Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ;;

Η Μπακογιάννη αλλάζει το καθεστώς για τους Μουφτήδες στη Θράκη, για να μην στενοχωριέται ο Ερντογάν!

Δικαιώνει την ανυπόστατη τουρκική θέση

Ελέω πλήρους υποταγής των «διαταγών» του Τούρκου πρωθυπουργού κυρίου Ερντογάν και αποδεικνύοντας την σταθερότητα στον υποχωρητισμό της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, το ΥΠΕΞ σχεδιάζει αλλαγές στον τρόπο εκλογής των Μουφτήδων (οι οποίοι μέχρι σήμερα ορίζονται από το Ελληνικό κράτος) και γεννά ένα ακόμη σημείο έντασης ανάμεσα στην Άγκυρα και την Αθήνα.

Υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου έχουν επεξεργαστεί πρότασ
η για το καθεστώς που θα διέπει την εκλογή των μουφτήδων!!! Βασική παράμετρος της πρότασης είναι ότι οι εκλεγμένοι μουφτήδες δεν θα έχουν δικαιοδοτική ιδιότητα, δεν θα ισχύσει, δηλαδή, η σαρία. Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι η στέρηση δικαιοδοτικής ιδιότητας θα προκαλούσε την αντίδραση της Άγκυρας, ωστόσο, εκτιμάται ότι θα γινόταν ευμενώς αποδεκτή από την Ευρώπη και τα αρμόδια όργανα, που δεν βλέπουν με συμπάθεια το θεσμό της σαρίας.
Η συνέχεια εδώ
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Παρασκευη 19/6/09

1 σχόλιο:

  1. τι συζητησαν με τον αμερικανο πρεσβη ?εχει σχεση με τις διαδοχικες προδοτικες ενεργειες?πως σχετιζονται με την τρομοκρατια και τα σεναρια αποσταθεροποιησης με 'εξεγερσεις' εξτρεμιστων και λαθρομεταναστων?ελαβαν κρυφα σχετικα ανταλλαγματα για να δεχτουν τις πραξεις εθνικης προετοιμασιας συμφορων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive