Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΣΤΟΝ CITY 99,5 ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ η ΓαρουφαΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ.

Για ποιό Στάλιν, μιλάμε όταν τον έχουμε ΕΔΩ ζωντανό και κλωνοποιημένο και μάλιστα σε θηκυκό -ας πούμε- σώμα, με απύλωτο στόμα , αυτό της κυρά ΓαρουφαΛΙΑΝΑΣ Κανέλλη;.
Πρός στιγμήν φοβήθηκα ότι οι ραδιοΦΟΝΙΚΟΙ δηλητηριώδεις αφροί της θα έφταναν στο τρανζιστοράκι μου και θα τόκαιγαν.
Ευτυχώς αυτοδηλητηριάζεται και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μιμείται την υστερικιά κυρά Κατίνα του χωριού, που προσπαθεί να πείσει τις συγχωριανές, τσιρίζοντας, ότι αυτή είναι η πιο κούκλα του χωριού και οι άλλες είναι φασίστριες, επειδή της το αρνούνται.
Κάπως έτσι την έχει δεί η
"τρελλή του ΜΕΓΑΛΟΥ χωριού" των Αθηνών και βαφτίζει σωρηδών στην χιτλερίζουσα χολή της, ΟΛΟΥΣ τους αντιδρούντες με τη δικιά της γκαιμπελίστικη λογική της φασίστες, ακροδεξιούς, χρυσαυγίτες, απάνθρωπους και ότι άλλο κατεβάζει η αρρωστημένη κοκκινοκούτρα της.
Και τι δεν ακούσαμε σήμερα απο την κυρα ΓαρουφαΛΙΑΝΑΣ, παρά τρίχα γλύτωσαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα το Άουσβιτς, την Τασκένδη ή τα Γκούλαγκ του "Δημοκρατικού" Κομμουνιστικού παραδείσου.
Πας μη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ αναγορεύεται σε ΦΑΣΙΣΤΑ!
Βρε κυρά ΓαρουφαΛΙΑΝΑ, μπάς και τάχεις παίξει εντελώς;
Τι καπνίζεις γαμώτο και δε μας δίνεις κι εμάς;
Εγω τώρα που δεν αισθάνομαι και δεν είμαι υπέρ των φασιστικών σου αντιλήψεων, αλλά είμαι με τους κλειδαμπαρωμένους απο τους λαθροεισβολείς Έλληνες, για πέσμου τι στο καλό είμαι;
Μας έχεις μεταδώσει την δικιά σου κρίση ταυτότητας και μπερδευόμαστε. Φαντάσου να πάει το ΛΑ.Ο.Σ σε κανένα 15% ε; πάει θα ΛΑΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ!!

Αργύρης Σιδέρης
ΥΓ. Φυσικά τα όσα εξέμεσε σήμερα κατά 400.000 Ελλήνων που ψήφισαν ΛΑ.Ο.Σ τους οποίους απεκάλεσε ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, σηκώνει μήνυση που να της πάρει όλα τα κόκκινα εσώρουχα, αλλά η μαγκιά βλέπεις τελειώνει εκεί που χάνεται το ήθος και αρχίζει η... Βουλευτική ασυλία. ΤΣΑΜΠΑ μαγκιά δηλαδή η κυρά ΓαρουφαΛΙΑΝΑ Κανέλλη. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΣΑΜΠΑ!!

15 σχόλια:

  1. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ Η ΛΕΣΒΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όποιος δεν είναι κομμουνιστής ή αδελφή( gay ή λεσβία) είναι φασισταριό. Έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία. Κυρία όψιμη κομμουνίστρια μέχρι 8% θα είσαστε πάντα. Όσο και να βρίζετε και να αποκαλείτε φασισταριό όσους αγαπάνε τη πατρίδα τη θρησκεία και την οικογένεια τόσο θα τους αυξάνετε τα ποσοστά.Εσείς εκεί το πολύ μέχρι 8%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ..
    ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ. Η ΑΓΑΠΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ. Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
    ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΑΓΑΠΗ..ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ,
    ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
    ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ.
    ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ "ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ -ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΑΜΟΥΣ- ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΟΤΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ..)
    ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΟΜΩΣ:
    1) ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    2) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
    3)ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΔΙ, ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
    4)ΔΕΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ GAY ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ..
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ..ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ..
    ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
    Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ :ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ..
    ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλε επί της ουσίας( για το 8% που αποκαλεί φασίστες τους υπόλοιπους ) θα μας πεις τίποτα;
    Τα υπόλοιπα περί υποκρισίας κλπ δεν με αφορούν. Τα περί αρρωστημένης κατάστασης επικοινώνησε με τον Άγιο Πέτρο για να ρωτήσεις τον Λεωνίδα , τον Κολοκωτρώνη , Αθ. Διάκο , Παύλο Μελά , τους ήρωες του Αλβανικού έπους κλπ εάν σκέφτηκαν πριν θυσιαστούν αυτή την αμφίδρομη σχέση. 2 θείοι μου που άφησαν τα κόκκαλά τους ο ένας στην Αλβανία και ο άλλος στην Αφρική δεν πρόλαβαν να το πολυσκεφθούν αυτό που ρωτάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επί της ουσίας είστε φασισταριά εξ ορισμού.
    Να και ο ορισμός για να μην έχετε και αμφιβολίες

    "Ο φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ και αυταρχική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.[1]"

    Γιατί διαμαρτύρεσαι φίλε μου? Αφού είναι ο ορισμός αυτού που πρεσβέυεις.
    Το λάθος που κάνεις είναι ότι ταυτίζεις τον φασισμό με την απολυταρχία. Οοοχι.Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.
    Μάθε ποιος είσαι. Το έλεγε κι ο Σωκράτης και ο Πυθαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός είσαι ρε ανώνυμε; Ποιός μίλησε για αυτά που λες εσύ; Για ποιο Πυθαγόρα και Σωκράτη λες; Θα κάνουμε επίδειξη τώρα ποιος έχει περισσότερα πτυχία και τι δουλειά κάνει; Μπορώ και εγώ να σου κοπανήσω 50 ορισμούς και να σου κάνω παραμπομπή σε 300 διαλέξεις για Απολυταρχία και Φασισμό. Δεν είναι αυτό το θέμα , το θέμα είναι ότι φταίω γιατί κάθομαι σε 1 Η/Υ και μιλάω με ανθρώπους που πιστεύουν ότι δημοκρατία είναι να ανήκεις στο ΚΚΕ ή στον ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί δεν έχουν δικαίωμα λόγου γιατί είναι φασίστες. Γι'αυτό μέχρι το 8% είστε, ούτε το 1/10 του Εκλογικού δυναμικού της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για "κοπάνησε" κανέναν ορισμό περί φασισμού να δούμε αν διαφέρει από αυτό που πρεσβεύεις. Ο δικός μου είναι από Wikipedia.
    Μην ντρέπεσαι που είσαι φασίστας. 'Εχεις επιλέξει αυτή την ιδεολογία και δεν πρέπει να κρύβεσαι γιατί η χαρά δε σε αφήνει..

    O Πυθαγόρας κι ο Σωκράτης μιλούσαν για το γνώθι σ'αυτόν. Δε μίλησα για πτυχία. Μίλησα για την ανάγκη να καταλάβουμε ποιοί είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς κωλύομαι να συνεχίσω, η ιδιότητά μου και άλλοι λόγοι με αναγκάζουν να φύγω. Δεν έχω κανένα λόγο να μιλάω λόγω επιπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέχρι την εμφάνιση του διαδικτύου η μόρφωση των αριστερών περιορίζετο στην ανάγνωση του «Φιλοσοφικού Λεξικού» του Ροζενταλθ. Άντε και οι πιο προχωρημένοι και ψαγμένοι να διάβαζαν και κανένα «Διαλεκτικό υλισμό». Ακολουθώντας την παράδοση της ήσσονος προσπάθειας σήμερα μορφώνονται από την Wilkipedia. Εμείς οι Φασίστες οφείλουμε πάντως να τους αναγνωρίσουμε κάποιο ψήγματα αυθεντικότητας στην αβάστακτη ελαφρότητα του είναι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι φίλε μου, αλλά αν έχεις κανένα άλλο ορισμό που αποδεικνύει ότι ο φασισμός είναι κάτι άλλο, εσύ που έχεις διαβάσει τόσα και τόσα και δεν καταδέχεσαι την wikipedia, δώσε μας έναν ορισμό του φασισμού και την πηγή σου για να ξέρουμε ποιος είναι τι τελος παντων.

    Μέχρι τώρα μόνο λόγια είσαι..Αν δε σ'αρέσει η ρετσινιά του φασίστα δώσε έναν ορισμό που να αποδεικνύει ότι δεν είσαι...

    p.s. Η Wikipedia παραπέμπει σε άλλη πηγή γι'αυτό τον ορισμό..
    Ιδού:
    1. Kevin Passmore, Fascism: A Very Short Introduction, σελ. 25-31. Oxford University Press, 2002

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ο φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ και αυταρχική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.[1]
    ΚΑΙ ΓΑΜΩ.ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:"Ως πολιτικό κίνημα, ο κομμουνισμός είναι ένας ριζοσπαστικός κλάδος του ευρύτερου σοσιαλιστικού κινήματος. Το κομμουνιστικό κίνημα διαφοροποιείται από τους άλλους κλάδους του σοσιαλιστικού κινήματος μέσω της επιδίωξής του να απομακρυνθεί από όλες τις όψεις της κοινωνίας της αγοράς προς το τελικό στάδιο του συστήματος μέσω ΕΝΟΠΛΩΝ ή πολιτικών στρατηγικών ανατροπής του καπιταλιστικού συστήματος και εστιάζεται στην διεθνή εργατική τάξη ως κλειδί αυτής επανάστασης."
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ "ΕΝΟΠΛΩΝ" ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΑΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εγώ Φασίστας είμαι και Ναζί και ακροδεξιός και χρυσαυγίτης, όπως εκατομμύρια πραγμτικοί Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βλέπετε που έρχεστε στα λόγια μου βρε παιδιά? 'Αδικα κατηγορείτε τη Λιάνα.
    Αλλη φορά να ξέρετε ότι ο φασισμός απευθύνεται μόνο σε εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή η Κανέλη όλο θυμωμένη είναι με όλους και με όλα, εκτός από τον Στάλιν και τον Θεό. Πως τα καταφέρνει έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Κανέλλη είναι η ζωντανή απόδειξη του πόσο αδικοχαμένη πάει η μόρφωση όταν κουκουλώνεται από κομματισμό.

    Όταν η μόρφωση ουρλιάζει και ωρύεται από την Εκάλη που δεν έχει τα λεφτά να πάει ο άπλυτος, και δεν τον έχει δει ποτέ, προτείνω να κάνει κανένα τσιγάρο και να μην ρεζιλεύεται αποκαλώντας ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες φασίστες..


    ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive