Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Μαγαζάκι η ταλαίπωρη Ελλάς και τα "δίκαια" του.. Israelman !!

Ακολουθεί ένα άρθρο για την αληθινή, ασυναγώνιστη και πατριωτική σας ιστιοσελίδα www.skeftomasteellhnika.gr

Πόσο δίκιο κρύβουν τα λόγια του φερόμενου ως Israelman αναφερόμενος στον "Έλληνα" τι έχει κάνει στη ζωή του και οι υπόλοιποι Συνέλληνες για να πάει η χώρα μας μπροστά. Ακούσαμε ή είδαμε ποτε να φυλακίζει Εβραίος,Εβραίο γιατί σήκωσε επανάσταση να ελευθερώσει τη χώρα του? Π.χ. Κολοκοτρώνης. Ακούσαμε ή είδαμε ποτέ για μικροπολιτικούς σκοπούς να σκοτώνει Εβραίος τον πλέον προοδευτικό και άμεμπτο κυβερνήτη του? Βλέπε Καποδίστριας.
Είδατε ποτέ Εβραίος να εκμεταλεύεται Εβραίους και να τους θέτει κάτω από τα όρια της φτώχειας μόνο και μόνο για να πλουτίζει περισσότερο? Αντίθετα γνωρίζω πολύ καλά πως όταν επωλείτο κάποιο αξιόλογο ακίνητο στην Ν.Υόρκη τότε έσπευδαν με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο κάμποσοι Εβραίοι, έβαζαν ο καθένας το κομπόδεμά του, μικρότερο ή μεγαλύτερο,το αγόραζαν και το αξιοποιούσαν ομου. Αντίθετα γνωρίζω πολύ καλά οτι παρότρυνε Έλληνας αδελφός τον αδελφό του να αποκτήσουν κάποιο ακίνητο μαζί και ο έτερος απάντησε "Θα βάλω εγώ τα λευτά μου (τα μισά εννοείται) για να κάνω εσένα πλούσιο(Φυσικά θα γινόταν και ο ίδιος)? Ωστότο προτίμησε να μην γίνει ούτε αυτός προκειμένου να μην πλουτίσει και ο αδελφός του και πλείστα τέτοια παραδείγματα.
Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες φορές αδέλφια ακούσατε την λέξη "Ξεκάθαρα" ή " Όλα στο φως" από σκοτεινούς πολιτικούς, εφευρέτες σκανδάλων και δολοπλοκιών και εσείς τρέξατε να τους ψηφίσετε? Πόση κοροϊδία έχουμε υποστεί δεκάδες χρόνια και υποτιμήσει της νοημοσύνης μας, κι όμως φιλάμε τις κατουρημένες τους ποδιές? Αντί να ενωθούμε και να πετάξουμε στη θάλασσα αυτούς που μας ξεπούλησαν κομματάκι-κομματάκι και κάναν την Πατρίδα μας δικό τους μαγαζάκι και τους ανθρώπους της,φτηνούς υπαλληλάκους ξεζουμίζοντας ακόμη και τις ψυχές μας, ενώ εμείς έχουμε αρκεστεί στην Πρασινομπλεκόκκινη διχόνοια? Λες και το χρώμα της σημαιούλας που κρατάμε υποδηλώνει, πρώτον οτι είμαστε αντίπαλοι και δεύτερον οτι ανάλογα με το τι χρώμα σημαιούλα κρατάμε πονάμε περισσότερο ή λιγότερο. Αλήθεια πόσο ζηλεύω τον Israelman όταν μου έρχεται εκείνη η φράση στο νού: "Είμαστε Έθνος Ανάδελφον"
Φαέθων

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τριτη 21/4/09

4 σχόλια:

  1. Toν Καποδίστρια τον σκότωσε Έλληνας της οικογένειας Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη. Τι περί εβραίου μας λέτε; Λίγη προσοχή στα γραφόμενα δεν βλάπτει. Δυσφημείται τον δικτυακό τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία τα λες Φαέθων...
    Αυτός ο εγωισμός, ο φθόνος, η διχόνoια, έχουν εκφυλίσει το έθνος μας κι έχουμε γίνει περίγελως των λαών της γης.
    Τι φταίει; Είναι στο DNA μας άραγε; Διότι οι έριδες υπήρχαν και στην κατακερματισμένη σε μικρά κρατίδια Αρχαία Ελλάδα. Δεν ήμασταν ποτέ μονιασμένοι...

    @ Φίλε ανώνυμε, σε παρακαλώ διάβαζε καλύτερα πριν απαντήσεις. Ο άνθρωπος έχει ερωτηματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με πολλά από αυτά εκτός από αυτό:
    "Είδατε ποτέ Εβραίος να εκμεταλεύεται Εβραίους και να τους θέτει κάτω από τα όρια της φτώχειας μόνο και μόνο για να πλουτίζει περισσότερο?"

    Η απάντηση είναι ναι. Το είδαμε με τον Μαντοφ. Τα περισσότερα θύματά του ήταν Εβραίοι και εβραϊκοί οργανισμοί, και το χειρότερο ήταν πως πολλοί από τους εβραϊκούς οργανισμούς ήταν φιλόπτωχοι.

    Κανείς λαός δεν είναι τέλειος.

    Αλλά είναι αλήθεια, στο Ισραήλ για το κοινό συμφέρων της χώρας, τα κόμματα συνεργάζονται. Δεν το έχω δει ποτέ αυτό στη Ελλάδα. Η ΝΔ λέει ασπρο, το ΠΑΣΟΚ θα πει μαύρο, και οι Κουμουνιστες θα πουν γκριζο, μονο και μονο για να είναι αντίθετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Blogger μας έκλεισε και μετακομίσαμε στην νέα μας διεύθυνση

    http://israelyesgr.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive