Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

TOΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ..Μαθητής πυροβολεί συμμαθητές του σε σχολείο του ΟΑΕΔ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ !
ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ.
Τ-Ω-Ρ-Α!!

Πριν λίγο καιρό (δεν έχει περάσει μήνας) είχαμε γράψει ότι τα φαινόμενα βίας στα σχολεία που ξεκίνησαν στην Αμερική και ήρθαν και στην Ευρώπη, σύντομα θα επισκεφθούν και τη χώρα μας (Δείτε το δεύτερο σχόλιο εδώ). Δυστυχώς σήμερα δικαιωθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο. Είχαμε γράψει συγκεκριμένα ότι "σε λιγότερο από δέκα χρόνια θα δούμε και την πρώτη αιματηρή επίθεση σε ελληνικό σχολείο". Που να φανταζόμασταν ότι η εκτίμησή μας ήταν αισιόδοξη.Μη φανταστείτε βέβαια ότι έχουμε διορατικό χάρισμα. Απλά βλέπουμε πως εξελίσσονται τα πράγματα στα ελληνικά σχολεία... Σήμερα λοιπόν ένας 19χρονος μαθητής μπήκε με όπλο στο σχολείο του (σχολείο του ΟΑΕΔ) και πυροβόλησε 2 συμμαθητές του, ενώ αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που παίρνουμε δεν έγινε ούτε καβγάς και ο μαθητής έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στα καλά καθούμενα στο σχολείο του ΟΑΕΔ στου Ρέντη. Όπως γίνεται στο εξωτερικό.
Ενώ μιλούσαν έβγαλε το όπλο. Ο ένας τραυματίστηκε στο χέρι, ο άλλος στο πόδι και ο τρίτος στα πλευρά. Τώρα μεταφέρονται στο γενικό Νίκαιας.
Ο δράστης πυροβόλησε και περαστικό και μετά αυτοπυροβολήθηκε!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!
Αναρτήθηκε από paideia-gr

2 σχόλια:

  1. Μόλις έγινε γνωστό,ότι ο δράστης ξεψύχησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρίν λίγο καιρό μια μαθήτρια (στο Press διάβασα ότι ήταν Αλβανίδα) έβγαλε πιστόλι και απείλησε καθηγητή της γιατί της έκανε την παρατήρηση.
    Δεν της το έβαλαν up her arse(για να το γράψω Αγγλικά και ήπια) για παραδειγματισμό, παρά, το άφησαν να περάσει στον βρόντο.
    Δυστυχώς η ΑΛΗΤΕΙΑ είναι πραγματικότητα!
    Η μόνη λύση είναι η παραδειγματική τιμωρία του ενός προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων!
    Αν διαφωνεί ο κ. Αλαβάνος μπορούμε να ξεκινήσουμε από αυτόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive