Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΑΜΕ "ΦΙΛΟΙ" ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ! Είναι ΒΑΡΕΙΑ Η ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ! ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΙΩΣΑΤΕ ΠΡΟΧΘΕΣ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!

ΕΔΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΑ! Για να δείτε ΠΩΣ λειτουργούν οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!! Διαβάστε:

αρχισε το φερέφωνο του Μητσοτάκη να «εξαργυρώνει»

ΑΠΟ>>http://ixnos.blogspot.com/2009/06/blog-post_1702.html

Νωρίς- νωρίς ξεκίνησαν τα όργανα. Βλέπεις ο χρόνος πιέζει. Το «φερέφωνο» άρχισε να τα χώνει στον Καραμανλή και να καλεί τους νεοδημοκράτες προς νέααποστασία. Ας είναι καλά ο αρχιαποστατης «δάσκαλος» που του έμαθε τα «κόλπα». Εμείς το είχαμε γράψει προχθές ,ότι από εδώ και πέρα θα ακούτε την «ανεπίσημη» φωνή να καταγγέλλει τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ γιαυτο έγινε η πριμοδότηση έξαλλου. Και πριν λαλήσει ο πετεινός επιβεβαιωνόμαστε. Για την μετακόμιση το είχαμε προαναγγείλει. Δεν μας λέει όμως ο μεγάλος αρχηγός ποιος «εργολάβος» κτίζει την πολυκατοικία; Που βρήκε τα λεφτά να αγοράσει στην ίδια “ακριβή” γειτονιά οικόπεδο; Ποιου είναι τα λεφτά;. Είναι με “ευρωπαϊκή” αντιπαροχή; Μήπως προέρχονται από «δωρεά» για την θέση του ευρωβουλευτή; η είναι από προγενέστερες «χρηματοδοτήσεις»;. Ποιος είναι αυτός που του διέθεσε τόσο μεγάλο χρηματικό ποσόν για ένα σύγχρονο και φιλόξενο κτήριο; Μήπως είναι κάποιος που καταξέσκισε τον τόπο και τώρα που έχει σταματήσει να τονκαταγγέλλει «εξαργυρώνει» την εξυπηρέτηση με την «κατασκευή»;Μήπως, είναι από οφσορ εταιρία στην Κύπρο; μήπως πήρε τώρα τελευταία ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν από μεγαλοδιαπλεκομενο για τα «έξοδα”; Κανένας δεν σε «στεγάζει» ούτε σου φτιάχνει σπίτι να «στεγαστείς» αφιλοκερδώς. Και γιατί δεν κάθισε σαν θυρωρός που ήταν να «διορθώσει» τα «υδραυλικά» αφού αυτή είναι η δουλειά του θυρωρού; Ποιος τον έβαλε να φύγει υποσχόμενος ότι θα του φτιάξει νέο σπίτι; Η «ΒΑΣΗ» που λέει ότι είναι ο οικοπεδούχος είναι άστεγη, και μπορεί να γίνει και διαφορετική ανάγνωση. Γιατί βάση για τονΛΑΟΣ είναι και ο Κόκκαλης και ο Λάτσης και ο Εμφιετζόγλου που του πλήρωσε τις προηγούμενες αφίσες. Βάση θέλω να πιστεύω είναι και όσοι τον «τραπέζωναν» κρυφά. Γιατί διαφορετικά τι δουλειά είχε αυτός μαζί τους; Και μάλιστα εδώ είναι ειλικρινής. Πρόκειται περί ΜΑΓΑΑΑΛΗΣ ΒΑΣΗΣ.

ΑΡΓΥΡΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙς ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ EΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ;

απο>>http://ixnos.blogspot.com/2009/06/blog-post_1702.html

2 σχόλια:

  1. Πόσο ξύδι τους χρειάζεται για να πεισθούν πως ένας είναι ο ηγέτης του πατριωτικού κινήματος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΟΥΣΤ !! Γρήγορα στίς φωλιές σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive