Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ZOYΓΚΛΑ, ΟΠΑΠ, ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ, ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. Ω! ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!


Βρε τι του φτιάχνουν του Καραμανλή κι αυτός κοιτάει αν κουνιούνται οι βαρκούλες στη... Ραφήνα.
Αυτά που αποκαλύπτονται καθημερινά, εξάπτουν τη φαντασία και των πιο φαντασιόπληκτων. Απορούμε ΠΟΥ στο καλό σκέφτονται και υλοποιούν ΟΤΙ κομπίνα μπορεί να φαντασθεί και ο πιο ευφάνταστος εγκέφαλος. Καλά δεν μιλάμε για τις απίστευτες φούσκες του ΠΑΣΟΚ, αλλά για τα γαλάζια παλληκάρια, που έχουν αναγάγει την κομπίνα και την απατεωνιά σε ΥΨΙΣΤΗ επιστήμη, που τη βλέπεις ΜΠΡΟΣΤΑ σου, την ΑΚΟΥΜΠΑΣ και δεν μπορείς να καταλάβεις το ... παιχνίδι, όσο οξυδερκής κι αν είσαι. Τι έχουμε τώρα; ΕΝΑ απο τα χιλιάδες ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ σκάνδαλα που δεν τα πιάνει το μάτι σου. Ο Νόμος ρητά απαγορεύει κρατική διαφήμιση σε μέσα που διαφημίζουν δικά τους ομοειδή προϊόντα. Δηλαδή ΔΕΝ μπορείς να δίνεις διαφήμιση στο portal του αλητάμπουρα Μάκη, το zoygla, όταν κάνει ο ΙΔΙΟΣ αυτή τη δουλειά. Δηλαδή ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ο ΙΔΙΟΣ. Και κυρίως όταν με τα γνωστά ... ρομποτάκια του ανεβάζει σε ΔΥΣΘΕΩΡΑΤΑ ύψη την υποτιθέμενη ΜΑΪΜΟΥ επισκεψιμότητα. Έφτασε ο άθλιος να λέει ότι μπαίνουν στο μαίμουportal του κάπου 2.000.000 άτομα ημερησίως. Απο την άλλη ο γνωστός πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Χρ.Χατζηεμμανουηλ, ο διαχειριστής των ΗΛΙΘΙΩΝ παικτών και ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του δημόσιου κορβανά, ενω ΞΕΡΕΙ την απάτη του Μάκη και την ΣΚΑΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, εξακολουθεί και του δίνει διαφημίσεις κι εμάς μας τη δίνει ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ αυτή η στα ΙΣΙΑ υποτίμηση της νοημοσύνης μας!!
Τώρα θα μου πείτε, υπάρχει και ο άλλος φρουρός του νόμου. Ο κ. ΣΑΝΙΔΑΣ. Τι μπορεί να κάνει; Τώρα πλάκα μου κάνετε ε;
Εδω ο άνθρωπος διάβασε σε 38 λεπτά 15 χιλιάδες σελίδες, τις πακετάρισε και αποφάσισε, ότι αυτό το ρημαδοσύνταγμα είναι ΛΑΘΟΣ! Και συνεπώς ΓΙΑΤΙ να το εφαρμόσει; Τώρα να κάτσει να ασχοληθεί με τον Πανκουκουτσαλευριακό της γάμα Εθνικής και την τσίτα του Μάκη; ε, πολύ δεν πάει;
Και συ λαέ βασανισμένε ή μαλακισμένε , ή μαζοχοποιημένε, ΨΗΦΙΖΕ τους. ΨΗΦΙΖΕ τους. ΒΛΑΚΑ, ε,ΒΛΑΚΑ!!
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη σαββατο 25/4/09

2 σχόλια:

  1. Προς όλους
    τους ''παραπλανημένους '' πολίτες που ψήφισαν τον Σεπτέμβρη 2007 τον κουρασμένο κλασομπανιέρα ακαταλληλότερο τους παρακαλώ να μπουν στο site της Καραμανλικής Ναυτιλιακής εταιρίας Hellenic Carriers και να το μελετήσουν .Εκεί θα δουν που γράφουν την κυανόλευκο οι ...Εθνοπατέρες μας .Αυτοί που έχουν τα πλοία τους με σημαίες Λιβερίας και Μάλτας .

    Μιλάνε για πάταξη της ανεργίας οι Καραμανλήδες και τα τσιράκια τους!!!

    ΡΩΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ
    ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ;;;;

    Παραπλανηθέντες φίλοι μου
    διαβάστε με προσοχή :

    Hellenic-Carriers.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΤΕΙΑ ΑΣΤΕΙΑ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΓΚΑΣ..
    ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΠ ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΛΛΑ ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ, ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝΟΤΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΖΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΡΕΣ...
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΜΑΜΟΥΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ..ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive