Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Συνεδρίασε πριν απο λίγο η Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ και εξέλεξε τα όργανα του Κόμματος. Γραμματέας ο Νυν κ.ΑΠ.ΜΠΑΜΙΧΑΣ, εξελέγη το Ε.Γ. και οι 14 Γραμματείες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!

Συνεδρίασε σε κλίμα νίκης και προοπτικής, με συναδελφικότητα και αλλυλεγγύη η Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ η οποία εξέλεξε τα ανώτατα καθοδηγητικά όργανα. Τα χαμόγελα, οι φιλοφρονήσεις και τα χαριτολογήματα γέμιζαν με αίσθημα αισιοδοξίας το αμφιθέατρο του ΛΑ.Ο.Σ όπου τα μέλη της Κ.Ε. ενέκριναν ομόφωνα τις προτάσεις του Προέδρου για την κάλυψη των θέσεων των οργάνων ,που θα καθοδηγούν και θα κατευθύνουν απο εδω και στο εξής το κόμμα. Το οποίο σημειωτέων θα αποκαλείται ΚΙΝΗΜΑ.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης μιλάει στα μέλη της Κ.Ε.
Αποψη απο το αμφιθέατρο στο κτίριο του ΛΑΟΣ, με ορισμένα απο τα μέλη της Κ.Ε.
Το προεδρείο της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ Ο επανεκλεγής Γραμματέας της Κ.Ε. κ. Απόστολος Μπαμίχας, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ.Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ , Βουλευτής κ. Μάκης Βορίδης.









3 απο τα μέλη της νεοεκλεγείσας Κ.Ε. (απο αριστερά) κ.Αγγελική Νιαροπέτρου, κ. Κατερίνα Κοκκίνου και κ. Χρήστος Καλαποθαράκος.

(Δείτε στο βίντεο αποσπάσματα απο τη Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ)

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τεταρτη 8/7/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive