Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

TI EXOYME ΕΔΩ; ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ.. ΙΩΑΝΝΑΚΗΣ ΠΙΝΕΙ!!

Ο αντιπρόεδρος δημοτικής επιχείρησης στον Δήμο Κομοτηνής είναι και πρόεδρος σε πολιτιστικό σωματείο που δέχεται επιχορηγήσεις … από τον εαυτό του!!!
Ενδιαφέρον έχει να μας πει κάποιος από τον Δήμο Κομοτηνής ή καλύτερα από την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης «ΟΡΦΕΑΣ», τι εστί «Σωματείο Φίλοι της Βαλκανικής Παράδοσης» στο οποίο πρόεδρος και γενικός κουμανταδόρος είναι ο αντιπρόεδρος της συγκεκριμένης επιχείρησης Ηλίας Ιωαννάκης.
Το εν λόγω σωματείο παρουσιάζεται και μπορούμε να το δούμε και στο επίσημο website του Δήμου Κομοτηνής (δείτε εδώ)…
Όλοι γνωρίζουν τα προνόμια που έχουν παραχωρηθεί στο «Πασόκο» Ηλία Ιωαννάκη από την τοπική Νέα Δημοκρατία με την
παχυλή αντιμισθία του ως αντιπροέδρου της ΔΕΠΑΚ και την αποκλειστικότητα να «διασκεδάζει» τους δημότες Κομοτηνής … με το αζημίωτο βέβαια.
Καλό θα ήτανε όμως, αν θέλει ο πολιτιστικός φορέας του Δήμου και η πρόεδρος του Φελίνα Καζάκου να διακατέχονται από διαφάνεια, να ενημερώσει το λαό της Κομοτηνής με τι ποσά έχει χρηματοδοτηθεί το συγκεκριμένο σωματείο και ο πρόεδρος του.
Ακόμα εντύπωση προκαλεί το χρονικό διάστημα το οποίο δημιουργήθηκε το σωματείο, καθώς αυτό έγινε το 2007 μόλις ο Ηλίας Ιωαννάκης έγινε αντιπρόεδρος, της ΔΕΠΑΚ. Αλήθεια τι αντιπροσωπεύει αυτό το σωματείο, ποιος ο σκοπός του; Μερικές πληρωμές του «σοσιαλιστή» Ηλία Ιωαννάκη έχουν να κάνουν, με τα
20.000€ από την ΤΕΔΚ Ροδόπης (μέσω ΔΕΠΑΚ βεβαίως βεβαίως) και τα 3.000€ για το πανηγύρι του Συλλόγου της Αγίας Κυριακής.
Πάντως να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ο Ηλίας Ιωαννάκης επισκεπτόμενος την λαϊκή αγορά της Κομοτηνής, προπαγανδίζει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές στους εμπόρους και ζητάει την ψήφο τους.
Μάλιστα παρουσιάζεται ως συνομιλητής του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου και το κυριότερο … χλευάζει τον δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη και την πρόεδρο της ΔΕΠΑΚ Φελίνα Καζάκου (που του δίνουν ψωμί), λέγοντας για τον μεν πρώτο ότι τα έχει χαμένα και θα χάσει τις εκλογές, για την δε δεύτερη ότι δεν θέλει με τίποτα να ζορίζεται, ενώ παράλληλα είναι τελείως άσχετη με αντικείμενο!!!
Όσο δε για τον κόσμο που παρακολουθεί τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις … είναι μετρημένος στα δάχτυλα.
Δείτε εδώ
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τεταρτη22/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive