Σάββατο 4 Απριλίου 2009

KYΒΕΡΝΗΣΗ:"ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ... ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ"

Ε, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ !!ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ.... ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!!

Πραγματικό σοκ προκαλεί η απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών σε γραπτή ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ στη Β΄ Αθηνών, Κωστή Αϊβαλιώτη, σχετικά με την παράνομη ξύλευση από ομάδες Αλβανών που μπαίνουν και βγαίνουν όποτε θέλουν στο ελληνικό έδαφος.

Το Υπουργείο Εσωτερικών παραδέχεται την «παράνομη ξύλευση δάσους» στην περιοχή του Δήμου Ακριτών του Ν. Καστοριάς «σε βάθος περίπου 400 μέτρων εντός του ελληνικού εδάφους και σε μήκος 1.000 μέτρων» και μιλά για «πραγματική και αντικειμενική αδυναμία προσεγγίσεως των αστυνομικών δυνάμεων» (!) και προσθέτει ότι «η προσέγγιση πεζών δυνάμεων κρίνεται απαγορευτική από άποψη ασφαλείας» !!

Το ερώτημα είναι πώς προσεγγίζουν την περιοχή οι Αλβανοί όταν τα πολυδιαφημισμένα και πανάκριβα μέσα της «επανίδρυσης του κράτους» σηκώνουν τα χέρια ψηλά!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 4/4/09…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive