Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Με ασφαλιστικά μέτρα “απειλεί” ο Κόνσουλας τον Υπουργό Άμυνας για την τσιμεντοποίηση του Υμηττού!!!

Για ολιγωρία καταγγέλλει τον πρόεδρο του ΣΠΑΥ -Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά και τον καλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
(απο το kafeneio)
Σε ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει την παράνομη οικοδόμηση των κατοικιών που χτίζονται στην καρδιά του δάσους του Υμηττού, θα προχωρήσει, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας, αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μειμαράκης δεν παρέμβει ώστε να σταματήσουν αμέσως τα έργα που συνεχίζονται, ενώ καταγγέλλει τον πρόεδρο του Σ.Π.Α.Υ- Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά, για ολιγωρία και τον καλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κάτι που όπως τονίζει σε εξώδικό του μέχρι σήμερα αρνείται να πράξει .

Ο κ. Κόνσουλας στο εξώδικο του που απέστειλε σήμερα στον ΥΠ.ΕΘ.Α – και κοινοποίησε και στον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και Δήμαρχο Βύρωνα - διαμαρτύρεται και καταγγέλλει ως παράνομη πράξη την περαιτέρω τσιμεντοποίηση του Υμηττού από τις υπηρεσίες του Υ.ΕΘ.Α, με την οικοδόμηση πολυτελών κατοικιών για τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσα σε πευκόφυτη περιοχή.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ασφαλιστικά μέτρα
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 4/8/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive