Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΚΥΠΡΟΣ:Ατύχημα με ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς

Ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς, τύπου Μ-35, Ρωσικής κατασκευής χτύπησε σε ηλεκτροφόρα σύρματα και υπέστη ελαφρές ζημιές, χωρίς όμως να τραυματισθεί κανένας από τους επιβαίνοντες. Από την πτώση προκλήθηκε φωτιά σε χωριό που εκκενώθηκε, μέχρις που η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.
Με μία ημέρα καθυστέρηση ανακοινώθηκε το εν λόγω ατύχημα από το υπουργείο αμύνης της Κύπρου, με τη διευκρίνιση ότι το ελικόπτερο, με ρωσικό πλήρωμα, εκτελούσε δοκιμαστική πτήση σε μία περιοχή 15 χιλιόμετρα βορείως της αεροπορικής βάσης "Ανδρέας Παπανδρέου" στην Πάφο. Το ελικόπτερο επέστρεψε με ασφάλεια στην αεροπορική βάση. Η ανακοίνωση του υπουργείο αμύνης έδωσε και απάντηση στο ερώτημα ως προς τα αίτια σοβαρής πυρκαγιάς που εξερράγη στην περιοχή του ατυχήματος και προς στιγμή απείλησε μικρό χωριό που εκκενώθηκε, μέχρις ότου η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.Όπως ανακοινώθηκε, η φωτιά ξεκίνησε από τους σπινθήρες που προκλήθηκαν από τα ηλεκτροφόρα καλώδια κατά την πρόσκρουση του ελικοπτέρου.
ΠΗΓΗ: new.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive