Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση.

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Quantcast

Συνθήκες Μηδενικής ανοχής στην παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα του 2009. 160 ατομα σε διακοσια τμ. 1 wc. Προσβάλεται ο πολιτισμός μας οι Ελληνικές αξίες και η υπόσταση του ανθρώπου.

Για να δούμε το ΠΑΣΟΚ θα αντιδράσει;

ας δούμε και αυτό: Πλοία αρνήθηκαν να βοηθήσουν βυθιζόμενη βάρκα με μετανάστες

από: TVXS

Voices from the Inside of Pagani Detention Centre, Lesvos, Greece

Μία Απάντηση προς “Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση.”

Αμα υπάρχει θέληση ΟΛΑ λύνονται και μάλιστα ΑΜΕΣΑ!!
Ποιό είναι το θέμα των λαθρομεταναστών; Να πάνε σε χώρες τις Ε.Ε. έτσι δεν είναι; Αφού λοιπόν -σαν άνθρωποι πολιτισμένοι- τους λυπόμαστε και αφού είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τους φροντίσουμε ανθρώπινα και αφού η Ε.Ε. δεν μας βοηθάει να λύσουμε το πρόβλημα, τότε υπάρχει ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση.
Να τους εξυπηρετήσουμε, δίνοντάς τους τα νομιμοποιητικά έγγραφα που απαιτούνται (διαβατήρια) και να πάνε ΕΛΕΥΘΕΡΑ σε ΟΠΟΙΑ χώρα επιθυμούν.
Δεν συμφωνείτε να κάνουμε αυτό που θέλουν οι “επισκέπτες” μας αντί να τρωγόμαστε μεταξύ μας;;

6 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προβαλετε συνεχως το αναξιοπιστο παληοκαναλο του ακροαριστερου κουλογλου ?

    Δεν κονομησε τοσα ο μαοικος κομμουνιστης κουλογλου απο τα συντροφια του στηε ερτ τηε ντροπης ?

    Ημαρτον πια , δεν γουσταρουμε πια ουτε να τον ακουμε , αει στο διαολο πια με τον καραγκιοζη αυτον μας τον εχετε κανει κλυσμα επειδη ειναι στα αζητητα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης μας τσαμπουνάνε τα χαϊβάνια; Αυτοί εκεί μέσα κάνανε κωλοτούμπες! Και γιατί να μην κάνουνε.. τσάμπα φαΐ, τσάμπα ύπνος, τραβούσανε κάποιον που αμφίβολο αν έπασχε από κάτι ήταν ξάπλα και είχαν μάθει απ'έξω κι ανακατωτά όλους τους οργανισμούς που μπορούσαν να επικαλεστούν.
    Τα 160 άτομα σε 200 τετραγωνικά τους χαλάνε; Στο εφετείο πόσα τετραγωνικά αντιστοιχούσαν στον καθένα, και πόσες τουαλέτες;
    Είχαν και στο χωριό τους τουαλέτα;
    Άντε στο διάλο με τα ζώα!
    Να κάνουν απεργία πείνας, να αυξήσουν τα τετραγωνικά που αντιστοιχούν στον καθένα!

    ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ δηλαδή licka δεν θα είχες πρόβλημα να μένεις με άλλους 200 και να έχεις μία τουαλέτα? Η εσύ είσαι ανώτερη και δεν υπάρχει περίπτωση να σου συμβεί κάτι τέτοιο και δικαιούσαι ως εκ τούτου να ζεις μια φυσιολογική ζωή.
    Δεν είναι ζώα, είναι άνθρωποι. Ούτε τεμπέληδες είναι. Δουλειά θέλουν. Ούτε από τις χώρες τους ήθελαν να φύγουν.
    Σου είναι τόσο δύσκολο να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση τους?
    Πρέπει να ξανασκεφτείς τι σημαίνει η λέξη άνθρωπος και τι ανθρωπισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε, κάνανε ή δεν κάνανε κωλοτούμπες σαν τα πιθήκια εκεί μέσα;
    Πέρα από το ποίημα του ανθρωπισμού που εμένα μου λείπει, και σε σένα περισσεύει μου απαντάς σε αυτά που ρωτάω; Πόσα τετραγωνικά και πόσες τουαλέτες αντιστοιχούσαν στον καθένα στο Εφετείο;
    Η διαφορά ήταν ότι εκεί τους φύλαγαν τα αδέρφια τους οι συριζαίοι, και τους καλόπεφτε, γιατί όλο και κάτι θα ψειρίζανε κι από γύρω γύρω. Ενώ στο βίντεο δεν μπορούν να βγουν έξω για πλιάτσικο και βούτες. "we want freedom" λέει το χαρτάκι. Δε λέει "we want jobs".
    Aπό τις χώρες τους σαφώς και ήθελαν να φύγουν. Μέχρι κι από το Μαρόκκο, περνάνε όλες τις χώρες για να καταλήξουν ΕΔΩ! ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ρε "ανθρωπε", μου απαντάς;

    ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τις χώρες τους αναγκάστηκαν να φύγουν, γιατί είτε τις ρήμαξε ο πόλεμος (Ιράκ, Αυγανιστάν), είτε τις ρήμαξε ο καπιταλισμός που ξεζουμίζει τους ανθρώπους της Αφρικής και τις Ασίας για να μπορεί η Δύση να απολαμβάνει ανενόχλητη.
    Εσύ λες ότι η θέση τους είναι στο εφετείο? Αλλιώς να κάτσουν στις χώρες τους να πεθάνουν φαντάζομαι.
    Δηλαδή πάμε στους Αφγανούς, τους βομβαρδίζουμε (με τη δική μας έγκριση τότε και τώρα) εγκαθιστούμε κατοχή και αναταραχές στο έδαφός τους και όποιους καταφέρουν και φύγουν τους συλλαμβάνουμε για να μην μας μολύνουν.

    Μετανάστευση δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα αλλά σε πολλές χώρες. Αλλά είναι προιόν της εκμετάλλευσης των ανθρώπων από ιμπεριαλιστικές χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά είσαι απίστευτος! Το ποίημα το'χεις μάθει φαρσί, μόνο που έχεις κάποια κενά ακόμα. Εκτός από αγεωγράφητος είσαι και ανενημέρωτος.. Και στην Ελλάδα μας ξεζουμίζει ο "καπιταλισμός" που κατηγορείς. Εκτός πια κι αν κατηγορείς τον καπιταλισμό τόσο έντονα επειδή το ιδανικό σύστημα για σένα είναι να σε ταΐζει το κράτος και να δικαιούσαι τα ίδια με μένα που δουλεύω. Στο Μαρόκκο δεν έχουν πόλεμο, δεν έρχονται πρόσφυγες από κει, απλά λαθρομετανάστες. Όσο για την έγκριση "και τότε και τώρα" φαντάζομαι έχεις αποστηθίσει μέχρι και αφίσες, ε; Στη δεκαετία του '90 γιατί δεν υποστηρίζατε όλοι οι "ανώνυμοι" τους μετανάστες από το ανατολικό μπλόκ; Χμ... μήπως επειδή δε θα μάσαγαν το παραμύθι περί καπιταλισμου; Το σύστημα που στηρίζεις το ζήσανε οι άνθρωποι από πρώτο χέρι.
    Στο Εφετείο δεν τους πήγα εγώ, και σίγουρα δεν υποστήριξα ότι η θέση τους είναι εκεί. Κάποιοι άλλοι τους σφύριξαν ότι μπορούν να κάνουν κατάληψη σε αχρησιμοποίητα δημόσια κτήρια. Απλά όταν ήταν εκεί, δεν παραπονέθηκαν. ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ!
    Ναι πάνε και σε άλλες χώρες, και απελάυνονται, και γυρίζουν πίσω ως παράνομοι. Μόνο εδώ μπαίνουν και κόβουν βόλτες σα να μην τρέχει τίποτα.
    Όσο για τον ιμπεριαλισμό (που ανάθεμα κι αν ξέρεις τι σημαίνει) τι ιμπεριαλιστικές τάσεις έχει η Ελλάδα; Τα ξέφραγα σύνορα; Είμαστε ιμπεριαλιστικό κράτος στηρίζοντας την επέκταση των γειτόνων εις βάρος μας;
    Και τέλος, αφού ξόδεψα τόσο πολύτιμο χρόνο να απαντάω σε μαλακίες, κάποιου "ανώνυμου" που θέλει να προστατέψει τις απόψεις του και να μην καρφωθεί αλλά του ξέφυγε η μπαρούφα, τελειώνω εδώ τη συζήτηση. Όλοι εσείς που απαντάτε ανώνυμα μ'αυτά τα επιχειρήματα, μόνο ανώνυμοι δεν είστε.
    Η κουκούλα σας προστατεύει.
    Πάρτε και μια φούστα, πάει μούρλια!

    ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive