Κυριακή 19 Απριλίου 2009

XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΦΑΓΑΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΑΣ, ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ. ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

Ο μυστικός δείπνος του Κώστα του Ραφηναίου Μετά την ομιλία στο Όρος των Ελαιών, πολλοί από το πλήθος «λαδώθηκαν».
Τότε ο Κώστας ο Ραφηναίος είδε το τέλος να πλησιάζει.
Μάζεψε λοιπόν τους αγαπημένους του μαθητές για να τους αποχαιρετήσει...
Όταν ήλθε η μέρα των Πασόκων, σύμφωνα με το έθιμο, ο Κώστας και οι μαθητές του έπρεπε να θυσιάσουν έναν πασχαλινό βουλευτή στην Ανακριτική Επιτροπή. Τον ρώτησε τότε ο Προκόπης, ο πιστός του μαθητής: «Πού θέλεις, Κύριε, να κάνουμε το δείπνο μας φέτος;
Να κλείσω στον Μπαϊρακτάρη, να θυμηθούμε τα παλιά»;
Και τότε ο Κώστας αποκρίθηκε: «Ω, μωρή Παρθένα... Δεν μπορώ πια να κάνω το νερό κρασί, τη δυσαρέσκεια καταλληλότητα και τις αρνητικές μονάδες δημοσκοπήσεων θετικές».
Και μετά, αφού κοίταξε στοχαστικά και ακίνητος για πολλή ώρα τους μαθητές του (όπως έκανε και με τον Ομπάμα τον Φαρισαίο), είπε: «Θέλω να κάνετε ένα δείπνο δελφίνων»... Τότε οι μαθητές του αναστατώθηκαν: «Εμείς δεν θα σε προδώσουμε, Κύριε... Είσαι το ισχυρό χαρτί μας!
Χωρίς εσένα είμαστε χαμένοι».«Θα μας πάρουν τις λιμουζίνες και θα ταξιδεύουμε πάλι στην τουριστική», τόνισε ο Ευριπίδης ο Παρίσιος.
Τότε ο Κώστας τούς κοίταξε και τους είπε: «Κι όμως, κάποιοι από εσάς θα με προδώσουν, πριν Ντόρα φωνήσαι τρις». «Πού είναι τα τρις, να τα φορολογήσουμε;», ρώτησε τότε ο Ιωάννης ο Φιπιάς. «Εγώ δεν τα πήρα πάντως, Κύριε», πρόλαβε να πεταχτεί ο Αριστοτέλης ο Αγονογράμμης. «Και αν θέλετε τα παραστατικά, δεν σας τα δίνω...».
Τότε ο Κύριος ο Κώστας ο Ραφηναίος πήρε στα χέρια του τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και αφού τις έσκισε, τις μοίρασε στους μαθητές του: «Δείτε τις όλοι, τούτο εστί το έργο μου...».
Και μετά πήρε στο χέρι του ένα χειριστήριο Playstation 3 και τους το πέρασε. «Αγγίξτε το αυτό όλοι, γιατί τούτο εστί το πνεύμα μου», τους είπε, και μετά αποσύρθηκε να προσευχηθεί.
«Αντί να σφαχτούμε για τη διαδοχή, θέλετε να παίξουμε την αρχηγία σε ένα τουρνουά Pro;», ρώτησε τους άλλους.
«Άλλωστε λέγεται “Pro” από το “Prothypourgos”», είπε και πάτησε το start.
PIAZZA DEL POPOLO
Αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 18/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive