Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Κα Μπακογιάννη, Καταλήξατε τελικά ΤΙ θα γίνει με την Εθνικότητα των Σκοπιανών και πως θα ονομάζεται η γλώσσα τους; ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ Ε;


Επειδή κάποιοι "ΕΔΩ" και κάποιοι άλλοι "ΕΚΕΙ" (πέραν του Ατλαντικού) μας περνάνε για χαϊβάνια και έτοιμους για ... επικύψεις, τους λέμε ότι κάνουν ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Μπορεί να κυκλοφορούν στην πιάτσα κάποιοι ή κάποιες ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, αλλά αυτοί ΔΕΝ εκπροσωπούν και δεν απηχούν τις ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ απόψεις ΟΛΩΝ των Ελλήνων.

Επομένως να είναι έτοιμοι για ΣΚΛΗΡΗ αντίσταση. ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ. Μέχρι να μείνει ΕΝΑΣ Έλληνας, θα παλεύουμε η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΟΛΑ τα παρελκόμενα να παραμείνουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ, όπως είναι ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ τώρα. Έχουμε το λόγο μας που τα λέμε αυτά και κάνουμε αυτές τις ... διευκρινίσεις, γιατί έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα.
ΜΕΓΑΛΗ αίσθηση μας προκάλεσε η απάντηση του Αμερικανού διπλωμάτη κ. ΝΙΜΙΤΣ, όταν ρωτήθηκε αν η ελληνική πλευρά μπορεί να αποδεχτεί την ύπαρξη «μακεδονικής γλώσσας» και «μακεδονικού έθνους».
«Εξετάζουμε και μιλάμε για το όνομα της χώρας. Αυτό είναι το πρωταρχικό. Ποτέ δεν άκουσα από κάποιο επίσημο πρόσωπο κάποιας κυβέρνησης και στην Ελλάδα ότι αμφισβητείται η ύπαρξη ξεχωριστής ταυτότητας και γλώσσας. Όσον αφορά εμένα, έρχομαι στη χώρα από το 1994. Δεκαπέντε χρόνια ασχολούμαι με το ζήτημα και γνωρίζω ότι η χώρα έχει τη δική της ταυτότητα και γλώσσα. Νομίζω ότι κανένας στον κόσμο δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό», παρατήρησε ο κ. Νίμιτς.
Το ξαναλέμε και ρωτάμε την Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: "ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ; ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ; ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ;"
Αυτή η ανάρτηση θα μπαίνει ΚΑΘΕ μέρα μέχρι να πάρουμε απάντηση ή μέχρι να μας... κλείσουν, αλλά και πάλι υπάρχουν πολλές, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ λύσεις.
Αναρτήθηκε απο Σιδερη Αργύρη Παρασκευή 17/7/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive