Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΑΛΤΟ

Απο τον Μποτόπουλο στην Συλβάνα όλη η αλήθεια
Δημοσιεύθηκε από:

Γιάννης Παπαϊωάννου
*************************
Ευτυχώς που έγινε η φάση με τον Μποτοπουλο και ξύπνησε στους Βενιζελικούς το αίσθημα της αυτοσυντήρησης καθώς η πριονοκορδέλα είχε μπει μπροστά και τα αρνιά ήταν δεμένα για σφαγή.
Μια σιωπηλή σφαγή βασισμένη σε δημοσκοπήσεις, σε υποψίες, και σε υπόνοιες ενώ το ρεύμα είχε ουσιαστικά πάψει να υπάρχει.

Μάλιστα σύντροφος στην Λάρισα προ ενός μηνός μου είπε ότι ο μόνος στην Ελλάδα που χωρίζει το ΠΑΣΟΚ σε Βενιζέλικους και Παπανδρεικούς ήμουν εγώ.
Και μάλλον είχε τότε δίκιο.
Όταν ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται διαφορά καθώς οι παπανδρεικοί στις γειτονιές ξεσάλωναν.
Ακούσαμε για εν ενεργεία βουλευτές που δεν θα μπουν στις λίστες, για συντρόφους έτοιμους να πεταχτούν από τον τραίνο. Για συντρόφους που είναι υπό εξέταση και δεν έχουν πείσει ακόμη. Για συντρόφους που θα πρέπει να κρεμαστούν στο τσιγγέλι για να ματώσουμε και γενικώς για ύποπτους συντρόφους.
Για ΝΕ και Τοπικές επιτροπές στην Βόρεια και στην κεντρική Ελλάδα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Ιποκράτους σε στενή παρακολούθηση.
Κάπου μέσα μας δεν το πιστεύαμε. Ο Γιώργος δεν είναι τέτοιος έλεγαν οι μισοί αυτά δεν γίνονται σε ένα σοβαρό κόμμα έλεγαν οι άλλοι μισοί.
Ζητούσε και εκλογές και τι να πεις;
Η γνώμη μου ήταν /είναι σύντροφοι ότι ο Γιώργος θεώρησε την κίνηση του Βενιζέλου και του ρεύματος ως ανταρσία στην αυλή του. Ένας ξένος θα του πάρει το σπίτι.
Θεώρησε ακόμη και τον Πρωην πρωθυπουργό Σημίτη εχθρό της ιδιοκτησίας του την κληρονομιάς. Τον χρησιμοποίησε και τον πέταξε και μετά τον ξαναμάζεψε για να τον χρησιμοποιήσει πάλι.
Μας την είχε στημένη και συνεχίζει να μας την έχει. Μετά τις εκλογές -που θα νικήσει- με το που θα κάνει κάποιος «κιχ» τελείωσε! . Ο Γιώργος δεν ξεχνά ποτέ! Είναι σαφές.
Αλλά δεν κρατήθηκε…. όταν ξαφνικά εκοψε τον σύντροφο Μποτοπουλο για αστείους λόγους
Και επειδή ετούτο το blog βρίσκεται σε άμεση επαφή με την βάση του ΠΑΣΟΚ και καλό είναι αυτό να το γνωρίζεται
Έγραψα τότε:
Σαφές το μήνυμα Παπανδρέου.
Και έτσι μας προέκυψε η Συλβάνα…. μας τελειώσανε τα ματώματα, τα τσιγκέλια, και άρχισαν ξανά τα συμφέροντα να χτυπούνε τον Γιώργο.
-Tι εννοείς ποια συμφέροντα σύντροφε;
Η στρατηγική του Παπανδρέου είναι παλιά: Δώσε δυο χαστούκια κάθε πρωί στα συμφέροντα …
Αν δεν ξέρεις το γιατί ξέρουν αυτά
Και έτσι μας προέκυψε η Συλβάνα.
Γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Μας έχει ανάγκη και την χρησιμοποιεί!
Μετά τις εκλογές μας κόβει ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είτε γιατί νίκησε και – εμείς δεν πανηγυρίσαμε επαρκώς, είτε γιατί έχασε -όπως θα πει εξαιτίας μας-. Τι και αν σκίζονται τα στελέχη του ρεύματος στα ξερονήσια και στις χαράδρες.
Τι και εαν οι Παπανδρεικοι πλακόνωνται ποιος θα βγει στου Πρετεντέρη και στου Χατζηνικολάου.
Είναι σαφές για ότι γίνει εμεις θα φταίμε
Όμως είμαστε μέρος του ΠΑΣΟΚ, ζούμε στην παρανομία και στην απαγόρευση του ρεύματος, δεν ακουγόμαστε στα όργανα φοβόμαστε να πούμε την γνώμη μας γιατί θα μας πουν υπονομευτές, και όταν δεν μιλάμε κάνουμε λευκή απεργία.
Το 40% του κινήματος σύντροφοι εκπροσωπείται με έναν ευρωβουλευτή.
Λοιπόν αρκετά.
Την φωνή μας την θέλουμε λεύτερη και όσα θέλουμε θα τα λεμέ.
Για την μεγάλη Δημοκρατική παράταξη.

Γιατι εμείς είμαστε εκεί.
Ο Γιωργος δεν ειναι μαζί μας.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 19/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive