Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ψάχνουν το «μαύρο» χρήμα της λαθρομετανάστευσης

Πολυεθνικό κύκλωμα «μαύρης» διακίνησης χρήματος βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Αρχών.Τεράστια ποσά, αδιευκρίνιστης προέλευσης, «πηγαινοέρχονται» από και προς το εξωτερικό, μέσα από «παρατράπεζες», χωρίς χαρτιά και διατυπώσεις, μόνο με βάση το «λόγω τιμής».
Τεράστια χρηματικά ποσά, που προέρχονται από τον «τζίρο» της παράνομης μετανάστευσης, διακινούνται από και προς το εξωτερικό μέσα από «παρατράπεζες».
Εντοπίστηκε Σύριος με «περίεργες» κινήσεις σε λογαριασμούς.
Οι ελληνικές διωκτικές αρχές έχουν επισημάνει, εδώ και καιρό, ότι η συγκεκριμένη μέθοδος, γνωστή ως «χαβάλα», χρησιμοποιείται για τη διακίνηση παράνομων χρηματικών ποσών.Γι’ αυτό εξετάζεται, με πολλή προσοχή, εάν το «κύκλωμα» που έχει εντοπιστεί διακινεί προς αραβικές χώρες, και κυρίως προς τη Συρία, και χρήματα που προέρχονται από τον τεράστιο «τζίρο» της παράνομης μετανάστευσης.Αλλωστε η «άκρη του νήματος» της μεγάλης έρευνας, που διενεργείται με απόλυτη μυστικότητα σε Αθήνα, Πελοπόννησο και νησιά, βρέθηκε από τη Διεύθυνση Ασφαλείας του υπουργείου Ναυτιλίας μέσα από μια υπόθεση παράνομης μεταφοράς μεταναστών, οργανωμένη από το λεγόμενο «κύκλωμα της Αιγύπτου».
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Ψάχνουν το «μαύρο» χρήμα της λαθρομετανάστευσης
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 5/5/09

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΠΑΚΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive