Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

"Φούσκα" η γρίπη των χοίρων... Η "τρομοκράτηση" στοχεύει σε χοντρή κονόμα...

http://1.bp.blogspot.com/_h0sxyjAnuq4/SfVsHxOe_8I/AAAAAAAAATE/3dR-i5GzfU8/s320/pig.jpgΗ "γρίπη των χοίρων" με την οποία τρομοκρατούν καθ' υπερβολή καθημερινώς τον κόσμο από κάθε κατεύθυνση τα εγχώρια και παγκόσμια ΜΜΕ, έχει οπωσδήποτε την στόχευση της : "το εμβόλιο"!
Και εκεί βρίσκεται η "χοντρή" κονόμα.
Εδώ υπάρχουν τόσες και τόσες ασθένειες με μεγάλο αριθμό ασθενών και "κρουσμάτων" και τώρα με τη "γρίπη των χοίρων" με κρούσματα σχετικά λίγα σε παγκόσμιο επίπεδο διασπείρουν τον τρόμο και τον πανικό.
Και όλα αυτά για να τα οικονομήσουν οι εταιρίες που έχουν ήδη έτοιμο και το περιβόητο εμβόλιο που θα το μοσχοπωλήσουν.
Κλείστε τα αυτιά σας στις "σειρήνες" της κονόμας. Δεν τρέχει τίποτα με το "κατασκεύασμα" τους.
Ν.Τ
πνευμονολόγος

2 σχόλια:

  1. ψαξε φιλε μου να δεις ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ τα βγαζει ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ.... μετα θα καταλαβεις....


    χαιρεται

    ο ξιφομαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως επειδη η εταιρεια που βγαζει το εμβολιο ΤΑΜΙΦΛΟΥ ειναι η ROCHE κσι κάνει τρελές πωλήσεις και από πίσω βρίσκεται απο οτι λεγεται ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ (ΜΠΟΥΣ)καθως και το «γεράκι του Πενταγώνου», ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ! Και γιατί;

    Διότι είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας «Gilead Sciens», η... οποία έχει τα δικαιώματα του περιζήτητου φαρμάκου tamiflou (ταμιφλού) - παίρνει από την ελβετική «Roche» («Ρος») το 10% των πωλήσεων - του μόνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της νόσου στους ανθρώπους. Το Tamiflu είναι ένα φάρμακο που περιέχει τη δραστική ουσία οσελταμιβίρη.

    τα τα τα ταααααααααννν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive