Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΤΟΤΕ ΤΑΝΚ, ΤΩΡΑ LEXUS!! ΤΟΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!! ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ !! Ε, κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ;

Γράφει ο Αργύρης Σιδερης
***************************

Λέγαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, ότι στην ουσία ζούμε μέρες ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, με το 29,5% του Εκλογικού σώματος να κυβερνάει, ανερυθρίαστα ,απάνθρωπα, ξεδιάντροπα, ληστρικά και απατεωνίστικα, κλέβοντας, ληστεύοντας, λεηλατώντας τον δημόσιο πλούτο καθιστώντας εκατομμυριούχους τα μέλη της σύγχρονης ΚΑΜΟΡΑ, εξασφαλίζοντάς τους ΚΑΙ την ατιμωρησία των ληστειών τους!!
Και ΟΛΑ αυτά υπο το Κοινοβουλευτικό μανδύα.
Σήμερα πέταξαν ΚΑΙ αυτό το μανδύα, ξεγυμνώθηκαν ΕΝΤΕΛΩΣ και φανερώθηκε το κορμί μιας χούντας που ΔΕΝ έχουμε ξαναδεί. Της χούντας των LEXUS και του ΑΠΟΛΥΤΟΥ κουκουλώματος των σκανδάλων της σπείρας Καραμανλή.
Εχτές στη συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων όπου καθορίζονται οι εκπρόσωποι της ΕΠΟΜΕΝΗΣ εβδομάδος στίς εργασίες της Βουλής, ΟΛΑ έγιναν κανονικά και ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ δίπλα, καθορίστηκαν και ΟΛΑ τα θέματα που θα συζητιόντουσαν την ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!
Τι ήταν ΑΥΤΟ που ΑΝΑΓΚΑΣΕ τον αρχηγό της ΚΑΜΟΡΑ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ να το βάλει στα πόδια και ΕΝΤΕΛΩΣ πραξικοπηματικά, ΧΩΡΙΣ να ενημερώσει ΚΑΝ τους Αρχηγούς των κομμάτων, να κλείσει ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ το "ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" λές και είναι μαγαζάκι του και το ... λουκετώνει όποτε του καπνίσει;
αναρτηθηκε απο ¨ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ" παρασκευη 8/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive