαβέλα της Ισπανίας, μπορεί να προσθέσει κανείς επιγραμματικά ότι,

    > έχουν την απαίτηση ο κόσμος όλος να τους συμπονεί και να κλαίει μαζί τους την ημέρα του Ολοκαυτώματος, όπου κατα τις δικές τους μετρήσεις κάηκαν 6 εκατομμύρια Εβραίοι, και ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ορίσουν μία και μόνη μέρα για να τιμούν τους 60 εκατομμύρια νεκρούς του Β'Π.Π. <

    Κοιτάζοντας λίγο την ιστορία ως έχει και όχι όπως θα ήθελε ο δικός τους περιπλανώμενος ιστορικός με το όνομα Mosauer, ο οποίος συνέγραψε και βιβλίο με τίτλο για την Θεσσαλονίκη " η πόλις των φαντασμάτων ", οι τότε κυριάρχοι Τούρκοι κάθε άλλο παρα αγκάλιασαν τους εξ Ισπανίας κυνηγημένους μετανάστες, διότι, σύμφωνα με τις υπάρχουσες μαρτυρίες κάθε φορά που ζητούσαν τουρκάλα σε γάμο τους κρεμούσαν ανάμεσα σε δύο επίσης κρεμασμένα ψόφια σκυλιά.

    Για τους 'Ελληνες και με την ευκαιρία ενός παγκοσμίου συνεδρίου στην Ιερουσαλήμ με θέμα την αποκατάσταση ιστορικών μνημείων απο φθορές και ζημίες ύστερα απο την αποκατάσταση της ευσταθείας του Ι.Ν. ης Αναστάσεως του Σωτήρος απο 'Ελληνες Μηχανικούς και όχι απο ντόπιους Εβραίους, ο Πρόεδρος του συνεδρίου αυτού στο κλείσιμο της εκδηλώσεως αυτής είπε και έγραψε στα πρακτικά:

    > το Κράτος του Ισραήλ απορεί πώς οι Έλληνες εξακολουθούν σήμερα να είναι ακόμα Χριστιανοί Ορθόδοξοι και όχι δωδεκαθεϊστές, αφού έχουν στην μυθολογία και στην ιστορία τους την υπέροχη θρησκεία των 12 Θεών του Ολύμπου!!! <

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Ευχαριστώ

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive