Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΜΟΥ !!

Για τα σίδερα…

Η διοικήτρια δημόσιου νοσοκομείου που αποτελεί κραυγαλέο παράδειγμα «Golden Visa Girl» και οι φωτογραφικές περιπλανήσεις της στο διαδίκτυο.


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
«H Γεωργία Σιδέρη γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Είναι ψυχολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στον τομέα της ψυχοθεραπείας. Τα τελευταία 6 έτη, είναι ψυχολόγος σε δομές αποασυλοποίησης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και επιστημονικά υπεύθυνη σε δυο ψυχιατρικές δομές του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής αλληλεγγύης (Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Εργάζεται ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικές εκπομπές.»
Άξιο βιογραφικό εισόδου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα, πόλη της ζωής μας», του κ. Νικήτα Κακλαμάνη, για τις δημοτικές εκλογές και συνδυαστικά με την αναγνωσιμότητα που προσφέρουν οι συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις, η εκλογή στη θέση της δημοτικής συμβούλου φαντάζει ευκολότερη.

άσκηση της κλινικής ψυχολογίας και του συντονισμού δομών αποασυλοποίησης και μια καριέρα στη μικρή οθόνη: αρχικά ως συμπαρουσιάστρια του κ. Ασκητή στη δημόσια τηλεόραση και κατόπιν ως επιστημονική συνεργάτιδα του κ. Ευαγγελάτου στο CHANNEL 9, εν συνεχεία, για μικρό διάστημα, στον ΑLPHA και ενίοτε σε τηλεοπτικά πανελ εκπομπών του κ. Χαρδαβέλλα, της κ. Δρούζα και της κ. Στεφανίδου. Ο βέρος αθηναϊκός λαός δεν την εκλέγει παρά ταύτα και μάλλον για καλό της, καθώς ακολουθεί ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο της υγείας.
Το 2007, η κ. Σιδέρη τοποθετείται ως επιστημονική σύμβουλος του τότε υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου. Η θητεία της πλάι στον Υπουργό της χαρίζει μία πολυπόθητη θέση στο ΕΣΥ. Τον Μάρτιο του 2007, τοποθετείται Διοικήτρια του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (πρώην Νταού Πεντέλης). Έναν χρόνο αργότερα, η εμπλοκή του ονόματος του διοικητή του «Αμαλία Φλέμινγκ» σε περίεργη υπόθεση με έλεγχο αίματος, τη φέρει αντικαταστάτριά του. Το Μάρτιο του 2009, μετακινείται ως Διοικητής στο «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».
Η κ. Σιδέρη είναι μια γυναίκα όμορφη, με καταγεγραμμένο χάρισμα στην επικοινωνία, χωρίς όμως τα απαραίτητα προσόντα να διοικήσει τρία από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Δεν έχει καμία εκπαίδευση πάνω στο τομέα της Διοίκησης (κάποιο MBA για παράδειγμα), δεν είναι καν ιατρός, δεν έχει κάποιο μεταπτυχιακό δίπλωμα ή μία σχετική προϋπηρεσία σε διοίκηση που να δικαιολογούν την πρόσληψή της, δεν έχει καν διδακτορικό τίτλο. Είναι εμφανές ότι έχει όμως πολύ δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης.
Η επιλογή της θεωρώ ότι είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα της ανικανότητας που χαρακτηρίζει κρατικοδίαιτες υψηλόβαθμες θέσεις και αποτελεί το δείγμα της σοβαρότητας που περιβάλλεται το σημαντικότερο ανθρώπινο αγαθό, αυτό της δημόσιας υγείας. Σίγουρα η κ. Σιδέρη δεν αποτελεί ένα κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία, είναι όμως ένα προκλητικά κραυγαλέο παράδειγμα «Golden Visa Girl».
Δε γνωρίζω αν ο κ. Κωνσταντόπουλος και ο κ. Αβραμόπουλος βρίσκονται τώρα σε κάποια παραλία, αλλά σίγουρα αποτελούν κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία.
Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι δανεισμένη από το προφιλ της κ. Σιδέρη στο facebook.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive