Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ME ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

O Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας σήμερα το απόγευμα σε συγκέντρωση της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι το κόμμα που το χαρακτηρίζει η Απόλυτη Εντιμότητα και η Κοινωνική Ευθύνη.
Με το σύνθημα αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, πηγαίνουμε στις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, μένοντας παράλληλα πιστοί στην αρχική μας δέσμευση, όταν ξεκινήσαμε το 2000, για Ρήξη και Ανατροπή με το σάπιο και το κατεστημένο.

Ο Γ. Καρατζαφέρης ζήτησε από τις νέες και τους νέους του Κόμματος να εντατικοποιήσουν την προσπάθειά τους καθώς βαίνουμε πια στην τελική ευθεία των Ευρωεκλογών, τονίζοντας συγχρόνως ότι οι Ευρωβουλευτές του κόμματος που θα εκλεγούν θα συνεχίσουν με την ίδια θέρμη και δυναμική τον αγώνα που ο ίδιος ξεκίνησε στο Ευρωκοινοβούλιο το 2004 και συνέχισε επάξια ο Πρέσβης κ. Γ. Γεωργίου.
Μια προσπάθεια που, όπως σημείωσε, την χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η κοινωνική ευαισθησία και η εθνική επαγρύπνηση.
Τέλος ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης των Ευρωεκλογών.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τεταρτη 27/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive