Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ Ο κ. ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ

Κυριακή βράδυ μιλήσαμε με τον κ.Γιάννη Μαντζουράνη, έγκριτο ποινικολόγο και Δικηγόρο του κατηγορουμένου για την υπόθεση SIEMENS κ.Σκαρπέλη.
Η συζήτηση έχει ως εξής:
ΑΡΓ.ΣΙΔ.: κ.Μαντζουράνη, ακούσαμε και είδαμε πάλι στα δελτία ειδήσεων, ότι ο πελάτης σας, ξαναπροφυλακίσθηκε, τελικά που οφείλεται αυτό το "μπες - βγές" στη Φυλακή;
Γ.ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ: κ.Σιδέρη είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί διαπιστώνω, ότι ενας ανακριτής λειτουργεί με απόλυτη εμπάθεια και στέλνει εναν πολίτη στη φυλακή , παρά το γεγονός ότι 3 Δικαστικά συμβούλια, απεφάνθησαν το αντίθετο.
ΑΡΓ.ΣΙΔ.: Είναι πολύ σοβαρή η τοποθέτησή σας και νομίζω ότι δημιουργεί θέμα στη Δικαιοσύνη, που ακούστηκε ανακριτής εκδικητικός και με εμπάθεια...
Γ.ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ: Μα απο ευθιξία και μόνο θα έπρεπε να έχει φύγει (Ο κ.Ζαγοριανός),αποδοκιμάθηκε απο 3 Συμβούλια, 3 διαφορετικά συμβούλια έτσι; 1 Συμβούλιο Εφετών και 2 πλημμελειοδικών.
ΑΡΓ.ΣΙΔ.:Και τώρα τι γίνεται κ. Μαντζουράνη; Ξανά στη φυλακή ο πελάτης σας και ξανά απο την αρχή προσφυγές; Και αν ξαναδικαιωθεί απο κάποιο συμβούλιο και τον ξαναπροφυλακίσει ο κ. ανακριτής; αυτή η δουλειά θα γίνεται;
Γ.ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ: Αυριο θα ξανακαταθέσουμε αίτηση στο δικαστικό συμβούλιο, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και σκεφτόμαστε και άλλες ενέργειες, που δεν είναι της ώρας να τις πούμε.
ΑΡΓ.ΣΙΔ.: Ευχαριστούμε κ. Μαντζουράνη και τι να πούμε, ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!
Γ.ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ: Καλή σας νύχτα και ας ελπίσουμε ότι κάποτε η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα θα απονέμει δίκαιο και δεν θα λειτουργεί εκδικητικά και με εμπάθεια.
Δείτε την προηγούμενη συνέντευξη του κ. Μαντζουράνη για το ίδιο θέμα:ΕΔΩ>>
ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ο Γ.ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ !! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Κυριακή 26/7/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive