Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στην εποχή που ο λαός είναι πλέον πολύ κουρασμένος από τα κάθε λογής κομματικά παιχνίδια, από τους συμβιβασμούς, τις συναλλαγές, την αδιαφάνεια και αναζητεί πρόσωπα με κύρος, αίσθημα ευθύνης, γνώσεις, ικανότητες και όραμα για «ανθρώπινες πόλεις» ξεκινάμε από τώρα, το καλοκαίρι του 2009, τον καλό αγώνα με στόχο τις Δημοτικές Εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2010.

Μαζί μου άρχισαν κιόλας να στρατεύονται ενεργοί πολίτες άνδρες και γυναίκες οι οποίοι εκπροσωπούν όχι μόνο όλες τις επαγγελματικές τάξεις και τις ηλικίες αλλά και όλες τις εκφράσεις των ιδεολογικών τοποθετήσεων και Κομματικών ταυτοτήτων έχοντας συμφωνήσει στην θεμελιακή επιλογή:

«Πρώτα η αγάπη μας για τη Θεσσαλονίκη»

Τις προσωπικές μας δεσμεύσεις με τα πολιτικά Κόμματα τις αφήνουμε στην άκρη. Σίγουρα, δεν θα αρνηθούμε την οποιαδήποτε Κομματική στήριξη μπορεί να μας προσφερθεί εφόσον, βέβαια, δεν μας ζητηθούν συμβιβασμοί και συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι».

Στην προσπάθειά μας αυτή που μόλις ξεκίνησε καλώ όλους τους συμπολίτες μας που αγαπούν την Θεσσαλονίκη να έρθουν μαζί μας στον κοινό αγώνα για μια πραγματικά «ανθρώπινη Θεσσαλονίκη» και σεβόμενοι το παρελθόν της να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Δεν επιτρέπεται να συνεχίσουμε να υποθηκεύουμε το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονιών μας πίσω από αδιαφανείς πράξεις και αναιτιολόγητες παραλείψεις…

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τις προϋποθέσεις για μια νέα Θεσσαλονίκη!

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τεταρτη 10/6/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive