Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

N.Δ.: 150 ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ 1 ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" "ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ" ΤΟΥ 29,5% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Χμ !!

Ζούμε ημέρες ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
κάθε έννοιας της Δημοκρατίας και ΑΠΟΛΥΤΟΥ ευτελισμού των θεσμών.
Μας Κυβερνάει μια Καμμόρα πολιτικών απατεώνων φανερών και κρυφών λαμόγιων, τρωκτικών του δημόσιου ταμείου και υποδίκων για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου υποδυομένων των φρουρών και υπηρετών της Δημοκρατίας μας.
Σε λίγο θα ανακοινωθεί η απόφαση της Κυβερνητικής "πλειοψηφίας του 29,5%" να αφήσει "ελεύθερους" τους Βουλευτές, να ψηφίσουν κατά ... συνείδησιν !! για την προανακριτή στο μείζον θέμα Παυλίδη. Δηλαδή, και καλά, χρειάζεται η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ για ενεργοποίηση της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ των ορκισθέντων στο Σύνταγμα εκλεγμένων Βουλευτών;
Άνευ εντολής, λειτουργούν ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ;
Αν αυτό δεν είναι καταρράκωση της Δημοκρατίας, τότε τι είναι;
Τι χρειάζονται τα τάνκς κι ο Παπαδόπουλος για την κατάλυση της Δημοκρατίας; Το κάνουν καλυπτόμενοι υπο τον μανδύα της Δημοκρατίας, οι σημερινοί ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ της. Ακόμα και αυτοί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγωνίσθηκαν για τη Δημοκρατία και είναι μέσα στις γραμμές της Ν.Δ. ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ, φοβούμενοι απώλεια των οφιτσίων τους.
Αν αυτή η συμπόρευσή τους δεν συνιστά ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, στίς πράξεις ΒΙΑΣΜΟΥ της Δημοκρατίας, ας μας πούν οι ΙΔΙΟΙ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
Παρασκευή 3/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive