Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΝΟΜΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: "ΜΑΪΜΟΥ Η ΓΡΙΠΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ"

Καταπέλτης ο Πρόεδρος των γιατρών Δημόσιας υγείας κ. Γιάννης Τσαντίρης. "Ολα τα σχετικά με την γρίππη των χοίρων, είναι κόλπο των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Π.Ο.Υ.) για να πουλήσουν το υποτιθέμενο αντιβιοτικό TAMIFLU"
************************

Aν θυμόσαστε , απο την αρχή αυτής της ιστορίας, το είχαμε αναφέρει ότι είναι κόλπο συγκεκριμένης αμερικάνικης φαρμακοβιομηχανίας, της οποίας μέτοχοι είναι υψηλά ιστάμενα κρατικά στελέχη της Αμερικάνικης πολιτικής. Οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ αυτοί, αγόρασαν ΤΥΧΑΙΑ παροπλισμενο εργοστάσιο φαρμάκων, επένδυσαν ΔΙΣ $, και άρχισαν να παράγουν τόννους ΤΑMIFLU, χωρίς ΚΑΝ να υπάρχει λόγος παραγωγής του. Και "ΞΑΦΝΙΚΑ" εμφανίστηκε η... γουρουνογρίππη, της οποίας ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ είναι το ΜΑΓΙΚΟ TAMIFLU των Αμερικάνων πολιτικών που ΤΥΧΑΙΑ !! θα εισπράξουν ΑΠΕΙΡΑ ΤΡΙΣ$.
Βρε αει στα τσακίδια ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 19/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive